Nogomet

Mourinho: Naj se Iniesta 'briga' za igro Barce brez Messija!

Madrid, 07. 05. 2013 17.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Portugalski nogometni strateg Real Madrida Jose Mourinho je priznal, da bo Diego Lopez zanj vedno korak pred Ikerjem Casillasom, Andresu Iniesti pa je sporočil, naj se osredotoči na neprepoznavno igro Barcelone, ko ta igra brez Messija.

Nogometaši madridskega Reala se v Španiji borijo za končno drugo mesto na prvenstveni tabeli, njihov trener Jose Mourinho pa očitno želi utišati govorice o skorajšnji vrnitvi na Stamford Bridge in govori predvsem o galaktikih oz. o vratarju Diegu Lopezu, ki si po njegovem prepričanju bolj zasluži status prvega vratarja kot pa Iker Casillas. "Preprosto zame je in bo korak pred Ikerjem Casillasom Diego Lopez. Boljši je. Ne gre za nič osebnega. Kar zadeva Pepeja pa lahko rečem le to, da je njegova težava Raphael Varane. Ima 19 let, iz udarne enajsterice pa je izrinil 31-letnika. Kdo je bil dovolj pogumen, da mu je ponudil priložnost? To sem bil jaz,“ je na novinarski konferenci dejal portugalski šef Realove stroke.

Andres Iniesta
Andres Iniesta FOTO: Reuters

Medtem pa je glas podpore Casillasu prispel iz vrst največjega Realovega tekmeca FC Barcelone. Oglasil se je ofenzivni vezist in španski reprezentant Andres Iniesta, ki meni, da bi moral Mourinho na vrata vrniti dolgoletnega kapetana kluba. "On lahko o Casillasu govori, kar hoče. Morda bi bilo bolje, če bi se ukvarjal s tem, kar je skupaj s soigralci počel na povratnem obračunu polfinala Lige prvakov. Predvsem s tem, kako so videti na terenu, ko ne igra Lionel Messi,“ je dodal The Special One in spregovoril o tem, kaj bo storil, v kolikor ga odpustijo: "V kolikor me odpustijo, ne bom od Reala vzel niti evra več. Počutim se dobro, a nisem kriv, če me za vsako stvar obsojajo!

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (484)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

sportko47
08. 05. 2013 22.27
+1
Aja pa se to Alien 24.ur tko k je ime temu portalu ne pomen da moras 24 ur neprestano tipkat! Pejt se mal ven, na zrak tacajt ti bo pa mami mal sobco pospravla! Ne, ne bo ti Ronaldkota nc premikala sam prah bo pobrisala!
Hammurabi
08. 05. 2013 22.37
+2
LOL !!! Že od osmih zjutraj je tu gor dežuren
alien8potnik
08. 05. 2013 19.22
-2
na katerokoli anketo greš, navijači manchester uniteda na prvo mesto željenih postavljajo mourinha. čisto druga scena kot v španiji. mou, samo odidi iz te primitivne španije. čim prej. niso te vredni.
trucker87
08. 05. 2013 20.13
+2
kake primitivne španije, si se mogoče vprašal da ni ki primitiven mourinho, zakaj ga je abramovič pred leti nagnal iz chelsea, s takim odnosom kot ga ma mourinho nebo nikol oz. težko verjamem imel tak dolg staž v klubu kot ga ma npr. Ferguson pa Wenger
alien8potnik
08. 05. 2013 20.39
+0
trucker, ankete angleških navijačev govorijo drugače. anglija . domovina nogometa. oni prepoznajo kvaliteto. koga zanima ta španska tržnica? kot ta zadnje branjevke. zelo umazano in zelo grdo. naj odide v anglijo, tam ga dejansko spoštujejo. očitno celo navijači manchester uniteda. škoda ga je za te špance. mene pa tudi, da sploh navijam še za ta real madrid. če bo šlo tako naprej - adijo. ker s takim pogromaškim primitivizmom se mi pa res ne da več ubadati. in upam, da še cr7 piči nazaj k manU. dost mi je tega sranja.
