Nogomet

Marmor Hotavlje in Lama – Titus Dekani do prvih naslovov v Poslovni ligi NZS

Koper, 30. 05. 2017 12.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Minuli vikend sta padli odločitvi o zmagovalcih v Poslovni ligi NZS Ljubljana in Poslovni ligi NZS Koper, kjer sta veliki pokal v zrak dvignili moštvi Marmor Hotavlje in Lama – Titus Dekani.

V Poslovni nogometni ligi, ki danes združuje tri lige in sicer Poslovno ligo NZS Koper, Poslovno ligo NZS Ljubljana in Poslovno ligo NZS Štajerska, smo  minuli konec  tedna  lahko čestitali novima prvakoma.  Na nogometnem igrišču NK Dolomiti, v  neposredni bližini i Ljubljane, se je v soboto odvijal zaključni dogodek ljubljanske poslovne lige, v kateri je letos sodelovalo 10 moštev, končnega zmagoslavja pa so se veselili v taboru podjetja Marmor Hotavlje, ki je  slavil na koncu pred Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani in ŠD Skupine Helios. V podjetju iz Hotavelj so v zrak dvignili pokal, unikat, ki je bil delo učenk in učencev z Osnovne šole Domžale.  

 MoštvoT
1Marmor Hotavlje24
2Ekonomska fakulteta UL19
3ŠD Helios18
4Bisnode15
5Helios Smole15
6Mestna občina Ljubljana14
7Hood Burger United13
8POP TV & KANAL A9
9Sport Klub6
10Atlantic trade0

Novinec do končnega zmagoslavja na Obali

Poslovna liga - 3
Poslovna liga - 3 FOTO: Poslovna liga

V Športnem parku Bonifika so se vodilnega mesta veselili v moštvu Lama – Titus Dekani, ki se je projektu Poslovne lige NZS Koper prvič pridružil v letošnji sezoni. Podjetje v angleški lasti posveča zadnja leta veliko pozornosti športnemu udejstvovanju svojega tima. Zdrav duh v zdravem telesu je tudi pri vseh ostalih udeležencih Poslovne nogometne lige po vsej Sloveniji v prvem planu vizije podjetij in organizacij. Drugo mesto so letos osvojili lanski prvaki – Banka Intesa Sanpaolo, tretje mesto pa je pripadlo moštvu Luke Koper.  Tudi na Obali je v roke zmagovalcev romal unikatni pokal, izdelan s strani učenk in učencev  z Osnovne šole Ankaran. »Veseli smo in ponosni na vse osnovnošolke in osnovnošolce, ter njihove pedagoge, ki so s svojo kreativnostjo in ustvarjalnostjo dali svoj pečat na unikatnih pokalih Poslovne nogometne lige. Hvala,« poudarja Matevž Brec iz organizacijske ekipe Poslovne lige NZS

 MoštvoT
1Lama – Titus Dekani31
2Banka Intesa Sanpaolo28
3Luka Koper27
4Metrans Inspectus27
5LifeClass Portorož21
6T.P.G. Logistika16
7COSCO ZT12
8Actual I.T.10
9Robotina9
10Atlantic Football Team9

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Janez Trojar
30. 05. 2017 21.01
JA SUPER MARMOR JE ŠE VEDNO ZAKON V ŠPORTU BRAVO FANTJE SAMO NAPRJ V NOVE ZMAGE