Liga prvakov

PSV namučil Katalonce, Tottenham ostaja v igri, Oblak v osmini finala

Madrid, Moskva, 28. 11. 2018 20.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Barcelona je z zmago nad PSV potrdila svoje napredovanje v izločilne boje, za blaugrano sta zadela Lionel Messi in Gerard Pique (1:2). Tottenham je zatresel mrežo Samirja Handanovića, spursi tako ohranjajo upanje o osmini finala (1:0). Tja pa se je po zmagi nad Monacom že uvrstil madridski Atletico (2:0).

Barcelona je gostovala v Eindhovenu pri nizozemskem PSV. Ernesto Valverde je mesto v začetni enajsterici ponudil Ousmau Dembeleju, od prve minute je začel tudi Arturo Vidal. V živahnem prvem polčasu so lahko gledalci uživali v številnih izjemnih priložnostih. Že v 4. minuti so domači zapretili s prostega strela, a se je izkazal Marc-Andre ter Stegen in odbil žogo v kot.Po predložku s kota se je žoga odbila na nogo Luuka de Jonga, a se je z obrambo spet izkazal katalonski čuvaj mreže.

Messi je vknjižil še šesti zadetek v tej sezoni elitnega evropskega tekmovanja.
Messi je vknjižil še šesti zadetek v tej sezoni elitnega evropskega tekmovanja. FOTO: AP

Nizozemci so bili nevarni tudi v nadaljevanju, saj so kar trikrat zatresli okvir Barceloninih vrat. A ne Gaston Pereiro, ki je poskušal z nevarnim strelom s kazenskega prostora, in ne De Jong in Dumfries v zadnjim minutah niso uspeli spraviti žoge za hrbet izjemnega ter Stegna. Povsem nenevarni niso bili niti gostje, prva priložnost se je ponudila Philippeju Coutinhu, a je žoga romala čez prečko nizozemskih vrat, v nadaljevanju je bil nevaren tudi Vidal, ki je poskušal z glavo. Pritisk Kataloncev v 36. minuti ni obrodil sadov, poskus Vidala je še pravočasno počistil eden izmed domačih branilcev, po izvajanju iz kota pa je bil z glavo spet nevaren Čilenec, a se je izkazal Jeroen Zoet.

V drugi polčas so nevarneje vstopili Katalonci, do strela je prišel Dembele, a streljal mimo leve vratnice. Pritisk blaugrane pa se je izplačal v 61. minuti, ko se je med strelce vpisal Lionel Messi. Po podaji Dembeleja je do žoge prišel Argentinec, ki se je poigral z domačo obrambo in zatresel mrežo Zoeta. Že v naslednjem napadu so želeli Katalonci vodstvo povišati, z udarcem je poskušal Ivan Rakitić, a je žoga zletela čez prečko, nevaren je bil tudi Dembele, a se je izkazal domači vratar. Devet minut po prvem zadetku pa se je mreža Nizozemcev spet zatresla. Po podaji Messija je streljal Gerard Pique. Zadnje minute tekme so pripadle domačim, pritisk na vrata ter Stegna pa se je izplačal v 83. minuti, ko je končnih 1:2 vpisal de Jong.

Po zadetku Eriksena se je Tottenham povzpel na drugo mesto skupine B.
Po zadetku Eriksena se je Tottenham povzpel na drugo mesto skupine B. FOTO: AP

Poraz Interja na Wembleyju

Milanski Inter Samirja Handanovića je gostoval na Otoku, na Wembleyju se je pomeril z londonskim Tottenhamom. Slovenski vratar se je v prvem polčasu izkazal z izjemno obrambo v 30. minuti, ko je požrtvovalno prestregel strel Lucasa v spodnji desni kot. Osem minut kasneje je bil Handanović znova na preizkušnji. Lepo podajo je prestregel Harry Winks in sprožil udarec na vrata Interja, a je žoga treščila ob prečko. V 80. minuti pa so spursi le zatresli mrežo Slovenca, po lepi podaji Dele Allija je italijansko mrežo zatresel Christian Eriksen, in tako ohranili upanje za napredovanje v osmino finala. 