MarkeC86
08. 05. 2013 21.53
+0
Primitivna Španija? Pa človek pa kaj je stabo narobe?? Nenehno pritoževanje nad sodniki, vojna proti vsem in vsemu ki ne razmišljajo enako kot on, prst v oko Villanovi, znameniti njegov PORQE... A to pa ni primitivno?? Upam da boš od naslednjega leta živel v Londonu levo od Mourinha! Takrat bodo tvoje frustracije verjetno zaceljene.
Raumdeckung
08. 05. 2013 21.56
+0
Prepoznajo kvaliteto? Angleži? Aha. Kdaj so na zadnje bili svetovni prvaki ali pa vsaj evropski?
sportko47
08. 05. 2013 17.48
+1
Alien jest mam eno babo zate, ni najbolj lustna, navija za Real, toje najbrz dobr, sam en problem je! Ime ji je Sara in vcer se je najedla " iker" ! Zelo rada ima namrec kaviar! A misls da bo to laufal?
alien8potnik
08. 05. 2013 19.13
-1
jaz pa zate ... v kakšni španski žajfnici boš ziher zagledal kakšno hudo bejbo ... virtualna ljubezen, pa to;))) glej, sportko, smešiš se.
žiga099
08. 05. 2013 19.31
+1
sportko alien je gor dol kar želite rečte...ampak eden redkih normalnih realovih navijačev... forza juve
žiga099
08. 05. 2013 16.37
+2
85% komentarjev je od aliena+15% od 8potnik....človek zdravit se pejt od te odvisnosti in najdi si življenje...živlenje je izredno lepo tudi izvan sove!!!! :)
alien8potnik
08. 05. 2013 19.22
ahahahaha ... da si ne boš kaj naredu, no;)
žiga099
08. 05. 2013 19.29
+2
ilovemilka
08. 05. 2013 15.46
-1
mou car.........hala Madrid
MarkeC86
08. 05. 2013 13.47
+3
Tako, ker vidim da nekaterim ni mogoče dopovedat nekaterih stvari (ker jih nočejo razumet ali ne želijo) bom napisal nekatera dejstva Reala zadnih 10 let in moje videnje težav skozi vsa ta leta kot jih sam spremljam. Dejstvo je, da praktično od leta 2002 že vsi skupaj čakamo to veliko La Decimo (10 evropski naslov). Vedno je šlo v klubu kaj narobe. Bodisi so bile napake v trenerjih, bodisi v premalo kvalitetnem igralskem kadru. Kar pa je po mojem mnenju glavni razlog za to klavrno obdobje pa je NEUPOŠTEVANJE nekih načel, standardov kluba in pa NEPOTRPEŽLJIVOST vodilnih ljudi v klubu. Ni dovolj na trgu pokupiti vse najboljše igralce, postaviti dobrega trenerja in obenem takoj pričakovati oz. ZAHTEVATI lovorike. To je iluzija. Nobena stvar se ne naredi, ne nastane čez noč, za vse sta potrebna ČAS IN POTRPLJENJE. Tim mora biti utečen, igralci se morajo med seboj povezati, čutiti, v klubu mora biti zaupanje vseh v vse! Prav zato so njih (nas) nabijali razni Lyoni, Monaco, Alcorcon itn... Tudi je dejstvo da se je po prihodu Mou to bistveno izboljšalo. Rezultati kluba so se izboljšali, ekipa se je spremenila (ni več toliko zvezdnikov) ter je zopet konkurenčna Evropi (tukaj Mou vso priznanje), vendar še vedno se zanemarjajo STANDARDI, IGRA po kateri je ta klub vso svojo zgodovino slovel in zaradi katere so dobili vzdevek BELI BALET. Od belega baleta je danes ostalo bore malo ali skoraj nič, samo ''BELI''. Kot sem že dejal, trenutno je v klubu vrhunski trener, vendar z veliko napakami in osebnimi težavami. Nikjer na svetu v nobenem klubu