Nogomet

Nasri se je za Sevillo odločil tudi zaradi lepih deklet in dobre hrane, Manchester City je zapustil na lastno željo

Sevilla, 26. 12. 2016 07.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Francoski vezist Samir Nasri je v nedavnem intervju dejal, da mu Manchester Cityja ni bilo treba zapustiti ter da se je za Sevillo odločil, ker je vedel, da bo to zanj idealen novi dom po petih letih bivanja na Otoku.

Nasri se je dobro znašel v Sevilli.
Nasri se je dobro znašel v Sevilli. FOTO: AP

"Imel sem dobro predsezono, toda potreboval sem spremembo. Guardiola si je želel, da bi ostal," je povedal Samir Nasri za Sevillino uradno revijo ter dodal: "V pretekli sezoni sem imel veliko število poškodb, zato sem si želel začeti nekaj novega, svežega. Zato sem vzpostavil kontakte z drugimi klubi, a ko sem slišal, da se zame zanima Sevilla, sem vedel, da moram priti sem."

"Če kdo kaj ve o nogometu, potem zagotovo ve, da je Sevilla marsikaterega igralca vrnila na najvišjo raven," je novi sredini hvalnice še pel Nasri. Eden izmed razlogov za prestop na španska tla pa se skriva tudi v "dobri hrani in zelo prijetnih dekletih". "Govoril sem z Guardiolo in rekel mi je, da je v Sevilli odličen trener Juanma Lillo (pomočnik, op, p.). To je bilo vse, kar sem rabil vedeti. Zame je bilo perfektno," je zaključil francoski vezist. Ta se je v sredini Andaluzijcev odlično znašel. Sevilla se je uvrstila v izločilne boje Lige prvakov, trenutno pa zaseda tretje mesto v španskem prvenstvu, z zgolj točko zaostanka za drugouvrščeno Barcelono. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.