Zmaga atletov proti medlemu Monacu

Madridčani so do vodstva prišli že v 2. minuti, ko je strel proti golu skušal z nogo prestreči nesrečni Benoit Badiashile Mukinayi, a namesto tega potisnil žogo za hrbet gostujočega vratarja.

Strelec drugega zadetka Antoine Griezmann.
Strelec drugega zadetka Antoine Griezmann. FOTO: AP

To je bil najhitrejši gol Atletica v zgodovini Lige prvakov. Colchonerosi so zmago potrdili še z zadetkom Antoina Griezmanna v 24. minuti, ko je francoski reprezentant po lepo podaji Angela Correa sprožil udarec v spodnji desni kot gostujočih vrat. Tudi potem ,ko so domači ostali z igralecem manj na zelenici, zaradi igre z roko je v slačilnico odšel Stefan Savić, gostje niso uspeli preobrniti rezultata. Enajstmetrovko je zapravil Falcao, ta je povsem zgrešil vrata, na veliko srečo Jana Oblaka, ki je skočil v napačno smer.

Izidi:

PSV – Barcelona 1:2 (0:2)
de Jong 83.; Messi 61., Pique 70.

Tottenham – Inter 1:0 (0:0)
Eriksen 80.

Porto – Schalke 3:1 (0:0)
Militao 52., Corona 55., Marega 90+4; Bentaleb 89/11-m

Napoli - Crvena Zvezda 3:1 (2:0)
Hamšik 11., Mertens 33., 52.; El Fardou Ben 57.

Dortmund – Club Brugge 0:0

Atletico Madrid – Monaco 2:0 (2:0)
Badiashile 2./ag, Griezmann 24.

