Luksuz brez primere: Bi si ogledali tekmo Bavarcev kar iz udobne postelje?

V münchenskem Bayernu so se odločili, da bodo navijače razvajali s prav posebno ponudbo. Tekmo bavarskega stroja si bo tako mogoče ogledati kar iz udobja postelje. Poseben del stadiona so namreč namenili udobno opremljenim sobam, ki gledajo naravnost na nogometno zelenico.

Vodstvo münchenskega Bayerna je pred dnevi sklenilo pogodbo s hotelsko verigo Marriott International, kar bo prineslo tudi številne ugodnosti za oboževalce kluba z bavarske prestolnice.

Bayern Munich - Sporting

Tekme Münchenčanov bo mogoče spremljati z udobja postelje, če boste le segli globoko v žep. (Foto: AP)

Ena izmed največjih bodo brez dvoma ekskluzivne vstopnice, s katerimi si bodo lahko kupci tekmo ogledali kar iz luksuzno opremljene ’sobe’ na Allianz Areni, gostje pa se bodo med tekmo lahko osvežili z prav posebnimi koktajli. Tekme si bo tako mogoče ogledati kar iz udobne postelje, ki nudi pogled na zelenico. Bavarci so se pri tem zgledovali po Američanih, kjer si je na ta način že mogoče ogledati tudi tekme NFL, kaj kmalu pa naj bi jim sledili tudi na Santiagu Bernabeu, kjer želijo sobe vključiti v prenovo stadiona.

Cena VIP vstopnice še ni znana, prav tako ni podatka, kdaj jih bodo v klubu ponudili v prodajo.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 22
Rdeči Karton! 16.02.2018 14:59:27
Vedno si ogledam tekmoz udobne sedežne na projektorskem platnu velikosti tega oka v HD. Razen kadar sem na stadionu v vrstah za golam na J tribuni.
Več komentarjev