Mourinho nazdravil in igralce gnal na zelenici

Nogometaši madridskega Reala praktično niso imeli 'daljših' počitnic pred nadaljevanjem sezone, ampak je strateg Jose Mourinho s pripravami na drugi del sezone začel 31. decembra ob 16. uri, tempo pa je bil peklenski.

"Upam, da bova s soprogo ostala zdrava, da bova lahko gledala otroka kako rasteta, saj sta ona najino življenje. V nogometu si želim ostati uspešen in zadovoljen sam s sabo, saj naporno delam in upam, da bo leto 2013 tako srečno, kot je bilo leto poprej,'' je pred božičnim drevescem v klubskih prostorih, s kozarcem šampanjca v rokah, dejal trener nogometašev madridskega Reala Jose Mourinho. In tu je bilo slavja konec in začele so se priprave na novo sezono, ki bo za galaktike neprimerno težja kot lanska.

Jose Mourinho

Jose Mourinho (Foto: Reuters)

Ravno zaradi tega je The Special One s pripravami na drugi del sezone začel že 31. decembra in to šele ob 16. uri, tako da je moral tudi Cristiano Ronaldo odteči slalom med količki in pri tem narediti nekaj obratov. Kot diktator je skozi celoten trening vpil na posameznike in od njih zahteval veliko in še več. Nogometaši težko prenašajo aktualni režim, ampak Mourinho jim je sporočil, da tisti, ki ni v stanju zdržati peklenskega ritma, nima česa iskati v letu, ki naj bi Portugalcu prineslo toliko sreče kot leto 2012.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 26
bimboooo 03.01.2013 11:29:58
To je naš mou!!! welcome back!!! igralci bodo že potrpeli.
ker so bili zmehčani po zmagi La lige.

CR ti pa daj vse od sebe da boš lahko dokazal kdo res si. še lahko zmoreš.!!!!!!! nisi še 40 let star da ti kosti pokajo
Več komentarjev