Lokomotiva Moskva – Galatasaray 2:0 (1:0)
Krychowiak 43., Ignatjev 54.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (81)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mmickica
29. 11. 2018 19.54
+10
Meni se pa vceraj ni zdelo prav, da je Valverde Dembeleja zamenjal. Clovek je ze itak v neki psihozi, zdaj mu pa itak ne bo nic jasno, ko ga trener vzame ven tudi takrat, ko odlicno igra, pa tudi utrujeno ni deloval. In koga da not? Denisa S., ki si zares ne zasluzi Barcinega dresa! Sicer pa Coutinho in Rakitic sta se dalec od forme, Messi kot Messi, odlicno, Malcom revez zgresil nemogoce, ampak po moje bo ok., ko bo vec igral.
apodgra
30. 11. 2018 08.32
+2
mmickica Zakaj je zamenjal Dembeleja , to popolnoma normalna poteza . Odlično ravno ni igral, ne vem, če si opazila , koliko njegovih podaj je netočnih oziroma včasih uradi po žogi nekontrolirano . Nima dobrega pregleda nad igro , edino kar je, da je močan na preigravanju ,ampak ,žal se veliko njegovih preigravanj konča z izgubo žoge .Res pa je , da je bila njegova zamenjava s Suarezom neposrečena . Bilo bi bolje morda bi igral Dembela, ki bi pokazal prav gotovo več , kot Suarez.
Johnny_J
30. 11. 2018 12.02
+5
Prej kot dembele, je bil zrel za menjavo rakitic!
StarDeluxe
29. 11. 2018 19.34
+16
Messi zabil gol, pa ne vem kako, čeprav gledam posnetek znova in znova...tudi vse kamere na zelenici niso sfolgale posneti tega. Mojstrovine najboljšega se ne da prebrati.
Kollerik
29. 11. 2018 16.47
+13
Admin in redakcija...sami belajzri....zato pa se vam je mudilo itak zelo kratek člankec o včerajšnji zmagi Barce hitro spraviti na deponijo od člankov.... člančić o Realčkih in njihovi "epski" zmagi nad Romo pa smo medtem morali zijati dva dni skupaj.... tam pa ni problema ne za čas...ne za plac...
apodgra
30. 11. 2018 08.36
+4
kollerik Barca in Messi za portal 24 ur nista zanimiva . To ni nič novega , stara praksa in če je to njihova želja , potem pač naj delajo tako, kot mislijo oni. Kako pa drugi mislimo pa se naj vprašajo zakaj drugi mislimo drugače.
Kollerik
29. 11. 2018 16.47
+17
Včeraj je Messi spet dokazal svojo genijalnost neprekosljivega nogometnega virtuoza. Sliši se kot pretiravanje, toda ..... kdor ne gleda, ne vidi! BBBBAAAARRRRRSSSSAAAA, MMMEEEESSSIIII... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
apodgra
30. 11. 2018 07.51
+4
Kollerik Bili bi presenečeni, če tega svojega znanja in kvalitete , ne bi pokazal na vsaki tekmi . Oni tip igralca ,ki igra hladno- toplo ali v nogometnem žargonu povedano stati in čakati in slučajno poslati žogo v mrežo , on je igralec ,ki igra pretežno vroče ,malo toplo. Že igrati toplo je zelo veliko in to stopnjo doseči moraš pokazati kar precej .
Johnny_J
29. 11. 2018 16.41
+13
Koliko solz je sposoben spustiti fantek in koliko peska si lahko zmeče človek v oči, lahko vidimo pri zmedenemu(cripstoned)... Človek si tako prepričljivo laže, da verjame vsemu kar napiše.
idiu3krasne
29. 11. 2018 13.05
+23
Ja razni Eibarji in Old boysi šoljao Real ko pa PSV igra bi ga morala Barca dotolčt 5-0 zakaj že...Barca je igrala koliko je bilo treba Messi pa je doktor nogometa za vse lahko igea 1 na 1 ali pa 1 proti vsem ...gol pade slej ko prej.
cripstoned
29. 11. 2018 13.55
-30
posolal je real vse klube sirom evrope...4x v 5sezonah....3x zapored....dominacija....ko bo barca vsaj 2x zapored najboljsa v evropi in ob tem spanski prvak se bomo pogovarjali...do takrat pa pridno navijaj za vse klube proti katerim igra real in spremljaj nase nezemeljske rekorde se naprej.... v jok
šumar
29. 11. 2018 15.06
+19
na pošten nacin nemorte osvojit nič sej se vidi kje ste v laligi ko je pršu var haha
cripstoned
29. 11. 2018 15.11
-24
cripstoned