ne more trener biti nad vsemi, prav tako tudi igralci ne. Je pa lahko nekdo drug in to so NAVIJAČI. Navijači so tisti, ki kupujejo vstopnice za tekmo, ki kupujejo artikle in rekvizite kluba, drese nogometašev. Z denarjem navijačev, sponzorjev, partnerjev se kupujejo v Madridu najboljši igralci. To je dejstvo in tega se Mou žal NE ZAVEDA. Če ni navijjačev, za koga bodo igrali, kdo jih bo spodbujal?? Pa še nekaj: v prejšnjih letih je politiko nakupovanja igralcev vodil Perez, trener je bil samo marioneta, kateri je imel nalogo te igralce med seboj poštimat, uigrat in seveda osvojit vse možne lovorike. Seveda to nikomur ni uspelo, ker zato preprosto noben ni imel časa in je moral klub zapustiti zaradi nezastavljenih ciljev. REZULTAT NI BILO OD NIKODER. Zdaj, ko pa Mou izbira in kupuje igralce, odloča kdo bo igral, ko ima praktično vse v svojih rokah, ko ima tudi ČAS pa so rezultati kaj boljši?? So cilji, ki so bili z njegovim prihodom v klub zastavljeni? Ne, žal niso, ampak so enaki. Izboljšali so se samo rezultati v LP, obramba ni več tako luknjičasta koot je bila pred leti, vse ostalo pa je na žalost povsem enako. Moramo si naliti čistega vina in priznati da je temu res tako!
alien8potnik
08. 05. 2013 14.28
+2
z vsem se lahko strinjam, izpuščaš pa žalostno epizodo iker - sara. tu je kamen spotike. srž razkola. od tu tako grozno vzdušje v klubu. od tu okopi in mourinheva samoobrambna aroganca. tako se ne rovari proti trenerju. tudi če se ne strinjaš z njegovimi metodami in taktikami. od te točke gre po sijajni lanski sezoni s klubom navzdol. daj, razumi vendar, da je tudi iker porušil standarde kluba s temi dejanji. človek, ikona in legenda kluba, kapetan, se je spustil na tako nizek nivo. reci, kar hočeš. če vse ostalo tako perfektno razumeš, zakaj si tako pristranski v tem ključnem primeru? jaz se z ikerjevim obnašanjem pač ne morem sprijazniti.
MarkeC86
08. 05. 2013 16.48
+3
Zdaj ti bom pa nekaj povedal veleumni pametni alien. 1. Sara Carbonero NI športna novinarka Marca ali Asa. 2. Do sedaj so obtoževanja prišla samo iz ust Mou-ja in nekaterih drugih igralcev. 3. IKER ni rekel še niti ENE BESEDE na to temo. Le zakaj?? 4. Mou ne bo nikoli pred Ikerjem. Uspelo mu je pregnat Raula, Gutija, Valdana, tukaj pa več nebo šlo! 5. Razmišljajj s svojo glavo in spoštuj igralce ki čutijo pripadnost klubu!
A MAŠ MASKO SN TE FPRAŠO
08. 05. 2013 17.54
+2
Ne more razmišljati s svojo glavo, saj le ta tiči v Mourinhovi zadnjici!
alien8potnik
08. 05. 2013 18.39
-2
sara je tupila gluposti v medijih. vseeno, če ni novinarka marce ali asa. kakšno zvezo ima spet to? poguglaj, če mi ne verjameš. naredila je kapitalno škodo. celotnemu klubu. vderjemi, muriju še najmanj. on bo elegantno pokasiral 20 mio odškodnine in za boljšo plačo presedlal drugam in spet bo osvajal lovorike. ti pa se boš lahko samo požrl, ko ti bo kapnilo, kakšno kapitalno bedarijo je naredil naš ljubi iker s to svojo babnico. ostalim primitivcem pa ne bom odgovorjal. preveč beden nivo.
