Liga prvakov

Žene besnijo nad odločitvami Unaia Emeryja: 'Vendar pa smo še vedno ženske tiste, ki ne razumemo nogometa'

Pariz, 15. 02. 2018 18.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Trenerji so pogosto pod budnim očesom navijačev, pa ne le teh, v njihovo vodenje se rade vpletejo tudi boljše polovice nogometašev. Prav te niso bile zadovoljne s potezami stratega na klopi PSG Unaia Emerya, ki je na klop posedel Angela Di Mario in Thiaga Silvo, njuni ženi pa sta se odzvali z ostimi besedami na družabnih omrežjih.

Španski strateg Unai Emery je bil po porazu z Real Madridom deležen številnih opazk na račun taktike, nekaj olja na ogenj pa so prilile še vročekrvne žene nogometašev, ki so obsedeli na klopi. 

Tudi nezadovoljne žene so se obregnile ob taktiko Unaia Emeryja.
Tudi nezadovoljne žene so se obregnile ob taktiko Unaia Emeryja. FOTO: AP

Z zamislijo Emeryja, ki je v prvi enajsterici izpustil Angela Di Mario, ni bila zadovoljna Jorgelina Cardoso. Soproga argentinskega nogometnega virtuoza, ki si je pred tekmo prislužil tudi hvalnice s strani soigralcev je svoje nestrinjanje sprva izrazila zelo subtilno. Objavila je fotografijo spečega sina, ki ga je očitno predstava na zelenici povsem uspavala. Vendar pa ni ostalo le pri tem. Kasneje je vročekrvna Argentinka objavila tudi zapis, v katerem je jasno izrazila svoje mnenje: "Ves trud, plus dodatno delo, plus zadetki, plus podaje, plus najboljši trenutki, je enako sedenju na klopi. Vendar pa smo še vedno ženske tiste, ki ne razumemo nogometa," je zapisala lepotička in za konec spodbudila klub svojega soproga z: "Dajmo Pariz."

Boljša polovica Thiaga Silve, žena Isabele je po tekmi na družabnih omrežjih besno zapisala: "Taktika, taktika, kaj je taktika? Aff..." Vendar pa je lepotička svoje glasno mnenje kaj kmalu umaknila s svojega profila na Instagramu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zadovoljna ni bila niti soproga Thiaga Motte, ki sicer ni odpotoval v Madrid, saj po Emeryjevem mnenju ne bi mogel konkurirati nasprotniku. Žena Francisca je svoje nezadovoljstvo izrazila z ikono, ki prikazuje ženo z zadrgnjenimi usti. Češ, da ne sme povedati, tega kar v resnici misli.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RdečiKarton
16. 02. 2018 08.19
+1
Ta je slaba, da se ti žena meša v posel. Bogi možje...
grevid
15. 02. 2018 22.39
-1
Kej bo baba vejdla :)
apodgra
16. 02. 2018 08.19
+7
Največje darilo za Valentinovo je dobil Ronaldo . Enajstmetrovko darilo sodnika in zadetek na loteriji pri drugem golu. Je pa nekoliko razočaral tiste ženske , ki so slučajno gledale tekmo, da so ga zelo malo videli pri žogi . No videlo so ga pa , kako doživlja orgazem , ko zabije gol ali ko sedi na WC školjki in ne more opraviti normalno svoje velike potrebe
RdečiKarton
16. 02. 2018 09.12
-3
@apodgra A pod dejstvo da Messy bruha pred vsako tekmo se pa ne boš spotaknil? Pa ga nihče od navijačev Reala ne kliče BRUHICA
apodgra
16. 02. 2018 10.18
+3
Rdeči karton. Če ga ti vidiš, kako bruha pred vsako tekmo si pač ti eden tistih redkih srečnežev ., ki vidijo tisto , kar drugi ne vidijo . Ne moreš videti tisto , kar se ni zgodilo . To, kar pa počenja tvoj Ronaldo po zadetku , pri katerem ima še najmanj zaslug, pa skače in kriči, kot, da je z neba sklatil zvezdo.
Matocro
16. 02. 2018 19.29
Apodgra se ni vidlo Ronalda? Kaj si ti gledal? Pa vseno dal 2 gola ajd dej glej svoje zivljenje in pol komentiraj druga nismo mi krivi da ti je bedno zivljenje znajdi se kot Ronaldo ne pa bit nevoscljiv
7strel
15. 02. 2018 20.08
+9
sj je res zabitt ob vodstvu da vn cavanija hahaha lolek en