Mesto ljubezni nič kaj ljubeznivo do Neymarja: Zaradi navijačev prisiljen v selitev

S selitvijo v francosko prestolnico si je nogometni zvezdnik Neymar uredil dom v čudoviti petnadstropni hiši z bazenom, ki pa jo bo mogel zaradi varnosti in nekaj pretirano navdušenih navijačev zapustiti.

Brazilski nogometni reprezentant Neymar, ki je poleti za vrtoglave vstope katalonskega velikana zamenjal za Pariz se v mestu ljubezni sooča s številnimi težavami. Potem ko je naslovnice časopisov polnil po sporu z Edinsonom Cavanijem, se je tokrat v središču pozornosti našel zaradi navijačev, ki so preskočili 1,70 m visok zid, ki obkroža njegovo domovanje.

Neymar - 6

Po poročanju Neymarjevih dosedanjih sosedov so zaradi najrazličnejših razlogov v domu Brazilca večkrat posredovali gasilci. (Foto: AP)

Po poročanju francoskega Le Parisiena se bo tako Brazilec zaradi varnostnih razlogov moral preseliti, ne daleč stran si je tako že našel novo razkošno domovanje, ki bo njemu in njegovi družini nudilo nekaj več varnosti.

Legendarni Cantona: "Resnično ne razumem, zakaj je prišel v Francijo"

Njegov prestop pa še danes sproža številne komentarje, svoj lonček pa je pristavil tudi legendarni francoski reprezentant Eric Cantona. Slednji namreč nikakor ne razume prestopa Brazilca.

"Ne vem zakaj pri petindvajsetih letih, ko igraš za Brazilijo in Barcelono, prestopiš v francosko Ligue 1, da bi igral proti Amiensu in Guingampu. To ni moj pogled na nogomet in športno strast," je priznal Francoz, ki ne verjame, da bi odgovor lahko tičal v mamljivem osvajanju lovorik Lige prvakov: "Gre zgolj za največ deset tekem. Resnično ne razumem, zakaj je prišel v Francijo."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 24
 
selecao 20.11.2017 18:11:02
Neymar čas je da nehaš jokat in stokat in začneš špilat fuzbal tako kot si začel sezono, oz. , tako kot si zmožen. Selecao je imel enega Ronaldinha preveč, sedaj rabimo nekoga, ki bo še nekaj naredil in maksimalno izkoristil svoj potencial.
Več komentarjev