Nogomet

Neymar z enajstih metrov prekinil prekletstvo Anoete, Barcelona z minimalno prednostjo na Camp Nou

San Sebastian, 19. 01. 2017 22.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Deset let je minilo od zadnje Barcelonine zmage v San Sebastianu in tudi na zadnji ligaški tekmi na Anoleti so Katalonci prikazali le medlo predstavo. Tokrat pa jih je pred novim slabim rezultatom v Baskiji rešil Neymar, ki je z drugo uspešno izvedeno enajstmetrovko v nekaj dneh, Kataloncem zagotovil minmalno prednost pred povratnim obračunom (1:0).

Neymar je svoj strelski post prekinil že z drugo enajstmetrovko v tednu dni.
Neymar je svoj strelski post prekinil že z drugo enajstmetrovko v tednu dni. FOTO: AP

Real Sociedad je v zadnjih desetih tekmah zabeležil sedem zmag, njihov izkupiček pa kazita le visoka poraza proti Sevilli (0:4) in poraz na Riazoru proti Deportivu iz La Corune (1:5). Zadnji dvoboj med ekipama se je končal z neodločenim izidom, na zelenici pa so varovanci Eusebia Sacristana pokazali večznanja in si priigrali več priložnosti kot gostje iz Katalonije. Ti v goste prihajajo bolj spočiti, medtem ko je baskovski klub svojo zadnjo tekmo odigral zgolj 53 ur prej proti Malagi. Luis Enrique je na gostovanje na Anoeto pripeljal tudi Gerarda Piqueja, po premoru proti Las Palmasu se je začetni enajsterici pridružil tudi Neymar, za presenečenje pa je poskrbel tudi Ivan Rakitić, ki si je očitno na zadnji tekmi povrnil zaupanje. Katalonci so želeli predvsem izboljšati vtis, ki so ga v San Sebastianu ustvarili v novembru, zaradi česar so morali okrepiti sredino in pritisk na nasprotnikova vrata, strateg rdeče-modrih pa tudi pred tekmo ni izgubljal besed s katerimi je pohvalil izredno delo svojega stanovskega kolega na klopi Sociedada, sicer nekdanjega igralca Barcelone: "Na zadnji tekmi so nas popolnoma nadigrali. So odlični v kratkih podajah, v kolikor pa jim dovoliš dovolj prostora, blestijo tudi v dolgih. Eusebievo delo je naravnost čudovito."

Medsebojno občudovanje se je izkazalo tudi v dokaj podobnem stilu igre, ki sta ga prikazali obe ekipi. Sam začetek tekme na Anoeti je bil dokaj neobetaven, saj si v prvih minutah tako domači, kot tudi Katalonci niso uspeli zagotoviti nevarnejše priložnosti. Neymar v 16-metrskem prostoru ni uspel nadaljevati lepe podaje Lionela Messija, so pa trenutek za tem nevarno zapretili domači, ki so stopnjevali pritisk na vrata Jasperja Cillessena. V 19. minuti pa je Barcelona vendarle prišla do vodstva, po padcu v kazenskem prostoru, si je strel z enajstih metrov prislužil Neymar, ki je svoj strelski post že pred nekaj dnevi prekinil z enajstmetrovko proti Athletic Bilbau. Zaradi zadetka so Katalonci postali vendarle bolj razpoloženi in po izvajanem prostem strelu še enkrat zapretili vratom Sociedada, medtem ko nasprotniku nikakor ni uspelo ustvariti večje priložnosti s strelom na vrata Barcelone, so pa zato skušali žogo obdržati na nasprotnikovi polovici. Deset minut pred koncem polčasa pa se jim je vendar ponudila lepa priložnost, vendar pa so domači uspeli iztržiti le kot, tik pred odhodom v slačilnico pa so mrežo Cillessena skušali zatresti z glavo, vendar neuspešno. Nogometaši Sociedada v prvem polčasu niso prikazali atraktivne igre kot na zadnji tekmi proti Barceloni, pa tudi gostje na zelenici niso bili kaj dosti nevarnejši, nekaj več samozavesti so pokazali le po zadetku iz enajstmetrovke.

Geronimo Rulli je spretno reševal mrežo La Reala pred nevarnimi napadi Barcelone.
