Namesto Iličića k Palermu Mihelič?

Vodstvo nogometnega kluba Palermo – prihodnjo sezono bodo igrali v Serie B – že išče menjavo za Josipa Iličića, ki želi k Fiorentini. Kot možni naslednik se omenja predvsem Slovenec Rene Mihelič, ki je nazadnje igral za bolgarski Levski iz Sofije.

To, da je vodstvo italijanskega nogometnega kluba Palermo naklonjeno slovenskim nogometašem, ni nobena skrivnost. Odkar so se po zaslugi Josipa Iličića prepričali v kakovost igralcev s sončne strani Alp, skušajo večino rešitev za zapolnitev vrzeli na posameznih igralnih položajih poiskati prav pri nas. In tako naj bi bilo, tudi ko gre za iskanje enakovredne zamenjave za slovenskega reprezentanta Iličića. Po poročanju spletne izdaje časnika Ilsussidiario naj bi v njegove športne čevlje stopil njegov nekdanji soigralec iz vrst Maribora Rene Mihelič.

Josip Iličić

Josip Iličić želi k Fiorentini, vodstvo naj bi ga prodajalo Bayerju. (Foto: Reuters)

Omenjeni se je leta 2010 preselil k portugalskemu Nacionalu in zanj doslej odigral 35 dvobojev, nato pa so ga vodilni posodili Levskemu iz Sofije, za katerega je nastopil na devetih obračunih. Ob tem dodajmo, da bi bil ob Joju, Jasminu Kurtiću, Siniši Anđelkoviću, Arminu Bačinoviću in Aljažu Struni Mihelič že šesti Slovenec pri Palermu. Število 'naših' v klubu pa se utegne zmanjšati že v kratkem. Poleg Iličića ima kar nekaj mamljivih ponudb tudi Jasmin Kurtić.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
 
boki-bgd 06.06.2013 20:52:50
Zato ker ma Palermo 5 Slovencev v postavi je izpadel v drugo ligo :) Sorazmerno s kvaliteto
Več komentarjev