Mihajlović v Srbiji še naprej uživa podporo

Predsednik Nogometne zveze Srbije Tomislav Karadžić je na slovesni podelitvi nagrad najboljšim v letu 2012 izjavil, da pri zvezi želijo nadaljevati po začrtani poti in podaljšati sodelovanje s selektorjem Sinišo Mihajlovićem.

Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović (Foto: Reuters)

"Začrtali smo si pot, od katere ne želimo odstopiti, pa četudi se nam ne bi uspelo uvrstiti na svetovno prvenstvo leta 2014 v Braziliji. Selektor ima našo brezmejno podporo in zaupanje. Menim, da bi z njim morali podaljšati sodelovanje še za dve leti," je dejal prvi mož FSJ Tomislav Karadžić na prireditvi v beograjskem hotelu Metropol, kjer je krovna srbska nogometna zveza za najboljša v letu 2012 razglasila nogometaša Branislava Ivanovića in trenerja Dragomirja Okuko. "Ne glede na nekatere poraze, ki smo jih v minulem letu doživeli, imamo v ekipi izjemno obetavne nogometaše. Naša mlada ekipa sloni na Banetu Ivanoviću in Aleksandru Kolarovu, kar nam vliva zaupanje, da nam naslednjih sedem ali osem let ni treba skrbeti za prihodnost srbskega nogometa," je dejal Karadžić.

Srbska izbrana vrsta je v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2014 ta čas s štirimi točkami na tretjem mestu skupine A; prva je Belgija, druga pa Hrvaška (obe ekipi imata po deset točk).
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
PolnKontejner 24.12.2012 19:56:46
Zelo pomembna informacija za Slovence.
marsonija 26.12.2012 07:51:42
Zupančiću kako ne znaš, to su vaša braća.
Več komentarjev