29. 11. 2018 16.27
-20
ko je prisel var ali ker sta odsla dva velikana (zidane, ronaldo)....var pa gre bolj na roko barce saj na zadnji tekmi spanskega prvenstva je imela pomoc sodnikov ko niso razveljavili gol barce ko je bil munir v ofsajdu...toliko o varu in realu....za vse kar omenjate real imate v kataloniji v 2x vecjem merilu....kako sem se smejal ko je se sam obraz utihnil in ni hotel komentirati neregularnega gola barce...hahahaha...
Kollerik
29. 11. 2018 16.51
+11
.....ti se kar tolažii....pobralo te bo od fovšije.... zizou vam je ušel, rončy razveseljuje italijane, saj je videl, kam bela ladja plove in se je še pravočasno izkrcal na juvetovo barkačo....v La Ligi vas tolčejo s kar s po tremi goli razlike, da Barce niti ne omenjam....ta vas vedno postavi na pravo mesto.... ;)
Messigoat
29. 11. 2018 16.54
+4
apodgra
30. 11. 2018 08.04
+4
Cristoned Priporočam ti , da najprej sam sebe spraviš red in šele potem deli svoje pričakovane popolnoma drugačne komentarje. Izgleda ,da si jezne sam nase in ker se v domačem okolju ne moreš izprazniti na drugih , potem pa svoje frustracije bruhaš na tem portalu . Od preteklost ne moreš živeti in tudi najesti ne moreš za naprej. Glej v prihodnost , če si pozitivno usmerjen. Bojim se , da si že zastrupljen z svojimi predsodki in toliko vztrajen , da ne misliš prenehati s temi ravnanji. V času partije, ko so preverjali znanje osebe kandidatke za sprejem v partijo , je bilo vztrajnost eden iz med odločilnih pogojem. Koliko je petkrat pet in trije možni odgovori . Pri 12, drugi 12 in tretji 12 . Se ga prelaga v partijo ,ker je vztrajen .
cripstoned
30. 11. 2018 09.57
-7
apodrga...real je preteklost sedanjost in prihodnost.....to bi lahko vedel ce ze spremljas nogomet....kdo je aktualni evropski prvak?
Kollerik
30. 11. 2018 19.26
+2
ledr
29. 11. 2018 12.26
+15
Nekaj dejstev o včerajšnji tekmi po mojem videnju: 1. Barca si včeraj, če smo realni, zmage ni zaslužila. 2. Barca ima v tem trenutku srečo, da ima v svojih vrstah najboljšega nogometaša vseh časov! Tudi včeraj jo je rešil-kot že ogromno krat. 3. Kaj se je včeraj dogajalo s Ter Stegnom? A je imel "mačka" ali kaj? 4. Ponovno se je izkazalo, da Denis Suarez za klub kot je Barcelona preprosto ne more igrat. To je eden od popolnoma zgrešenih nakupov Luisa Enriquja.
resnicaosvobaja
29. 11. 2018 12.45
+10
+++ D. Suarez je zelo dober nogometaš, kakor tudi Gomes, ampak v Barceloni ponavadi to ni dovolj. Barcelona ima svoja obdobja, ko jim niti po izvajanju avta žoge enostavno ne uspe zadržati v svojih nogah, zato se tudi meni zdijo Ter Stegnove podaje malo pred sredino igrišča nerazumljive in so bolj kakor ne vse obsojene na nasprotnikovo posest
Johnny_J
29. 11. 2018 12.51
+4
Messigoat
29. 11. 2018 16.55
+2
Poglej si statistiko o tekmi pa da vidmo kdo je biu boljsi
Kollerik
29. 11. 2018 16.55
+5
... Denis je itak kar naprej na klopi, in če ne bi bili toliko v krizi zaradi poškodb, ne bi D. Suarez včeraj niti povohal zelenice....razočaral je tudi Malcom, dve 100 % šanse, on pa cel gol sfali.... drugače pa se je Ter Stegen s svojo neposredno obrambo nasprotnikovih strelov vsaj deloma odkupil za svoje tokrat res čudne in dokaj številne napake v metanju in podaji žoge .....
Johnny_J
29. 11. 2018 18.21
+3
S čim se je pa rakitic odkupil za 3 100% priložnosti ki jih je ustvaril za psv? Denis pa itak nič ne igra in ne more potem niti pokazat ničesar, če nima tekem v nogah. Včeraj bi bilo pametneje, da bi rakitica potegnil ven in aleno noter, ter dembeleja pustiti not, saj je odigral solidno tekmo.
apodgra
30. 11. 2018 08.08
+2
ledr Kolikokrat je zmagala ekipa ,ki si tega ni zaslužila . Obe strani sta imel veliko priložnosti , gledano v celoti pa je Barce bila le boljša in si je zaslužila zmago.
