Liga prvakov

Zidane: PSG potrebuje di Mario

Pariz, 30. 07. 2015 08.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Legendarni francoski nogometaš Zinedine Zidane meni, da Paris Saint Germain še kako potrebuje igralca formata Angel di Maria, da bi lahko bil v prihodnje še boljši tako v domačem prvenstvu, kot tudi v Ligi prvakov.

Nogometaši Paris Saint Germaina se pospešeno pripravljajo na začetek novega tekmovalnega leta, v katerem si želijo osvojiti obe domači lovoriki in med evropsko elito pustiti kar najboljši pečat. Če se ponudi priložnost tudi osvojiti Ligo prvakov. Zato si Laurent Blanc želi, da bi zasedbo še nekoliko okrepil. Vodstvo si močno prizadeva za sklenitev dogovora z argentinskim zvezdnikom Angelom di Mario.

Angel di Maria je na Old Trafford prispel kot velika okrepitev. Zdaj si želi v Pariz.
Angel di Maria je na Old Trafford prispel kot velika okrepitev. Zdaj si želi v Pariz. FOTO: Reuters

Tudi legendarni Zinedine Zidane je prepričan, da je prav nekdanji zvezdnik Reala, danes član Manchester Uniteda tisto, kar prvo moštvo potrebuje, da bi bilo še bolj kakovostno. "Prihod Di Marie bi bil zelo dobrodošel za domače prvenstvo, v vsakem primeru pa takšen nogometaš predstavlja prednost tudi v Ligi prvakov," je dejal Zizou.

Neuradno naj bi PSG že v prihodnjem tednu imel pripravljeno vse potrebno za odkup njegove pogodbe, po zadnjih podatkih pa bodo rdečim vragom zanj odšteli 63 milijonov evrov.

SORODNI ČLANKI

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Inhumed
30. 07. 2015 10.43
-4
Nevem zakaj, pa ni le izgovor, ampak di maria mi nikoli ni pasal v Utd. Je neverjeten igralec in sem biu res navdušen ko so ga najavili ampak se mi je že od prve tekme ko je igral zdelo, da ni "del ekipe"...mogoče je premier liga, mogoče so bli sotekmovalci, mogoče ga je res tist vlom tolk sesul, kakorkol - mogu bi in zna igrat boljš kot je igral to sezono. Upam, da letos ne bomo igral proti njemu :)
265004
30. 07. 2015 10.36
-7
če paris dobi di mario bo eden glavnih favoritov za naslov lige prvakov.Zapomnite si kaj sem zapisal
grozjak
30. 07. 2015 12.56
+6
saj je vsako leto eden glavnih favoritov. nič novega......
drimtim
30. 07. 2015 13.48
+0
theDelt
30. 07. 2015 23.19
osebno mi je ta klub zelo vsec ampak mislim da tudi z di mario nimajo sans za sam vrh v LP :)
TRUMPP
30. 07. 2015 09.51
+7
Bolje, da gre Van Gaal ga tako ni znal izkoristit. Van Gaal je kljukec svetovnega fuzbala....
remi gillard
30. 07. 2015 11.29
+2
zakaj lkjukec? Sem navijač Uniteda pa nisem fan Van Gaala pa vendarle je bil prvak z Barcelono,Bayernom.Igralci kot so Iniesta,Muller pa še bi lahko našteval so prve priložnosti dobili pri njemu.Torer zakaj kljukec po tem takem? Pač je imel prvo sezono z Unitedom slabo in verjamem da bi vsak trener imel,ker največji šok za United je to da ni več SAF-a
gullit
30. 07. 2015 12.18
+3
Dejstvo je da večina argentincev na otoku ne uspe, ker se nočejo pokoriti in prilagoditi in naučiti jezika, ker so bili v vojni ne dolgo nazaj in se preveč vzvišeno obnašajo. To je že Alex ferguson lepo opisal v svoji biografiji.