Anži Mourinhu ponuja 70 milijonov evrov za tri sezone!?

Skoraj vsi svetovni mediji so Joseja Mourinha ustoličili kot novega-starega trenerja londonskega Chelseaja. Portugalec naj bi z modrimi že podpisal triletno pogodbo, toda "pet do dvanajstih" je z nespodobno ponudbo vskočil ruski Anži iz Mahačkale.

Jose Mourinho

Jose Mourinho (Foto: Reuters)

Seveda pa to še ne pomeni, da Jose Mourinho, zdaj že nekdanji trener madridskega Reala, v prihodnje ne bo bival v Londonu in treniral Chelseaja. Vendar pa, kot poroča Sport Italia, se je tik pred dvanajsto javil ruski Anži iz Mahačkale ter Mourinhu ponudil nič manj kot 70 milijonov evrov za tri leta. "Kot prvo, Nizozemec Guus Hiddink se po koncu sezone brez dvoma poslavlja od Anžija. Vodilni možje so kot Hiddinkovega naslednika najprej 'novačili' trenerja Juventusa Antonia Conteja, toda Conte želi ostati del stare dame, pa čeprav so mu Rusi ponudili bajno plačo in popolnoma proste roke pri sestavi ekipe," se sporočili pri Sport Italia, kjer so prepričani, da je naslednja ruska tarča prav Mourinho. "Anži Portugalcu ponuja 70 milijonov evrov za naslednja tri leta. Mourinhov odgovor še čakajo."

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 57
 
lookaaa 27.05.2013 07:39:52
ste eni smesni. govorite o tem, da naj se dokaze. on se je ze dokazal in osvojil ligo prvakov z dvema kluboma, ki jih niso niti med sirse kandidate za lovoriko imeli. z realom mu pac ni ratalo. bodite realni, saj ni bil svetlobna leta dalec. vcasih je poleg znanja potrebno tudi nekaj srece!

kakorkoli ze, special one je velik strateg, drugo pa je ali vam je vsec njegova celotna pojava. z svojimi komentarji venomer razburja javnost. to se vam lahko upraviceno zdi primitivno, a trditi, da se mora se dokazati kot trener, je pa zares neumno.
Več komentarjev