Novogoričani z golom Osujija v Kranju do lepe prednosti v četrtfinalu pokala

Na prvi tekmi četrtfinala pokala Slovenije je ND Gorica v gosteh premagala zasedbo kranjskega Triglava (1:0). Edini zadetek na tekmi je v 76. minuti zabil Bede Amarachi Osuji in tako vrtnicam priigral lepo prednost pred povratno tekmo v novogoriškem Športnem parku.

Bede Osuji Amarachi

Osuji je priboril pomemben gol v gosteh za Novogoričane. (Foto: Aljoša Kravanja)

Domačini so v prvem polčasu dvakrat nevarno zapretili, a je novogoriška obramba bila na mestu, v 27. minuti tekme pa je dobro posredoval mladi, a zdaj že uveljavljeni novogoriški vratar Grega Sorčan. Tik pred koncem polčasa je po predložku s strani streljal gostujoči napadalec Donatus Edafe, a čez vrata Triglavanov. V drugem polčasu se je izenačena igra nadaljevala, za veselje vrtnic v Kranju pa je poskrbel Bede Amarachi Osuji, ki je zabil v 76. minuti tekme. V taboru Novogoričanov so imeli poleg zadetka še en manjši razlog za veselje, in sicer v drugem polčasu se je na zelenice vrnil povratnik po dolgotrajnih poškodbah kolena Amel Džuzdanović

Na drugi torkovi tekmi so Celjani zanesljivo ukanili zasedbo Mures s 4:0 (2:0). V polno sta po dvakrat zadela Luka Šušnjara (24., 47.) in Filip Dangubić (26., 50.).

Pokal Slovenije, četrtfinale, prva tekma:

NK Triglav Kranj - ND Gorica 0:1 (0:0)
Osuji 76. 

Celje - Mura 4:0 (2:0)
Šušnjara 22., 47.; Dangubić 24., 50.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
krancan123 17.10.2017 19:16:52
glede na prikazano igro bi pravičen izid moral biti vsaj 0:0 GREMO TRIGLAV! GREMO KRANJ!
Več komentarjev