Nogomet

VIDEO: Nainggolan se je opravičil zaradi 'pijanega javljanja' ob vstopu v novo leto

Rim, 02. 01. 2018 13.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vezist italijanskega prvoligaša AS Rome in belgijski reprezentant Radja Nainggolan se je opravičil za videoposnetke, ki jih je pijan posnel med proslavljanjem novega leta. "Ponoči sem šel predaleč. To je bila zame posebna noč, v kateri lahko malce pretiravaš ..." se brani v Rimu sicer izjemno priljubljeni Belgijec.

Romin vezist Radja Nainggolan je med pijanim "javljanjem" na Instagramu tudi kadil in se sprva namesto opravičila lotil medijev, ki so njegovo početje prenesli v javnost. Zgodaj zjutraj 1. januarja so namreč na Apeninskem polotoku opazili njegov posnetek, v katerem je belgijski reprezentant priznal, da je "mrtvo pijan", medtem ko je na igrišču opotekajoč držal lopar, cigareto in alkoholno pijačo ter preklinjal kot star kočijaž. Nainggolanovo početje je obsodila tudi vplivna La Gazzetta dello Sport, toda Belgijec, ki ima med navijači Rome kulten status, jim je sprva zabrusil: "Tudi ob novem letu je vse, na kar mislite to, da bi naredili novico iz nečesa ... Srečno novo leto vse, razen njih ... Počnite kaj bolj pametnega."

Nainggolana (levo) z Romo čakata še najmanj dve tekmi v tej sezoni Lige prvakov, kjer si je Roma v težki skupini s Chelseajem, Atletico Madridom in Qarabagom priborila napredovanje.
Nainggolana (levo) z Romo čakata še najmanj dve tekmi v tej sezoni Lige prvakov, kjer si je Roma v težki skupini s Chelseajem, Atletico Madridom in Qarabagom priborila napredovanje. FOTO: AP

A po ponedeljkovem treningu se je Nainggolan prek Instagrama vseeno opravičil, najbrž tudi zaradi številnih kritik navijačev in na pobudo kluba. "Žal mi je zaradi tega, kar se je zgodilo nocoj. Kot veste, se rad zabavam s prijatelji in rad proslavljam novo leto ... A ponoči sem šel predaleč. To je bila zame posebna noč, v kateri lahko malce pretiravaš ... Gotovo pa nisem želel dati negativnega zgleda. Zato čutim, da se moram opravičiti za moje besede in obnašanje. Naprej, Roma, za vedno!!!" je z nekaj urami premisleka objavil 29-letnik iz Antwerpna.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Drugi v glasovanju za najboljšega nogometaša Rome
Nainggolana so navijači Rome v glasovanju za najboljšega posameznika sezone uvrstili na visoko drugo mesto, nekdanji član Germinala Beerschota, Piacenze in Cagliarija je zaostal le za napadalcem iz Bosne in Hercegovine, Edinom Džekom. Ker se je v izjavah že večkrat lotil nepriljubljenega Juventusa in kljub zanimanju Chelseaja ter ostalih evropskih velikanov skozi leta vedno ostal zvest rumeno-rdečim, Nainggolan ostaja zelo priljubljen nogometaš v večnem mestu.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.