Geronimo Rulli je spretno reševal mrežo La Reala pred nevarnimi napadi Barcelone. FOTO: AP

V začetku drugega polčasa se je z igro izkazal dobro razpoloženi Neymar, ki je dobro zaposlil Geronima Rullija, tudi po lepi podaji Messija, pa je žoga pristala v rokah Sociedadovega vratarja. Po lepi kombinaciji gostov si je skoraj usodno napako privoščil Raul Navas, vendar pa ga je rešila še pravočasna reakcija vratarja Rullija, ki je žogo izbil v kot. Ekipi sta se v drugi polovici tekme vendarle bolj razživeli, saj so z nekaj lepimi akcijami poskušali tudi varovanci Eusebia. V 63. je bil po lepi akciji soigralcev nekoliko prepozen Mikel Oyarzabal, štiri minute kasneje pa je ta isti igralec lepo zaposlil Da Silvo Williana Joseja, vendar pa slednji ni bil dovolj spreten. Pet minut kasneje je Rakitića v vezni vrsti zamenjal Denis Suarez, kar pa so izkoristili gostje, ki so z nevarno akcijo zapretili vratom Cillessena. Zato pa je zmedo v kazenskem prostoru Barcelone v 73. minuti skušal izkoristiti Willian Jose, medtem ko je David Zurutuza s padcem brez uspeha skušal iztržiti enajstmetrovko. V nadaljevanju tekme so domači še večkrat atraktivno poskušali zatresti mrežo Kataloncev, njihove akcije pa je običajno odbila gostujoča obrambna vrsta ali pa niso dobile ustvarjalnega zaključka. Po prekršku nad Messijem je do prostega strela prišla tudi Barcelona, vendar pa je poskus Argentinca končal nad prečko. V zadnjih minutah so nekajkrat še skušali izenačiti nogometaši La Reala, lep strel Piqueja pa je na drugi strani blokiral Navas. Atraktivne akcije vseeno niso spremenile rezultata, varovanci Luisa Enriqueja pa so si pred povratno tekmo na Camp Nou zagotovili minimalno prednost enega gola, z zmago pa so prekinili tudi slabši niz gostujočih predstav na Anoeti in ostalih tekmovanjih.

 Atletico Madrid je pred tem, še vedno brez poškodovanega Jana Oblaka uspel premagati Eibar. Že v prvem polčasu je rdeče-bele v vodstvo popeljal Antoine Griezmann, v drugem pa sta vodstvo madridčanov le že povišala Angel Correa in Kevin Gamerio.


Atletico Madrid - Eibar 3:0 (1:0)
Griezmann 28., Correa 60., Gamerio 68.

Real Sociedad - Barcelona (0:1)
Neymar 21./11-m.
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (72)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RdečiKarton
21. 01. 2017 08.53
+1
Ney je postavil tudi svojevrstni rekord španske lige; 19 dosojenih enajstmetrovk zaradi prekrška nad njim. Torej je zelo uspešen v iskanju penala. Bolj kot kdor koli drug v zgodovini BBVA. Mogoče bodo pa predstavili novo nagrado za naj padalca sezone in dobi Ney zlati karton. :D
nikajzadodat
20. 01. 2017 18.19
+2
Sem prišel domov in prebral te izhodiščne komentarjje (na 1. nivoju). Je res zanimivo, kako se na enkrat primerja (jo) Neymar pa Ronaldo, pa Ronaldo pa Suarez, ....Do sedaj to nekako ni bilo primerljivo ali pa sem spregledal?!
nikajzadodat
20. 01. 2017 22.15
+0
sportko47
20. 01. 2017 14.42
+6
Sempre dons se mi mal ne da .....sedim na balkonu pijem kavico ...Marlboro, naš pes Knut gloda kost...nič nam ne manjka...pravš če bi vedel kskšne so naloge CF bi...Suarez....zdej ti tut drugi hočjo dopovedat, tut drugi so opazl, to kar športko že nekaj cajt lajna...ti pa braniš kot nš Knut kost...sam je res lep dan, sonček .....sej bo
265004
20. 01. 2017 16.36
+0
sportko,jaz pa zdele začnem z vikendom,jutr smučat,pol savna,naš papagaj mi neki poiskuša čivkat tko kot ti, pa ga ne razumem.Sam res mu morš dooooolg(papagaju)neki dopovedovat da začne govort in razume.Sej mava čas sportko,sej mava čas.....Lep vikend ti želim.Sej bo fletn a ne?Zmagal smo,Real je zgubu...
sportko47
20. 01. 2017 21.10
+5
Aha štekam....dooooolg mu je treba razlagat da šteka in ker sem te na tem portalu dodobra spoznal točno vem kaj bo rekel ko boš jutri prišel iz spalnice ...good morning Suarez , you are my man...
jazizola
20. 01. 2017 11.57
+4
Zanimivo, da trenerji ne povedo igralcem, da je na stadionih tudi po 30 kamer in da snemajo vse živo. Ni mi jasno, kako se počutijo igralci-igralci, ko gledajo posnetke svojih simuliranj.
