Liga prvakov

VIDEO: Mariborčani pred novo zahtevno nalogo: 'Sevilla je absolutni favorit, a tudi mi imamo svojo računico'

Ljubljana, 25. 09. 2017 20.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mariborske nogometaše v 2. krogu elitne Lige prvakov čaka zahtevno gostovanje pri Sevilli, ki je na uvodni tekmi na kultnem Anfield Roadu nekoliko presenetila in proti Liverpoolu iztržila remi (2:2). Trener vijoličastih Darko Milanič modro prepušča vlogo favorita tokratnemu tekmecu, a v isti sapi dodaja, da bo njegovo moštvo storilo vse, da na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan drago proda svojo kožo.

Neposredni prenos tekme 2. kroga v skupini E elitne Lige prvakov med Sevillo in slovenskim predstavnikom Mariborom se na POP TV in VOYO s studijskim delom prične ob 20.00. Ne zamudite!
Zadnja prvenstvena zmaga v izdihljajih tekme v Kidričevem je dodatno dvignila samozavest varovancem trenerja Darka Milaniča, ki pred zahtevnim gostovanjem v sklopu 2. kroga elitne Lige prvakov v Sevilli tokratnemu tekmecu modro prepušča vlogo izrazitega favorita. "Tekme se bo treba lotiti odločno, saj moramo biti proti tako kakovostnemu tekmecu na najvišji možni ravni. Prisotna mora biti ogromna želja, moramo se pokazati v najboljši luči in storiti vse, da se v domovino vrnemo zadovoljni. Popolnoma jasno je, da se bomo tokrat pomerili proti absolutnemu favoritu, naša naloga pa bo, da odigramo vrhunsko tekmo," o pričakovanjih pred zahtevno evropsko preizkušnjo pravi trener aktualnih slovenskih državnih prvakov Darko Milanič, ki je zaradi težav s poškodbami doma pustil enega od stebrov mariborske obrambe Marka Šulerja, povratnika v vijoličasti tabor Dareta Vršiča in bočnega branilca Denisa Šmeja.

Mariborski nogometaši bodo storili vse, da se iz Seville vrnejo neporaženi.
Mariborski nogometaši bodo storili vse, da se iz Seville vrnejo neporaženi. FOTO: Aljoša Kravanja

"Imamo dovolj kakovostnih igralcev na razpolago, zato ne mislim izgubljati energije na zadeve, na katere nimam absolutno nikakršnega vpliva. Najpomembneje je, da imamo jasno in natančno izdelan načrt, kako se lotiti odličnega tekmeca. V vsakem primeru nam ne bo lahko, a zaupamo v svoje zmožnosti in verjamemo v ugoden razplet," še dodaja 50-letni primorski strokovnjak.

Obračun 2. kroga v skupini E med Sevillo in Mariborom se bo v torek, 26. septembra, pričel ob 20.45. Z neposrednim prenosom na POP TV in VOYO pričnemo že ob 20. uri s studijskim delom! 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kompozicija
26. 09. 2017 16.17
Fantje če nam preprečite, da pred ekranom zaspimo ste zame že uspeli.
dajno
25. 09. 2017 22.21
+4
CURVANORD Zanetti
26. 09. 2017 15.39