pogledd
29. 11. 2018 12.25
+36
Messi je z golom pokazal novo mojstrovino, ki ni bila takoj jasna, šele posnetek je pokazal njegovo igrivost, občutek, hitrost preigravanja, razmišljanja in natančnost pri dosegu gola.
resnicaosvobaja
29. 11. 2018 12.20
+7
Barcelono brez 3 napadalcev je težko gledati...
dark horse
29. 11. 2018 12.13
+12
Realovci se ubijajo z igro barce in s psv-jem ki je mnogo boljši kot čehi in eibar skupaj proti katerim je real gladko spušio
cripstoned
29. 11. 2018 12.26
-31
mi se ne ubijamo z nicemer...vi se ubijate o realu na zacetku sezone ker na koncu sezone itak real pobere smetano....vi pa v jok in se vecje sovrastvo do najvecjega kluba v zgodovini nogometa....
Kollerik
29. 11. 2018 16.56
+7
apodgra
30. 11. 2018 08.11
+2
Treba je vedeti , da PSV ni nobeno luzersko moštvo. Imelo je malo nesreče in še skupina je bila izrazito močna .
Carrasco
29. 11. 2018 11.57
+17
Žalujejo že celi dan saj je Messi prehitel Cristinco pišejo pa o Villi in Ameriški ligi
cripstoned
29. 11. 2018 12.29
-26
nisem vedel da ima messi ze 5 naslovov lige prvakov....nisem vedel da je najboljsi strelec v zgodovini tega tekmovanja....nisem vedel da je messi 3x zaporedni evropski prvak....nisem vedel da je messi 3x zapored najboljsi strelec lige prvakov....nisem vedel da je messi v igri za zlato zogo.....messi, messi, messi....je legenda nogometa ampak z zidanom in ronaldom ga pac ne mores primerjati....tadva sta razred zase in ti to vesd pa si ne priznas...hahahaah
Johnny_J
29. 11. 2018 12.48
+18
Hahaha dvorni norček, kralj se smeji, to je dobro zate...nisem vedel, da ima zidane 5 zlatih žog, nisem vedel, da je edini, ki lahko pride do 6 ronaldo...
Carrasco
29. 11. 2018 12.55
+15
Ti neves niti tega da bo Messi vse te rekorde presegel in postavil nove mejnike
Carrasco
29. 11. 2018 12.56
+12
Maxx365
29. 11. 2018 14.35
+4
Maxx365
29. 11. 2018 14.36
+6
apodgra
30. 11. 2018 08.17
+2
Carsco Če bi si se to zgodilo Ronaldu. bi ga danes gledali na naslovni strani tega portala in brali neverjetne zgodbe tega uspeha . Tako je pač. Ronaldo zanimiv za medije , Messi pa navdušuje na zelenici. Gledalci pa gledajo nogomet na zelenicah in ne poplavljenih slik "najlepšega , atletskega" nogometaša z izraziti Adamovim jabolkom .
apodgra
30. 11. 2018 08.18
+3
Cristoned Ne vem ali je to ponavljanje naučene papige ali res tvoj sad na zelnati glavi .
cripstoned
29. 11. 2018 11.41
-32
ne razumem pa hejtere reala ki se imajo za navijace barce....odkod vam pogum in upanje da bo vas klub nekaj naredil....po milijardi porabljenega denarja v zadnjih 4 sezonah niste igrali niti v polfinalu....kaj sele da pridete do finala in ga osvojite....ze v cetrtfinale ste prisli po sodniskih pomoceh ceprav zato obtozujete real...hahahahaha....ne vem no ampak pri vas ni realnosti...realnost je pa ta da ekipa ki serijsko izpada v cetrfinalu od drugorazrednih ekip ne bo se nekaj casa na vrhu evrope....sploh po odhodu doktorja inieste....messi lahko vse samo proti psvju in ostalim....ko pridejo velike ekipe pa pogrne skupaj z ostalimi clani ekipe.....bodite bolj skromni in ne sanjajte o trojckih itd. ker tega ni bilo ze lep casi in ga tudi ne bo......seveda pa glejte real madrid...to je ta klub ki vam je unicil zivljenja in vas pahnil v dozivljensko bolecino priklopljeno na aparate.....pa lep dan hejterji najvecjih....
Johnny_J
29. 11. 2018 11.59
+17
Ubogo dete, kakšno trpljenje ti povzroča Barcelona in Messi...sej bo, ne pozabi da je le nekaj let nazaj, real imel težavo s prebojem v osmino finala, četrtfinale so pa bile velike sanje pacientov kot si ti... Vsakič ko se oglasiš se tudi osramotis, zato se drži raje ostalih pacientov v Vojniku.