CURVANORD Zanetti
20. 01. 2017 12.10
+3
BR2
20. 01. 2017 12.33
+2
CURVANORD Zanetti
20. 01. 2017 13.25
+3
o streljanju šmrkljev iz nosa uh bolje da jim plačajo tečaj lepega vedenja
RdečiKarton
21. 01. 2017 09.31
+2
Škotska liga ima lepo postavljena pravila za simulante. Avtomatska prepoved igranja dveh tekem.
KardinaIFrancRodeVKristusu2
20. 01. 2017 10.53
+18
Messi spet odlična predstava v vlogi vezista in playmakerja.... Pripravil je kar nekaj priložnosti, ki pa jih soigralci niso znali izkoristiti, tudi njegovo udejstvovanje in vračanje v obrambo je veliko pripomoglo k zmagi Barcelone....
RdečiKarton
22. 01. 2017 11.45
Kollerik
20. 01. 2017 10.39
-10
Aja pa še nekaj.... kaj za vraga sploh še počne ta Suarez v ekipi....?
Paštašutar
20. 01. 2017 10.43
+7
Vlaci nasprotnikove igralce sem ter tja,da imajo drugi prostor,nemalokrat pa tudi doseze gol!!!
grozjak
20. 01. 2017 11.02
+4
zanti
20. 01. 2017 11.17
-3
Gostujo?iGost
20. 01. 2017 11.19
+6
Tokrat se moram strinjati s Paštašutar-jem. Dosti krat veže igralca ali 2 na sebe, pa ustvarja prostor v sredini. Tudi fizično je zelo močan in si brez problema naloži igralca na hrbet, ter zadržuje posest žoge. Mene bolj skrbi koliko krat Suarez vteka v prazen prostor, pa Neymar za*ebe podajo...
265004
20. 01. 2017 12.33
+4
kolerika ti pa si znalac.Najprej nekoga prosi da ti razloži kakšne naloge ima določeno igralno mesto,pol naj ti razloži kako se ta vloga razporedi glede na različne sisteme ki jih igrajo ekipe.Na koncu ti bom pa jaz razložil prednosti Suareza in ti ga primerjal s podobnimi napadalci.Fant je v malo slabši formi in vsi čez njega,ko bo zatresel dva gola bo pa že najboljši napadalec.Tipični "navijač"!!
GrKo666
20. 01. 2017 13.18
+1
Kollerik
20. 01. 2017 10.38
+5
Občutek, da nekateri od španskih sodnikov sodijo tudi skozi prizmo protikatalonstva, torej na politični ravni, se mi je včeraj ob ogledu tekme samo še okrepil. Saj si je drugače nemogoče razložiti že nekaj časa ponavljajoče se sodne "spodrsljaje" v korist nasprotnikov Barce. Sicer pa... BRAVO BARCA, BRAVO MESSSIII... !!!
zanti
20. 01. 2017 11.17
+3
AS1983
20. 01. 2017 10.31
+6
skrajni čas je bil, da je Barca zmagala v gosteh pri 'zakletem' Sociedadu, vsaka črna serija se enkrat prekine
širimresnico
20. 01. 2017 10.28
+9
eni spet nekaj sanjajo....sojenje je bilo zelo pristransko v korist reala,sodnik je drugače iz madrida....dovolil je pregrobo predvsem pa nesramno in provokativno obnašanje igralcem reala od samega začetka....penal na neymarju je moral piskat ker je bil tako očiten, moral pa bi piskati še enega (golman spotakne neymarja) pa je dal neymarju rumenega za simuliranje.stalj je pa čisto zraven, torej je vse videl.bil je tudi penal pri voleju piqueja ( žoga zadane igralca v roko , ki ni ob telesu)...sodnik ni piskal cel kup prekrškov nad barcelono.edina napaka v korist barcelone je bil piskan offsajd( trije v offsajdu žoga gre na četrtega , ki ni) , vendar je to bila napaka stranskega , ker je prehitro signalizirall, namesto da bi počakal na koga bo šla žoga...ni bilo enega simuliranja barcelone, je bilo pa precej nešportnosti in provokacij s strani reala, ki niso bile kaznovane
FootballMaster
20. 01. 2017 10.36
-5
zanti
20. 01. 2017 11.19
-2
Večina navijačev nas je neobjektivna,Barca,Messi naprej.
