Liga prvakov

VIDEO: Zorro na novinarski konferenci? Trener Šahtarja v maski proslavil napredovanje v osmino finala

Harkiv, 07. 12. 2017 15.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po več kot pol leta je Manchester City izgubil uradno tekmo. V Ligi prvakov je navdušujočo ekipo Josepa Guardiole "sestrelil" ukrajinski Šahtar, ki si je priigral napredovanje v osmino finala. To je portugalski strateg rudarjev Paulo Fonseca znal proslaviti.

Šahtarja si na ponedeljkovem žrebu osmine finala Lige prvakov gotovo ne bo želel dobiti nihče. Prenos žreba si boste lahko ogledali na naši spletni strani od 12. ure naprej. Ne zamudite!

Paulo Fonseca se je namreč na novinarski konferenci po tekmi v Harkivu, kjer klub, ki originalno prihaja iz Donecka igra domače tekme zaradi političnih razmer v Ukrajini, pojavil z masko Zorra, ki sta ga na filmskem platnu, med drugimi, upodobila Sir Anthony Hopkins in Antonio Banderas. Fonseca je tako držal obljubo, ki jo je dal pred časom, ukrajinski navijači in novinarji pa so v Harkivu navdušeno pozdravili tako "Zorra" kot dejstvo, da so si rudarji prvič po dveh sezonah priigrali napredovanje v izločilne boje najelitnejšega evropskega tekmovanja.

"To je najbolj vesela novinarska konferenca v moji karieri," se je smejalo Fonseci. "Čutim veliko srečo. Ne le navijači Šahtarja, temveč vsi Ukrajinci morajo biti ponosni na naše moštvo. Dvanajst točk v takšni skupini je fantastičen dosežek," dodaja nekdanji branilec Porta in Vitorie iz Guimaraesa. Dosežke 44-letnega stratega bojda podrobno spremljajo tudi pri Bayernu, kjer bodo morali poleti poiskati zamenjavo za Juppa Heynckesa. Drugo mesto ob Manchester Cityju, ki je v Harkivu izgubil prvič po aprilu, in vedno neugodnima Napoliju in Feyenoordu, še zdaleč ni mačji kašelj, Šahtar pa bo daleč od zaželenega tekmeca.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedoVV2HCmedo
07. 12. 2017 16.50
+4
Dajmo zdaj razmišljati, koga si bo izbral Real za 1/8 finala. Zdaj gledam skupine in vrstni red. Najslabša na prvem mestu sta Roma in 'Besiktas (zakaj blokira to besedo, da moram dati nekaj zraven, če hočem prikazati?), tako da bi šel staviti vse, kar imam, da bo Real dobil enega od teh dveh.
cripstoned
08. 12. 2017 11.19
poleg skupine c je bila skupina h kjer je igral real najtezja....seveda se spet govori o realu ker je pac najboljsi klub lige prvakov....hejteri pa kot vedno ne morete mimo teorij zarote ki so vam ze unicile polovico zivljenja hahahah..
ehjaehja
07. 12. 2017 16.20
+4
hahaha legenda