Nogomet

Navijači Rossonerov šli korak dlje v svojih zahtevah: Donnarumma, odidi že, naše potrpljenje je minilo!

Milano, 14. 12. 2017 08.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Navijači v letošnji sezoni vnovič zelo skromnega AC Milana stopnjujejo pritisk na zelo nadarjenega Gigia Donnarummo, ki je po njihovem mnenju prestopil vse meje dobrega okusa. Najprej že pred meseci zaradi domnevnega izsiljevanja večje plače, drugič pa pred dnevi, ko je Gigijev zastopnik, zloglasni Mino Raiola, zahteval predčasno prekinitev pogodbe, ki Donnarummo z Rossoneri veže vse do poletja 2020.

"Psihično nasilje nad Gigijem Donnarummo ne pozna meja, zato od vodstva kluba zahtevam predčasno prekinitev pogodbe," je pred dnevi rohnel zastopnik zelo nadarjenega vratarja padlega evropskega velikana AC Milana in italijanske članske izbrane vrste Mino Raiola.

Kaj si o vsemu skupaj mislijo najzvestejši privrženci Rossonerov, je bilo vidno in slišano na zadnji pokalni tekmi z Verono, ko so ultrasi z juga na legendarnem San Siru razvili transparent z napisom: "Šest milijonov evrov na leto in plača za brata parazita je moralno nasilje? Donnarumma, odidi že, naše potrpljenje je minilo."

Gigi Donnarumma preživlja zahtevno obdobje na kultnem San Siru.
Gigi Donnarumma preživlja zahtevno obdobje na kultnem San Siru. FOTO: AP
Vsi pomembnejši italijanski mediji so povzeli dogajanje na San Siru, nekateri pa so se celo dokopali do fotografije, na kateri je jasno razvidno, da je povsem strtega Gigija Donnarummo s prijateljskim objemom želel potolažiti komandant obrambe rdeče-črnih Leonardo Bonucci.

Sedaj je na potezi glavni trener moštva Gennaro Gattuso, ki mu po nastopu nove službe ne gre po željah in načrtih ... Bo med 'milanisti' priljubljeni Rino uspel pogasiti vse večji ogenj okrog nesrečnega Donnarumme?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mamba4Life
14. 12. 2017 09.51
+13
edino psihično nasilje nad Donnarummo zganja Raiola, psiho debeli, mulca vrti tok da ni za vrjet. sm da na konc njemu največ na račun pade...treba je zamenjat agenta ne kluba Gigio...
Mamba4Life
14. 12. 2017 10.26
+3
in to niso nobeni navijači ampak so sramota klubu...fant pa joka u garderobi k mu ni useen da mu žvižgajo k ve da ni nč kriv...
cripstoned
14. 12. 2017 09.18
+0
dobrodosel donnarumma...
Rolesx
14. 12. 2017 09.33
-4
otrok se je zbudu - cripsy .Navijači ljubijo igralce ki so vso kariero v istem klubu!