GrKo666
20. 01. 2017 13.21
-1
Mogoče pa ravno zaradi tega, ker je Nimimar 100x simuliral prekrškek bolje od Jackie Chana, 101., ko je res prekršek sodnik podeli rumen karton...
RdečiKarton
21. 01. 2017 11.32
+1
Španska sodniška zveza je postala bolj pozorna na Neyevo padanje v kazenskem prostoru. Poba je nabral že 19 penalov, ker vedno znova na vsaki tekmi išče prekrške in penale. Dokler mu ne bodo začeli kazat kartonov zaradi simuliranja se bo poba valjal po tleh vsakokrat ko ga kak branilec grdo pogleda...
VENI-VIDI-VICI
20. 01. 2017 10.19
-6
To ni res kako se vsi ti igralci mečejo in padajo ter glumijo (v počasnem posnetku se zelo dobro vidi) , res ne vem ali bi vsi radi pristali v Hollywoodu. Prekrška sploh ni oziroma ga je igralec odigral, sodnik pa kot da ni videl ali pa raje ne reagira, ker potem je znova problem, da mora nivo sojenja biti enak. če bo dajal kartone lahko na koncu igra 7 igralcev proti 8 -im(!). Težko je to vse gledati, ker ni čiste poštene igre.
kameltrajbar
20. 01. 2017 10.11
+3
..arda pa kr sedi...???....
CURVANORD Zanetti
20. 01. 2017 11.54
+2
Bolje da gre pod tem trenerjem nima prihodnosti
ays1979
20. 01. 2017 09.29
-3
Meni pa naj nekdo razlozi zakaj Messi ne igra vec na levem krilnem polozaju?
TomažNovak
20. 01. 2017 09.46
+3
kameltrajbar
20. 01. 2017 10.08
+2
grozjak
20. 01. 2017 11.05
+1
mmickica
20. 01. 2017 16.15
+1
ays1979
20. 01. 2017 16.28
sorrrrrrrrrrrry desnem, sm sele zdaj videl napako
idiu3krasne
20. 01. 2017 08.56
+18
znervirali so messija ...sociedad je igral na to karto ...našopat messija za vasko ceno potem cela barca trpi...bil je pod prekrškom non stop...mogoče je bil cilj da dobi rdečega...kaj vem...nabita žoga v štaru tekme...in potem so stopnjevali...messi pa takšen ko je nadrk.. ne drži jezika za zobmi....ampak sem bil prepričan da González González nebo pokazal rdečega ... pa spet jokanje nekaterih kavčnavijačev kak je blo vse kupljeno, klasika....11ka čista kot solza ...
zanti
20. 01. 2017 09.27
+2
_doomsday_
20. 01. 2017 08.48
+1
Tekma na ravni 2 slo lige,slaba. Penal bil in razveljaljen neobstoječi ofsajd Reala.
idiu3krasne
20. 01. 2017 08.58
+9
saj je sociedad delal to...raztrgana igra ...za vsako ceno preprečit čisto igro provociranje prekrški itd...
apodgraj
20. 01. 2017 09.30
-1
Ne zanimiva tekma.. Polovica ekipe Barce ni na pričakovanem nivoju. Enrique s svojimi menjavami ne prispeva k uigranosti ekipe. Menja kreatorje igre z igralci ,ki so sami sebi v breme . Messi preprosto nima nekogar ob sebi , da bi lahko z njim čaral v napadalnih akcijah . Od Neymarja in Suareza , te pomoči nima Pogrešam več sodelovanja Inieste z Messijem ..