MarkeC86
08. 05. 2013 21.48
+1
Jaz se bom požrl? V 15 letih odkar navijam za Real niso v Madridu dobili niti centa od mene! Torej zakaj bi se sekiral, žrl, si nohte grizel? Nimam ama baš ništa od tega! Fant odrsati, resno mislim, potem se boma pa naprej pogovarjala.
MarkeC86
08. 05. 2013 23.55
+1
Iker casillas ● Best Saves Ever ● 2002 - 2013 HD
alien8potnik
08. 05. 2013 10.52
+1
markeC86, dovoliš, da imam mnenje o dogajanju v klubu? dovoliš, da mi ikerjeve spletke niso všeč? dovoliš, da mi ni všeč pogrom na človeka, tudi če se piše mouinho? očitno mi ne dovoliš. raje me žališ. malo si nestrpen do drugače mislečih, veš.
Messiniesta
08. 05. 2013 10.28
+6
Hehe Murija še vedno žge, da nikoli ne bo trener najboljšega kluba vseh časov. Zato kar naprej komentira Barcelono, ki je kao obupna a ravno to dokazuje kako velikanska. Če je namreč Barca obupna, ko osvoji "le" La Ligo, realčič pa sijajen ko osvoji nek superpokal in pokal, je jasno kdo je kdo. Muri je to še enkrat potrdil. Hvala mu ;).
alien8potnik
08. 05. 2013 10.33
-4
messiiniesta, aha, tako "gosposko" se izražate v kataloniji? odličen bonton. kje se vpišeš v tečaj? resno, da se česa naučim. itak se učimo vse življenje .. pa to;)
Hammurabi
08. 05. 2013 10.40
-3
se mi zdi, da je Messiiniesta slovenec, ne katalonec. Bi me zelo čudilo, če bi se izkazalo za nasprotno.
Messiniesta
08. 05. 2013 10.42
+1
MADRID CABRON SALUDA EL CAMPEON!!! Pametnim dovolj ;)!
LocoBlanco
08. 05. 2013 10.21
+3
Moznosti sta dve : Ali ga sovrazis ali ga spostujes...Jaz ga spostujem in cenim! Mou legenda...vedno brez dlake na jeziku, vedno pove tist kar si misli ne pa da mu nekdo iz kluba narekuje kaj mora povedati! Bravo Mou! Sicer je pa na njegovi strani tudi veliki Zanetti iz Intera : ''Vse kar hoce je da ima odlicno ekipo. In ce pusti veliko ime (IKER) na klopi da doseze to bo pac tako. Vedno je izbiral samo najboljse igralce v ekipi za katere je mislil da mu garantirano lahko prinesejo ugoden rezultat. Pri Interju smo bili uspesni zato ker je vsak razumel Mouja in njegove zahteve. Vsak je dobil njegovo sporocilo'' To je to...Mou mora biti glavni v ekipi saj je on trener! Ob zmagi se dvigujejo igralci v visave...ko pa je na vrsti poraz je pa na udaru trener! Tudi ce ostane Mou v RM ima mojo 100% podporo se naprej! P.S. V veliki vecini pa ga sovrazijo navijaci Barce in prav je tako! Hejteri hejtite se naprej saj drugega kot to na zalost ne znate! HALA MADRID!
Messiniesta
08. 05. 2013 10.33
+2
P.S. V veliki večini pa ga sovražijo navijači realčiča, ki so mu tudi na zadnji tekmi veselo žvižgali. Seveda pa Jalči v svoji naivnosti tega ne dojame in misli, da so bili tisto v resnici navijači Barce, ki so prišli braniti čast Casilasu in Raulu (ki ga je nagnal ravno norček).
MarkeC86
08. 05. 2013 10.39
+1
Ti se pa malo umiri skupaj z alienom! Tud pri vas kolikor vem močno škriplje in je še daleč od tega da bi bilo vse idealno!
