Nogomet

Nekdanji nogometaš kopačke obesil na klin in se posvetil ustvarjanju glasbe

Ljubljana, 07. 02. 2017 18.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Številni se še danes spominjajo francoskega nogometnega reprezentanta Djibrila Cisseja, ki je na vrhuncu svoje kariere branil barve Liverpoola, pred slabima dvema letoma pa je napovedal svoje slovo z zelenic. Ob tem pa ni imel v mislih upokojitve in mirnega počitka na Azurni obali temveč se je v zadnjih mesecih posvetil oblikovanju oblačil in svoji veliki strasti – glasbi.

Iz nogometnih zelenic za mešalno mizo.
Iz nogometnih zelenic za mešalno mizo. FOTO: AP

Poškodbo, s katero se je končala nogometna kariera nekdanjega Redsa, Djibrila Cisseja, je rešila uspešna operacija, vendar pa Francoz ni uspel podpisati pogodbe s svojim prvim profesionalnim klubom Auxerrom, zato se je odločil, da se iz nogometnih vod preusmeri v glasbo. 35-letnik je tako izpolnil dolgoletne sanje in postal DJ in producent, posvetil pa se bo tudi ustvarjanju lastne modne blagovne znamke 'Mr. Lenoir'. "Rad sem imel življenje nogometaša, saj je bil šport do sedaj v mojem življenju na prvem mestu. Želel bi še nadaljevati z nogometom, pa vendar moram prekiniti kariero. Na igrišču sem vedno dal vse od sebe, s tem pa bom nadaljeval tudi v novem poslu. Z vso strastjo se bom posvetil karieri DJ in producenta, usmeril pa se bom tudi v lastno blagovno znamko," je povedal Cisse, ki se ga številni spominjajo tudi po velikem številu tetovaž in družinskem nasilju, v prihodnosti pa ga bomo očitno bolje spoznali tudi po glasbeni plati.

Cisse je leta 2004 iz Auxerra prestopil k Liverpoolu, s katerim je leto pozneje osvojil ligo prvakov, zatem pa je igral še za Marseille, Sunderland, Panathinaikos, Lazio, Queens Park Rangers, Al-Gharafo, Kuban Krasnodar, Bastio in Saint-Pierroise.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

kemuri
08. 02. 2017 09.37
-3
biti dj pomeni biti ustvarjalec glasbe ? ojej kam smo prišli.