Liga prvakov

Casillas: Buffon ne more biti najboljši vratar preteklega leta. Navas in Oblak sta imela spektakularno sezono v LP

Porto, 03. 04. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legendarni vratar Iker Casillas, ki si trenutno služi kruh pri Portu, je v pogovoru za špansko Marco dejal, da si Gianluigi Buffon, ki je prejel nagrado za najboljšega vratarja po izboru Uefe v letu 2016, ne zasluži te nagrade, saj sta tako Keylor Navas kot slovenski vratar Jan Oblak imela za seboj spektakularni sezoni v Ligi prvakov.

Iker Casillas in Gianluigi Buffon
Iker Casillas in Gianluigi Buffon FOTO: AP

"To, kar je Keylor počel lansko leto, osvojil je najpomembnejše tekmovanje v Evropi, ko je govora o klubskegm nogometu, je ostalo skrito tako Uefi kot Fifi. Ne pravim, da je najboljši, a vsaj drugi najboljši," je v pogovoru za špansko Marco dejal Iker Casillas in Keylorja Navasa skupaj s slovenskim vratarjem Janom Oblakom uvrstil med dva najboljša vratarja preteklega leta. "Z vsem spoštovanjem do Gigija Buffona, a ne more biti najboljši vratar preteklega leta. Skupaj z Janom Oblakom govorimo o dveh fantih (upoštevajoč Navasa, op. p.), ki sta imela spektakularno sezono v Ligi prvakov," je še dodal nekdanji trener madridskega Reala, ki je v zaključku kariere pri galaktikih moral poslušati tudi žvižge na svoj račun. Tako kot jih v tej sezoni posluša Navas, ki je v zadnjih dveh mesecih storil precej zanj netipičnih napak. "Žvižgi za Keylorja Navasa na Bernabeuu se mi zdijo nenavadni, potem ko je imel sanjsko preteklo sezono, pravzaprav se mi zdi čudno, da ni med dvema oz. tremi najboljšimi vratarji na svetu," je Navasu v bran stopil Casillas. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mojcd
04. 04. 2017 11.43
nekdanji trener Reala, ha ha ha ha ha ha ha ha, google translate
User792410
03. 04. 2017 08.06
+12
Od kdaj pa je Iker Casillas nekdanji trener madridskega Reala???
bububu123
03. 04. 2017 19.09
hahaha. pa res ja :).. Nekdanji trener madridskega reala :)