Liga prvakov

Zidana skrbijo poškodbe, a Balea ne bo varčeval za Ligo prvakov

Madrid, 29. 04. 2016 16.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

"Upam, da bo možnost tveganja pri Cristianu Ronaldu in Karimu Benzemaju enaka 0. Ne želim si, da bi kateri igralec tvegal. V moji glavi razmišljam, da bosta stoodstotna, toda tega ne morem zagotavljati," je za povratni obračun Lige prvakov med Real Madridom in Manchester Cityjem napovedal trener belega baleta Zinedine Zidane.

Na tiskovni konferenci pred sobotnim gostovanjem Madridčanov pri Real Sociedadu je Franzo še dodal, da so vsi preostali igralci z izjemo Cristiana Ronalda in Karima Benzemaja dobro pripravljeni. Španski novinarski kolegi so Zidana pobarali, ali ne bi bilo bolje, če bi na prihajajoči tekmi la Lige spočil Garetha Balea, potem ko sta od slovite trojice BBC že poškodovana Ronaldo Benzema. "Gareth je dobro in ker se dobro počuti, bo seveda igral. Tu so še ostali, manjkata le Karim in Cristiano. Sestavil bom ustrezno ekipo za zmago," je obrazložil Zinedine Zidane.

Bo Ronaldo nared za tekmo s Cityjem? To je te dni glavno vprašanje na Iberskem polotoku ...
Bo Ronaldo nared za tekmo s Cityjem? To je te dni glavno vprašanje na Iberskem polotoku ... FOTO: AP

Francoski trener na klopi madridskega Reala ne verjame, da je poškodba Ronalda posledica prevelikega števila odigranih tekem: "Ne verjamem, da so Ronaldove poškodbe povezane s preveč odigranimi tekmami. Je dovolj dobro pripravljen, da lahko odigra prav vse tekme. Sam sebe dobro pozna. Ko ni tekem, kvalitetno počiva in se zelo hitro regenerira. Mogoče za to nekateri drugi igralci potrebujejo več časa. Ko sem še jaz igral nogomet, sem za regeneracijo porabil več časa." Navijače madridskega Reala je zaskrbela tudi morebitna poškodba rezervnega napadalca Jeseja, ki je na prvi polfinalni tekmi Lige prvakov vstopil namesto poškodovanega Karima Benzemaja. "Jese je dobil zgolj udarec. Danes ni čutil nič več in je pripravljen tako kot vsi ostali," je navijače galaktikov pomiril Zidane.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

GuzutiHrzantes
29. 04. 2016 16.24
-1
očitno poškodba Ronalda le ni tako švoh...kot pravijo tudi mama pravi da je na 80%...on pravi da je ok...Zidane trga hlače ...zmeda ...Benz out...sicer nobenemu ne privoščim poškodbe ampak je real zgleda pokuril kopico sreče ...
Barbarezo
29. 04. 2016 16.42
+3
sreče? tako je pri realu vsako sezono proti koncu ... benzema tut ce igra je isti klinac kot ,da nebi igral vedno v ofsajdu itd..upam,da sanso dobi tudi James..