Nogomet

Naslednja postaja Madrid? Hazard sporočil, da že ve, kaj bo storil

London, 05. 02. 2019 17.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Belgijski zvezdnik otoškega premierligaša Chelseaja, Eden Hazard, je v zadnjih izjavah povedal, da se je že odločil, kaj bo storil v poletnem prestopnem roku, v katerem mu številni prerokujejo selitev v vrste madridskega Reala.

Eden Hazard

Veliko več od tega, da je neimenovano odločitev sprejel, Eden Hazard v pogovoru za RMC ni povedal, ni pa nobena skrivnost, da je 28-letnik vsaj enkrat v zadnjih sezonah želel zapustiti Chelsea, nazadnje po lanskem svetovnem prvenstvu, ko naj bi mu bil blizu madridski Real. Svoje naklonjenosti do belega baleta Belgijec, nekdanji član belgijskega Tubizeja in francoskega Lilla, nikoli ni skrival, javno je tudi povedal, da bi bila selitev na stadion Santiago Bernabeu zanj "sanjska".

HAZARD

Ob iztekanju pogodbe s Chelseajem, ki ga na Stamford Bridge veže še za 18 mesecev, se ne zdi preveč verjetno, da bo prvi zvezdnik modrih in nekoč že najboljši posameznik Premier League podaljšal sodelovanje s trenutnimi delodajalci.

'Odločil sem se'
"Vem, kaj bom storil," je v intervjuju za dokumentarec RMC, ki ga bodo v Franciji predvajali v sredo zvečer, dejal Hazard. "Odločil sem se," je še dodal nogometaš, ki kljub glasnim govoricam dolgo časa ni razčistil vprašanj glede lastne prihodnosti v Premier League.

"Zakaj pa ne?" je povedal v eni zadnjih izjav, ko so ga vprašali, če bi kdaj igral za madridski kraljevi klub. Chelsea naj bi po informacijah v otoških medijev Belgijcu ponujal prek 328.000 evrov tedenske plače, ki jo je novembra sprejel francoski vezist N'Golo Kante, seveda le v primeru, da bi zavrnil snubitve Reala in podpisal dolgoročno pogodbo kot eden junakov lanskega mundiala.

A Hazard vztraja pri tem, da bo svojo odločitev razkril poleti, bojda zaradi tega, da bi imel odprtih več možnosti glede nadaljevanja kariere. Podobno "dramatično" je javnost držal v šahu že ob odhajanju iz Lilla, ki ga je zapustil poleti leta 2012, z modrimi pa je osvojil Ligo Evropa, dva državna naslova, en pokal FA in en ligaški pokal, za sezono 2014/15 pa je bil nagrajen z nazivom najboljšega igralca po izboru kolegov igralcev in novinarjev. Tudi v prihajajočem finalu ligaškega pokala bo glavno orožje modrih, ki se bodo za nov kos srebrnine udarili z državnim prvakom Manchester Cityjem.

TEKMA

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ehjaehja
06. 02. 2019 07.12
-2
pridi hazard sedaj je skrajni čas ne pa ko boš 30+
User513426
06. 02. 2019 07.33
+1