FootballMaster
20. 01. 2017 08.28
-24
No da vas danes vidim kaj boste rekli čez sojenje? Vrjetno se vam je vse zdelo ok? drugi rumeni karton messija pri izvajanju prostega strela? 2 prepovedana položaja ki jih niti približno ni bilo in bi bili sami pred golom? Simuliranje Neymarja (aja on ni Ronaldo se ne jokamo čez njega). Pa probajte komentirat preden stisnete minus, da vidim zakaj se motim
CURVANORD Zanetti
20. 01. 2017 08.31
+7
idiu3krasne
20. 01. 2017 08.45
+12
a jokaš...penal čisti kot solza...bi moral bit še en ...pa nič
Felipao
20. 01. 2017 08.46
+22
Kaj pa nepodeljen rumeni karton za vlečenje za dres s hrbta, zaradi katerega je Messi potem zaradi protestov sam dobil rumeni karton? Pa "simuliranje" Neymarja, kjer je na posnetku lepo vidno, da ga je vratar zgrabil za nogo, še pred tem pa Suareza? Če bi omenil še odločitve v škodo Barce bi ti z veseljem dal plus, tako pa si zaslužiš samo en debel minus. Svetujem ti, da drugič tekmo gledaš z odprtimi očmi. Srečno!!
FootballMaster
20. 01. 2017 09.01
-14
Nisem rekel, da ni bilo penala. Govorim o ostalih simulacijah Neymarja, ki jih je bilo samo v 2 polčasu veliko več kot včeraj pri Ronaldu.Pa ne mi zdaj se zgovarjat kaj pa ono.pa kaj pa tisto. Res da kot navijač Reala nisem objektiven ampak po mojem mnenju je bil sodnik včeraj na strani Barceloninih zveznikov. Mimogrede gledal sem samo drugi polčas in tam nisem videl nobene škode proti Barci. Ok mogoče ena sumljiva akcija v kazenskem prostoru(roka).
piuski
20. 01. 2017 09.05
+11
master,ne govori neumnosti,pri piskanju ofsajda,seveda ga ni bilo,če si vidu,si je zelo slabo ustavu žogo in mu je šla desno,tam ne bi bilo ništa!
zanti
20. 01. 2017 09.31
+8
Neyimar je dobil za simulacijo karton,Ronaldo pa ne in tudi vržena žoga v hrbet ni bila kaznovana.(sicer smo pa vsi po malem neobjektivni).
FootballMaster
20. 01. 2017 09.53
-6
Sploh se tu ne gre za karton pri Neymaru. Pravim samo, da je toliko joka po forumih za simuliranje Ronalda a ko Simulirajo Ney, Suarez, ... se hitro spregleda zadeva. Isto velja za sojenje...
cvikcvanga
20. 01. 2017 10.02
+7
Kojn Master pojma nimaš ,drži se traka tekočega.
VENI-VIDI-VICI
20. 01. 2017 10.31
+1
Sojenje v Španiji je na najnižjem nivoju. V tej ligi je toliko napak sodnikov, da ne vem ali bi še sploh to gledal, ker po gledanju je ne glede za koga navijaš videti, da sodnik piha enim na "dušo". Pol pa še komentator na tv- ju, bolje ko bi prenašal tekmo on razlaga ako se kdo toži s kom in kaj piše na "rumenih straneh spleta" ... bolano (kaj me briga , če si je igralec kupil novi avto!!!)
265004
20. 01. 2017 11.36
+3
pri mogočem drugem rumenem poglej posnetek.Messi je vprašal sodnika z gesto če bo zapiskal in sodnik je pokimal.Potem se je Messi postavil pred žogo tako da.....
CURVANORD Zanetti
20. 01. 2017 08.24
-5
@sempre ta tvoj Suarez je se vecja polomija od Ronalda,
RdečiKarton
20. 01. 2017 08.54
+1
Sicer letos res ni pokazal forme od zadnjih parih let, ampak še vedno je med najboljšimi napadalci v EU. In tudi ko je v slabi formi še vedno bolje igra od Benza v dobri formi.
CURVANORD Zanetti
20. 01. 2017 09.14
-2
265004
20. 01. 2017 11.29
zanetti se delno strinjam.Res je da ni v formi
265004
20. 01. 2017 11.33
+1
zanneti se delno strinjam.Res je da ni v formi,ampak dokler bo ta trener bo tudi težko,ker ni nobenega sistema.MSN v napadu individualno rešuje zadeve,kar je delno v intervjuju nakazal tudi Messi.Ko bo prišel trener in postavil igro ki bo imela rep in glavo bo tudi Suarez tresel zapomni si.Govori se da naj bi prišli Dele Ali,Lalana in Diego Costa.Jaz bi recimo vzel samo Dele Alija.
