Nogomet

Prekinitev tekme v Serie A: nogometaš Rome ni doživel srčnega infarkta

Videm, 15. 04. 2024 08.19 | Posodobljeno pred 14 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Mladi nogometaš Rome Evan Ndicka je zunaj smrtne nevarnosti. Potem ko se je 24-letnik na nedeljski tekmi v Vidmu v 72. minuti prijel za prsi in zgrudil na tla, so pri Romi sinoči prek družbenih omrežij sporočili, da se počuti bolje. Kot poroča Sky Sport Italia, so prvi pregledi pokazali, da Ndicka ni doživel srčnega infarkta, kot so se sprva bali.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Potem ko je sodnik nedeljsko tekmo 32. kroga italijanskega nogometnega prvenstva med Udinesejem in Romo (1:1) prekinil, ko se je v 72. minuti na igrišču v Vidmu zgrudil nogometaš Evan Ndicka, je s 24-letnikom vse v redu. Pri Romi so prek družbenega omrežja X že sinoči zapisali, da je cela ekipa odšla v bolnišnico na obisk k Ndicki: "Evan se počuti bolje in je dobre volje. Ostal bo v bolnišnici na nadaljnjih opazovanjih. Forza Evan!" Italijanska tiskovna agencija Ansa pa je po tekmi poročala, da je Ndicka zunaj smrtne nevarnosti.

Prvi zdravniški pregledi so pokazali, da Ndicka ni utrpel srčnega infarkta, kot so se sprva bali, poroča italijanski Sky Sport. Kljub temu je noč preživel v bolnišnici na nadaljnjem opazovanju.

Tekmo med Udinesejem in Romo bodo nadaljevali od 73. minute – od trenutka, ko je bila prekinjena. Zadnjih 17 minut zaradi predpisov ni mogoče odigrati v prvih 24 urah po incidentu, medtem ko Romo ta teden čaka dvoboj evropske lige proti Milanu. Izid te tekme bo ključen pri določanju, kdaj lahko Udinese in Roma končata tekmo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

zapiramvamustaaa
15. 04. 2024 17.09
+0
Vsi vemo kaj je bilo...Tisto kar so doktori promovirali za dodatke kot zelo učinkovito.Torkat se je rešil.Naslednja doza pa bo žal usodna.
Zmajevo gnezdo
15. 04. 2024 10.10
+7
admin, prosim da popravite naslov, sem gledal tekmo in Ndika se ni zgrudil, ampak se je vsedel in potem še ulegel, ko ga je začelo stiskati v prsnem košu. Je pa bil ves čas pri zavesti, tako da ni bilo neke večje panike. Lahko bi tudi nadaljevali to tekmo brez problema.
Finfer
15. 04. 2024 09.31
+0
emigrant podhranjen in bolehen je prišel igrat nogomet da bo zaslužil milijone !!!