Novaković je ponudil Kölnu pomoč: 'Vrnil bi se zastonj. Verjamem, da imam v nogah še deset golov'

Nekdanji napadalec slovenske nogometne reprezentance Milivoje Novaković, ki je poleti sicer končal kariero, se je pripravljen vrniti na zelenice. Nemški mediji poročajo, da je pripravljen svojemu nekdanjemu klubu Kölnu pomagati v boju za obstanek v elitni druščini Bundeslige. In to kar brezplačno.

Milivoje Novaković

Milivoje Novaković je v dresu Kölna odigral 166 tekem in zabil kar 74 golov. (Foto: Reuters)

"Vrnil bi se zastonj. Verjamem, da imam v nogah še deset golov. Dajte mi tri tedne, pa bom spet v tekmovalni formi. Pripravljen sem," je dejal 38-letni slovenski nogometaš za dnevnik Express. Milivoje Novaković, ki je po koncu lanske sezone končal kariero, z namero po poročanju omenjenega časnika misli zelo resno. "Moje srce pripada Kölnu," je dejal Novagol, ki je za ta nemški klub igral med letoma 2006 in 2012 in je za Tonijem Polsterjem z 81 goli drugi najuspešnejši tuji strelec v klubski zgodovini. Nazadnje je minulo sezono igral za Maribor, a pogodbe z njim ni podaljšal.

Pri Kölnu se za zdaj na njegovo ponudbo še niso odzvali. Res pa je, da so pred kratkim "iz naftalina potegnili" oziroma podpisali pogodbo z 39-letnim perujskim napadalcem Claudiom Pizarrom, ki prav tako po koncu prejšnje sezone ni več igral.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 16
Symbolic 20.10.2017 16:02:09
Wow! to bo pojačanje za Koeln, "brez dvoma"!
Več komentarjev