CURVANORD Zanetti
20. 01. 2017 11.53
@sempre trnutno sta na nivoju nk Dupleka,pa se tam bi klopco gr
ledr
20. 01. 2017 08.14
+5
Nad igro Barcelone sem ponovno razočaran. Če igra slabo nek posameznik je to razumljivo ampak, ko cela ekipa igra slabo in se to ponavlja iz tekme v tekmo je to nekaj narobe. Jaz vidim očitno težavo v trenerju pod vodstvom katerega igra non stop pada. S tako igro sem prepričan, da letos ne bodo osvojili popolnoma nič.. Kaj se je včeraj dogajalo z Messijem mi tudi ni nič jasno. Še nikoli v karieri ga nisem videl tako blizu rdečemu kartonu kot včeraj. Dejstvo pa je, da ko ti ne gre, si nervozen (mislim na celo ekipo) in zato padajo kartoni.
RdečiKarton
20. 01. 2017 08.20
+2
Saj se že govori, da Enrique ne bo več dolgo ostal iz razlogov da ne štima v slačilnici.
idiu3krasne
20. 01. 2017 08.46
+2
ko je messi znerviran pol je vse znervirano...važno je gol v gosteh ...doma bo drugače
idiu3krasne
20. 01. 2017 08.46
+1
ko je messi znerviran pol je vse znervirano...važno je gol v gosteh ...doma bo drugače
Gostujo?iGost
20. 01. 2017 08.01
+17
Še ena v nizu takih, čudnih tekem. Barcelona ni preveč blestela, kar zadnja leta proti Sociedadu ni nič nenavadnega. Sama tekma pa dokaj groba in živčna, z veliko neprimernimi potezami... Sociedadovci so kar lepo sprovocirali Messija, vse se je začelo takoj na začetku s tistim prekrškom in potem s strelom žoge v njegov hrbet. Prva enajstmetrovka popolnoma regularna, druga bi načeloma morala biti proti koncu tekme, ob voleju Piqueja. Po drugi strani en zelo čudno dosojen offside, za Sociedad, ki po mojem mnenju to ni bil. Neymar je spet odigral neko svojo tekmo, z kar nekaj izgubljenimi žogami, zaradi nepotrebnih podaj. Suarez dokaj dobro, Busquets čisto po standardih, Umititi vrhunsko, zaenkrat edina okrepitev, ki je upravičila svoj nakup. Messi? Živčno in sprovocirano, nekaj lepih potez, podaj, preigravanj, vendar konstantno pod prekrškom, zato tudi živčnost. Je pa po mojem mnenju bil včeraj Messi zrel za rdeči karton. Rak rana vseh Kataloncev je jezik, ker na tekmo dobijo sigurno 2-3 kartone zaradi ugovarjanja sodnikom. Potem pa še oviranje pri izvedbi prostega strela, neprestano jezikanje in pa en dokaj hud prekršek pred koncem tekme. Realno gledano ne bi bil presenečen, če bi bil izključen... Tekma je mimo, važna je prednost pred naslednjo tekmo, ki se igra na domačem stadionu.
idiu3krasne
20. 01. 2017 08.11
+7
Felipao
20. 01. 2017 08.50
+7
Sodnik je bil tisti, ki je poskušal sprovocirati igralce Barce, kar mu je tudi uspelo. Samo poglej, koliko prekrškov ali ni piskal ali pa se je naredil slepega ko bi bilo treba domačim pokazati karton.
apodgraj
20. 01. 2017 09.46
+4
Primerjaj start vratarja Seville in dvakrat start sociadovega vratarja . Za pravilno posredovanje sevillinega vratarja najstrožja kazen . v obeh drugih spornih primerih posredovanja , rumeni karton za s
Opazovalec2020
20. 01. 2017 12.05
+0
dokaj hud prekrsek.... mislis si napisat dokaj hudo simuliranje...hahhaha
Opazovalec2020
20. 01. 2017 12.06
+4
jst bi izkljuco sodnika ne pa messija......
apodgraj
20. 01. 2017 16.21
apodgraj
20. 01. 2017 16.24
+1
pingvinekges- Ne vem zakaj bi moral biti pameten ,Od kar uporabljam očala nima problema z vidom.