LocoBlanco
08. 05. 2013 10.41
+1
Messiniesta: a mas vsaj dva prijatelja na celi zemlji!? MarkeC86: Svoboda govora mi dopusca da napisem tist kar hocem in tist kar si nekdo zasluzi...ce ti kej ne pase mi dej minus pa sibi naprej...ne rabis prebirat ce te moti!
alien8potnik
08. 05. 2013 10.19
-2
najboljše od vsega pa je, da ko se navijači real madrida že malo utrudimo od teme, ki se tiče našega kluba, pridirja lahka konjenica kataloncev in začne umovati in nam pamet soliti. :DDDD
LocoBlanco
08. 05. 2013 10.22
-1
Vedno in povsod...stalnica! Njihovi minusi so v bistvu plusi in njihovi ''antimadridski'' komentarji so plod fausije, strahu in se cega! Tako to je in tako to bo!
Hammurabi
08. 05. 2013 10.23
-4
Kaj bi vi brez nas.... ste kot murinjo - vsi drugi so mu krivi, samo on je brezmadežen
alien8potnik
08. 05. 2013 10.24
+2
ti, hammurabi, kako pa je kaj z vašim trenerjem? vse v redu?
LocoBlanco
08. 05. 2013 10.28
+2
mammurabi: Kaj bi ti brez mame...se racunalnika ne bi imel! Get a job and get a life! Sej poznas un pregovor ko macki stopis na rep zamijavka! (ti si lep dokaz)...Sicer pa poleg Mouja in RM ki so vas tako lepo razstelali v pokalu in prvenstvu imate sladko skrb! Namesto da bos tukaj pisal kako smo kasirali mi petardo proti Barceloni (to vedno znova rad pises nam navijacem RM) ti povem da raje dobim petardo od Barce kot pa ''7up in 7days'' od Bayerna!
alien8potnik
08. 05. 2013 10.32
-2
najboljše pa je, da bodo letos osvojili la ligo brez ene same dobljene tekme proti real madridu;) fascinantno.
Hammurabi
08. 05. 2013 10.33
+1
alien - je pogoj, da dobiš ligo zmaga proti royalu ? Potem lahko damo pokal kar Granadi ali getafeju, he, he...
Hammurabi
08. 05. 2013 10.34
+0
alien - človek ima raka, te še kaj zanima? postavljalec šotorov - trije pokali v treh letih so vaš skrajni domet. povprečneži.
LocoBlanco
08. 05. 2013 10.34
+2
Alien ...aktualni prvaki ostajajo prvaki ne glede na razplet v prevenstu! (haha) Barcelona edina ekipa v Spaniji ki bo prvak brez ene same zmage proti aktualnemu prvaku! (verjetno je kriva odsotnost Vilanove)
Hammurabi
08. 05. 2013 10.41
+0
jalec - težave doma? na poslu? grozi brezposelnost?
alien8potnik
08. 05. 2013 10.42
-1
hammurabi, grenka zmaga v la ligi, brez tiste češnje na vrhu smetane;)))
LocoBlanco
08. 05. 2013 10.47
+0
Brez tezav doma...brez tezav na ''poslu''...kaksna brezposelnost!? Ne sodi drugih po sebi!! Ura je skoraj 5 zjutraj in kmalu grem na siht...medtem ko bos ti cel dan visel tukaj na 24 in pridno kasiral minuse oz. pluse...bom jaz pokasiral 170$! (V tem je razlika med mano pa tabo)
Hammurabi
08. 05. 2013 11.42
+3
170 USD na dan ? Ovbe, ovbe... skupaj z mehičani obiraš pomaranče?
Seljako1899
08. 05. 2013 12.13
-1
hAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAhaaHHAHAAHHAHA HAHA
Raumdeckung
08. 05. 2013 21.57
HAHAHAAHAHAHA Ta Jalec si dela tudi vsako toliko sramoto.
