Nogomet

Morata o povratku v Madrid: Zidane me ni poklical, nazadnje sva govorila, ko še ni bil trener Reala

Madrid, 03. 06. 2016 13.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Otroka madridskega Reala Alvaro Morata, ki se je odlično znašel v dresu Juventusa, si marsikateri navijač belega baleta spet želi videti v Madridu. Govorice o povratku v špansko prestolnico so bile glasne tik pred koncem sezone, a Morata zdaj razkriva, da o klicih z Real Madrida ne ve nič. Z Zidanom pa je nazadnje govoril, ko Francoz še ni bil trener prve ekipe.

Španski nogometaš je na predstavitvi svoje spletne trgovine, s katero je, zanimivo, postal sploh prvi španski igralec nogometa, ki ima spletno trgovino z lastno blagovno znamko, dejal, da je zadovoljen s trenutnim klubom Juventusom ter, da o morebitnem povratku k Real Madridu ne ve nič in da o tem ne razmišlja, saj se želi zgolj čim bolje pripraviti za bližajoče se evropsko prvenstvo.

Morata si želi odigrati še kakšno tekmo v Italiji, a sprejel bo tisto, kar se bo njegov klub dogovoril s potencialnimi kupci.
Morata si želi odigrati še kakšno tekmo v Italiji, a sprejel bo tisto, kar se bo njegov klub dogovoril s potencialnimi kupci. FOTO: Reuters
"Miren sem, o teh stvareh ne izvem veliko. S tem se ukvarja Juanma Lopez (zastopnik Morate, op. p.). Jaz moram igrati in biti zbran. Če bi razmišljal o povratku k Realu, kaj bodo naredili, česa ne, bi si ustvaril nered v glavi. Moram biti mirne glave, igrati in teči," je povedal Morata in dodal, da se s prihodnostjo ne obremenjuje, a upa, da v Italiji še ni odigral zadnje tekme: "Ne vem, kako se bo odvila moja prihodnost. Nikamor se mi ne mudi, saj imam pogodbo z eno najboljših ekip na svetu, kjer se počutim kot doma, saj me imajo ljudje radi. Sedaj lahko le čakam. Upam, da to ni bila moja zadnja tekma v Italiji. Pričakujem, da bom igral še več.''
Morata je z Realom v Lizboni osvojil slovito 'Decimo'.
Morata je z Realom v Lizboni osvojil slovito 'Decimo'. FOTO: AP

Španski reprezentančni napadalec je še razkril, da z Zinedinom Zidanom, trenerjem Reala, ki je belemu baletu priskrbel še enajsti naslov Lige prvakov, ni govoril že dolgo časa. "Z Zidanom nisem govoril. Nazadnje sva se slišala, ko še ni bil trener prve ekipe Real Madrida. Govorila sva o življenju, nogometu … bil je prijazen, tako kot vedno, ko sva se videla," je zaključil Morata.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PartyTime
03. 06. 2016 16.54
+8
Dani Alves podpisal za Juventus.
blackwizard
03. 06. 2016 14.35
+0
naj gre samo gret klopco reala,če mu to paše,bo že juve našel boljšega
Barbarezo
03. 06. 2016 19.37
-1
zakaj pa gret klopco ? dej ne bluzi.. benzema na klop al pa se ga proda in to je to.. morato nazaj v prvo enajsterico i čao.. simpl k pasulj .. ne vem o kaksni klopci ti pises..Morata je trenutno za dve l