'Mourinhovo kazanje mišic'

Nekdanji športni direktor španskega nogometnega velikana Real Madrida Jorge Valdano je po vnovičnem porazu Real Madrida (3:2 z Malago) in odločitvi Joseja Mourinha, da Ikerja Casillasa po skoraj desetih letih posadi na klop, dejal, da gre za Portugalčevo kazanje mišic.

Po novem porazu Joseja Mourinha na klopi Real Madrida se je oglasil nekdanji športni direktor galaktikov Jorge Valdano, ki je moral klub zapustiti prav zaradi karizmatičnega Portugalca. Po porazu v Malagi je dejal, da je trener skušal z menjavo vratarjev pokazati, kdo ima v tem klubu moč in kdo je tisti, ki sprejema odločitve. "Mourinho ima s svojimi varovanci poseben odnos, ki včasih presega mejo dobrega okusa,“ je za Cadena SER dejal Valdano in nadaljeval: "To je njegov način kazanja mišic. Svojo avtoriteto je tokrat pokazal s tem, da je na klop posadil klubsko legendo!

Jose Mourinho

Jose Mourinho (Foto: Reuters)

Mourinho je svojo odločitev na novinarski konferenci utemeljil z besedami, da gre za povsem tehnično odločitev in predvsem da je Antonio Adan ta hip v boljši formi kot Iker Casillas: "Mislim si, da je šlo za tehnično odločitev, in vem, da zelo zaupa Adanu, čeprav težko verjamem, da bi na tak način izražal disciplinski ukrep zoper Casillasa. Če storiš kaj takšnega, potem kaznuješ celotno ekipo. Šlo je za veliko odločitev in verjamem, da je o tej potezi že dolgo razmišljal, čeprav ne vem, kakšni so pravi razlogi za to, da je Casillas obsedel na klopi.

Prenesi v

Povezani članki

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 78
Ultras Sur 27.12.2012 09:08:15
Mou, bejzi v svoj PSG! Delas nam sramoto!
HALA MADRID!
Več komentarjev