Johnny_J
29. 11. 2018 12.19
+12
O trojckih nam pa ni treba sanjati, saj sta tvoja mama in punca vedno za.
cripstoned
29. 11. 2018 12.24
-21
uh kaj ti delam....trpljenje je ocitno samo pri vas....pri meni je neskoncno veselje...to kar imamo mi lahko ostali samo sanjate....numero uno...creme de la creme...real madrid y nada mas....hejteri boste hejtali...
Johnny_J
29. 11. 2018 12.50
+10
Ti si res zelo lahek in plitek človek. To kar imam jaz, lahko ti samo sanjaš, kar imaš pa ti od reala....mislim hahahahahahahahaha...pojdi, tablete delijo
idiu3krasne
29. 11. 2018 13.07
+12
Zakaj smetiš...saj v članku ni govora o Rojalu...aja si pa hejter Messija in Barçe...
cripstoned
29. 11. 2018 13.52
-21
govor je o ligi prvakov....tekmovanju real madrida....seveda da imamo mi najvecjo pravico tukaj komentirati....v jok
Messigoat
29. 11. 2018 16.58
+6
Real madrid protii barci je real brezz krone
fihner
30. 11. 2018 13.23
+2
Imate pravico meni.....saj veš, kaj mislim.
feliks-07
29. 11. 2018 11.39
+18
Sem navijač Barcelone.Priznam,da je imela Barcelona na tekmi proti PSV, več sreče kot pameti.Prepričan sem,da Barcelona s takšno igro nima v tekmah na izpadanje nobenih možnosti.Lionel Messi pa je včeraj še enkrat več dokazal,da je kljub 31 letom še vedno najboljši na svetu.
Kollerik
29. 11. 2018 16.59
+2
Zakaj več sreče? Morda zato, ker so igralci PSG-ja kar dvakrat odbili žogo direktno izpred svoje gol črte na zelenico? Ali morda zato, ker je Barca nastopila izredno oslabljena? Kolikor vem, je PSV nastopil s svojo kompletno, najboljšo postavo......
Messigoat
29. 11. 2018 17.03
+1
Fuzbaler
29. 11. 2018 11.03
+0
In koliko bravuroznih valjanj s strani Neymarja,kar je prevec je pa prevec. Popolnoma neokusno,zaljivo in se bi lahko nasteval. Pri Liverpoolu pa njegove simptome dobiva Mane.
Rolesx
29. 11. 2018 11.36
+3
Cr7 jim pa je idol za metanje po tleh.vzdevka ni dobil za brezveze. Zdaj pa idi kritizirat Neymarja
Fuzbaler
29. 11. 2018 12.21
+5
Sem navijac Barce, a kar se tice valjanja Neymarju ni para...tudi Ronaldo mu ni blizu
cripstoned
29. 11. 2018 10.47
-25
vsi omenjeni letos ne bodo videli cetrtfinala....dalec najslabse igrajo prav barca, tottenham, atleti in psv katere je nadigral se hrvaski dinamo....ko bo nekatera od teh ekip naletelea na juve, real madrid, bayern, city in psg bo polom na polni crti....zakaj real? zato ker je to tekmovanje nase....zato ker je liga prvakov povsem druga zgodba in zato ker real lovi 4x zaporedni naslov....zdaj smo ze v osminifinala ...opravimo pozimi 2-3 dobre nakupe in spet se bodo svetu tresle hlace pred nami....dolker smo v igri ...ostaja upanje....to vemo samo navijaci real madrida in nihce drug....
Fuzbaler
29. 11. 2018 10.59
+9
Ce opravite pozimi 3 dobre nakupe, te verjetno ne bodo smeli igrati u LP,razen ce vam uspe pripeljati Hazarda,kar pa dvomim.
Anticripstoned
29. 11. 2018 10.59
+9
par inekcij pa bo...zdravniška služba Reala bo poskrbela za 4. zaporedni naslov v LP
cripstoned
29. 11. 2018 11.10
-10
fuzbaler...prihaja igralec iz juzne amerike ki nima veze z evropskimi tekmovanji...Exequiel Palacios 25miljonov eurov...argentinski cudezni decek iz riverplate....tudi prihod hazarda je povsem mozen....sploh ce bodo v naslednjih tekmah oddajali tocke v angliji in bodo tako ze oddaljeni za boj prvaka...glede nato da jih letos ni tudi v ligi prvakov mislim da je njegov prihod povsem mozen...
cripstoned
29. 11. 2018 11.43
-10
anti toliko inekcij kot si pokasiral od mene in reala mislim da ni dobil nihce....ze to da tvoji komentarji nimajo veze z nogometom pove veliko...da ne govorim o vzdevku...ti si virus jaz sem inekcija....pridi...
Johnny_J
29. 11. 2018 12.07
+13