DSS
08. 05. 2013 10.17
-1
Mou je legenda ita in angleški mediji ga obožujejo, ker imajo kaj pisat po njegovih izjavah. V Realu je pa itak tako, da so vsi boljši trenerji in vse vedo kako in kaj kot aktuelni trener. Mou je povedal vse odgovore a jim niso všeč. Najbolj da dajo Casilasa za trenerja.
kameltrajbar
08. 05. 2013 10.06
+0
..tip je psihopat.....:))))))....abramovič ga bo kmalu zbrcu...:)
_GreGi_
08. 05. 2013 09.48
-3
Upam da murinho gre, ker definitivno je dvignu real do tega da je osvoju saj eno la-ligo ampak s tem, da igrajo čist nezanimv nogomet in ne znjao igrat drugač kokr na kontre, edin včasih probata z vtekanji modrič in khedira. kar se ikarja tiče je pa tko da legende ne morš dat za skos na klop, res je da lopez brani zlo dobr, sam on bi mogu bit konkurenca ikerju, kar mu nedvomno je in mu zato dvigne motivacijo in bi v primeru da sta oba v formi brez težav rotirala. + kakšen sranje je pa raul naredu murinhu da je kot legenda nujno mogu jit? še ena legenda ki murinhu ni odgovarjala.
Koffetka
08. 05. 2013 09.34
+5
Nemci so navdušeni nad njih. Dokler je on v Španiji bo v Nemčiji nogomet na vrhuncu.
Ziggi
08. 05. 2013 09.33
-1
Nekdo se je preimenoval, eh
DonMiltonFriedman
08. 05. 2013 09.32
-5
Iker IZDAJICA ena! Prodat Iker ja skupi s Saro za 2 jurija direkt v Guantanamo!
Pena Madridista
08. 05. 2013 15.25
-3
mark54
08. 05. 2013 09.32
-1
Ta g. Mou je kot trener res strokovnjak in vsaka mu čast. Kot človek pa za mene ni kaj prida. je samovšečen , konflikten in zahrbten. Nikoli mi ni bil všeč , za razliko od Pepa v Barci ali angleških gospodov ! V španiji pač s takimi fintami ne moreš uspeti in NI USPEL. Bojim se da ko se bo enkrat vrnil v Anglijo da tam tudi NEBO več tiste atmosfere kot je bila pred leti . Bojim se da mu je petelinji greben še bolj zrastel in ne verjamem da se ga bodo zvezdniki v čelsiju bali kot hudiča. drugače pač ne more uspeti kot z slepo pokorščino in z železno disciplino. Čim so v ekipi ljudje ki jim je tako nastopanje trenerja tuje in nesprejemljivo se pač zaplete kot se je sedaj pri realu. Ubogi modrić ga podpira. seveda ga mora. brez njega modriča v realu nebi bilo. Pa nimam nič proti modriču. Mou se bo moral vprašati kaj je narobe z njim in ne kaj je narobe z vsemi ostalimi ki ga pač ne spoštujejo kot človeka. Naj gre v anglijo že enkrat. tam v nek drugorazredni klub in naj začne ekipo sestavljati znova od nule . To bi mu znalo celo uspeti. Če se najdejo igralci ki bi pristajali na njegov način dela.
Ziggi
08. 05. 2013 09.28
+0
Nekdo si pa danes pluse daje, samemu sebi, ajde gremo raje delat, ne pa nabijat tule gor komentarje in si pol še en plusek stisnit in seveda en minus drugače mislečim, lep pozdrav :))))
kvarkadabra
08. 05. 2013 09.14
-4
po vsem kar sem prebrala lahko rečem samo eno - hvala Mou-u za vse kar je naredil za Real..kar ni bilo ok nej se javi junak, ki ne dela napak..želim mu povratek v Chelsea..zakaj? ker je povsem očitno, da si želi tja in kar je pomembneje, si ga želijo tudi igralci in navijači..naj ga spremljata sreča in veliko vrhunskih rezultatov
alien8potnik
08. 05. 2013 09.17
+2
mark54
08. 05. 2013 09.35
+1
Nevek kjako ti veš gdo si ga želi v čelsiju ? mogoče gledalci ker pač vidijo samo uspeh ki so ga takrat doživeli. Ceno za ta uspeh pa so plačevali igralci. Ki pa nevem če si ga ravno preveč želijo v svoji slačilnici. O tem nisem nikjer kaj prebral . Vendar je potrebno vedeti da so se časi v teh nekaj letih zelo spremeniuli in situacija v evropskem nogometu tudi. In nisem siguren da bo Mou ponovil neke zgodbe iz tistih časov. Lahko je priti na vrh. Tam pa se obdržati pa ni več tako enostavno.
