Neymar je pripravljen na spravo z brazilskimi oblastmi

Po rekordnem prestopu v vrste Paris Saint-Germaina se je napeto obdobje za brazilskega superzvezdnika Neymarja jr. očitno končalo, saj je pokazal veliko volje za morebitno spravo z domačimi oblastmi glede plačila kazni v višini 2,5 milijona dolarjev.

Brazilski nogometni superzvezdnik Neymar jr., ki je prejšnji teden za 222 milijonov evrov iz Barcelone prestopil v francoski PSG, je dejal, da je brazilskim davčnim oblastem pripravljen plačati 2,5 milijona dolarjev kazni.

Neymar na Parku princev - 3

Neymar jr. je s prestopom v nesramno bogati Paris Saint-Germain očitno obrnil nov list v svoji karieri in se želi otresti določenih "grehov" iz preteklega obdobja. (Foto: AP)

Petindvajsetletnik zdaj ne želi več razprtij z brazilskimi oblastmi, ki se vlečejo že tri leta, saj se želi v miru osredotočiti na igranje pri novih delodajalcih, zato je po besedah odvetnika Marcosa Nederja pripravljen plačati zagroženo kazen, ki mu jo domači davčni organ očita zaradi finančnih nepravilnosti med letoma 2011 in 2013.

Brazilca bremenijo tudi obtožnice v Španiji, saj naj bi pri njegovem prestopu iz Santosa v Barcelono leta 2013 prav tako prišlo do finančnih nepravilnosti oziroma davčne utaje.

Neymar naj bi v dresu PSG prvič zaigral v nedeljo proti Guingampu. PSG je Brazilca prejšnji teden od Barcelone kupil za 222 milijonov evrov, kar je rekordna odškodnina. Pred tem je rekord držal Manchester United, ki je za Francoza Paula Pogbaja odštel 105 milijonov evrov.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
cripstoned 12.08.2017 20:32:37
11 hejterjev spodaj je gledalo real kako se veseli španskega, evropskega in svetovnega klubskega prvenstva....ocitno bodo zdaj gledali se kako se neymar veseli vsaj prvenstva medtem ko bo njegov bivsi klub bil bitko za 3mesto ahahahahaha
Več komentarjev