Ti z vsakim postom zabiješ samega sebe. Ne dolgo nazaj so bili realovi mladiči v igri za naslednjih 20 zlatih žog, sedaj pa že govoriš o okrepitvah...kako zmedeno dete si ti, nisi brrzveze cripstoned...aja pa veš, če bi real naletel na barco v kateremkoli delu izločilnih bojev, ne bi imel niti enega naslova, ti pa sanjaš o ne vem čem...a ta mladič je tak talent kot vinicius, ki je res pustil velik pečat do sedaj...daj bodi raje tiho in ne dajaj napovedi, ki nimajo niti malo osnov...zdaj pa pojdi iz računalnika, tvoji prijatelji pacienti v Vojniku te čakajo...
Carrasco
29. 11. 2018 09.36
+7
Glavno da je Messi postavil nov rekord in ekipo popeljal v izločine boje. PSV je super ekipa kot Ajax ki se vrača na staro pot. Čestitke Neymarju da je utišal salaheca
ehjaehja
29. 11. 2018 09.18
-27
ligo prvakov lahko pozabijo katalonci:) srečo bodo imeli če bodo ostali sploh prvi v španski ligi saj tudi pri njim so vidne velike težave:)
Johnny_J
29. 11. 2018 10.38
+8
Zelo sem vesel tvojih napovedi, saj zmeraj zgrešiš, zato si mi vlil veliko upanja na osvojitev la lige IN lige prvakov.
cripstoned
29. 11. 2018 10.53
-19
johnny...ko bo naslednjic barca osvojila liga prvakov in laligo bo real 5x zaporedni evropski prvak in bo imel 20 evropskih naslovov in 45 spanskih....sanje so dovoljene....sanjaj sine...
Johnny_J
29. 11. 2018 12.09
+6
Nikjer v članku ni omenjenega reala, torej pojdi pobrskat po arhivu in sanjaj, piši o neumnostih kot jih pišeš tukaj, tam kjer ste pacienti doma.
Johnny_J
29. 11. 2018 12.12
+6
Popravek, kar nadaljuj, vsak kralj potrebuje dvornega norčka...jaz jih imam kar nekaj tukaj gor.
Kollerik
29. 11. 2018 17.00
+3
Postajam sočuten do crispa....človek potrebuje pomoč...
Messigoat
29. 11. 2018 17.05
+2
Fuzbaler
29. 11. 2018 07.52
+5
PSV je na vseh letosnjih tekmah LP pokazal zelo vsecno igro,veliko smole so imeli zlasti proti Interju. Inter vecjih moznosti za napredovanje sedaj nima, Barca je ze prva v skupini in bilo bi smesno ce bi Valverde proti Totenhamu v igro poslal vse najboljse. Ce je kdaj cas za rotacijo bo to sedaj, tako da bi Anglezi lahko odnesli vse 3 tocke in pahnili Inter v evropsko ligo.
Janezcesnik
29. 11. 2018 08.48
+3
Psv bi si res zasluzu naoredovanje glede na borbenost vceraj so res pokazal dobro igro mal srece jim je sfalilo drugac pa dobra tekma...
Johnny_J
29. 11. 2018 09.11
+7
Barca ne bo igrala s prvo postavo oziroma nekaj jih bo, toda to še ne pomeni, da bodo kar pustili tottenhamu zmagati...jz napovedujem remi in inter bo imel škarje in platno, da si kroji usodo sam.
Fuzbaler
29. 11. 2018 11.01
+1
Seveda jim ne bodo pustili zmagati. To bo priloznost za tiste pri Barce,ki dobijo bolj malo priloznosti,da se dokazejo. Bo pa vseeno motiv Totenhama bistveno vecji.
Johnny_J
29. 11. 2018 07.34
+17
Čestitke psv-ju za srčno, borbeno in hrabro igro, bili so enakovreden nasprotnik, ampak za Barcelono igra Messi! Ponovno magija, poteze zaradi katerih enostavno nima konkurence...rakitic...kaj lahko gre ta človek na klop! Tudi ter stegen pripravil nekaj priložnosti za psv in na sploh čudne poteze, ki upam, da se ne bodo pojavljale v ključnih trenutkih sezone.
Janezcesnik
29. 11. 2018 08.49
+7
Ter stegen je pa res uceri delu bedatije.. Branu je super sam z zoho v igro se je pa igral na vlko
Johnny_J
29. 11. 2018 09.08
+8
Rakitic je pripravil 3 100% priložnosti za psv, Kot da gledam gomesa...
apodgra
29. 11. 2018 07.20
+14
Barcelo ima velike težave v vezni in obrambni vrsti in tudi vratar zadnje čase dela vse preveč napak . Tudi v napadu se izvrstne podaje Messi-ja ne zaključujejo uspešno. PVS je na krilih svojih gledalcev igral izvrstno in z malo več sreče , bi se tekma lahko končala tudi drugače.