Messiniesta
08. 05. 2013 09.45
+0
V treh sezonah nekaj nepomembnih pokalčkov in kupljena La Liga. Zares uspeh kakršnega je preseglo na stotine trenerjev.
kvarkadabra
08. 05. 2013 10.04
+3
alien8potnik
08. 05. 2013 09.12
+1
mourinho je preprosto preveč inteligenten za te španske povprečneže. vse niti so v njegovih rokah. če ga bo real madrid odpustil, mu mora plačati 20 milijonov evrov odškodnine. in mourinho je ponovno vrgel rokavico perezu. brez zavor je povedal resnico glede casillasa, pepeja in še nekaterih zadev. no, da vidimo zdaj pereza, kako bo v poklon svoji spletkarski legendi, ki je zakuhala veliko sranje, razvezal mošnjiček in plačal še teh 20 milijonov evrov. vse za ikerja, pa to;) pa na gol ga bo spet postavil, če bo ta zaradi tega luknjav ali ne. in vsi bodo srečni. še najbolj pa v kataloniji. hehe. če sara in iker mislita, da bosta s pomočjo medijskega pogroma uklonila mourinha in ga prisilila, da sam prekine pogodbo (in on plača real madridu odškodnino), sta se bridko uštela. mourinho je preveč inteligenten in prevelika veličina za take vaške spletke. no, no. ikerček in perez, kaj bosta pa zdaj?
Ziggi
08. 05. 2013 09.26
+6
Inteligentni ljudje ne rinejo prste v očesa kolegom, to so vseprej kot pa inteligentneži, sorry tko to je
Ziggi
08. 05. 2013 09.30
+1
Ziggi
08. 05. 2013 09.31
+0
Ziggi
08. 05. 2013 09.31
-1
Ziggi
08. 05. 2013 09.31
+1
Messiniesta
08. 05. 2013 09.39
+5
Vesoljc, očitno ti primankuje zraka od preživetega časa v Murijevi zadnjici. Fuj in fej. Realno, Muri je morda dovolj inteligenten, da bi naredil posebno šolo, kaj več pa ne. Povprečneži so torej 10 razredov nad njim, ki je ultrapodpovprečen.
MarkeC86
08. 05. 2013 10.20
+0
alien pa kaj bi ti rad sploh? nonstop jamraš pa se pritožuješ, v sobo si ga peli tega murota! kaj si res tak ozkogledan da res nikogar drugega ne vidiš kot tega prepotentneža in egocentrika?! Real bo obstajal tud po Muriju!
alien8potnik
08. 05. 2013 10.21
+0
messiiniesta, aha, tako "gosposko" se izražate v kataloniji? odličen bonton. kje se vpišeš v tečaj? resno, da se česa naučim. itak se učimo vse življenje .. pa to;)
MarkeC86
08. 05. 2013 10.43
+0
Ja ampak Muri bo letos letel in se nikdar več vrnil, Iker pa tud če gre, ko bo nekega dne prevzel eno izmed funkcij v klubu, ker si to kot igralec, ki je celo življjenje dal klubu to tudi zasluži. Enako upam za Raula! Ko je legendarna 7ica morala iti si najbrž bil edini fanatik ki je skakal od veselja ne?!
alien8potnik
08. 05. 2013 10.46
+0
aaa? a se o raulu zdajle pogovarjava? ne obdolžuj me na pamet.