Ostajata tudi Ribery in van Buyten

Vodstvo nogometnega kluba Bayern München je podaljšalo sodelovanje s Franckom Riberyjem in Danielom van Buytnom. S tem so le začeli z uresničevanjem napovedi, da bodo skušali zadržati kar največji del aktualne zasedbe.

Vodstvo nemškega nogometnega velikana Bayern je podaljšalo sodelovanje s francoskim zvezdnikom Franckom Riberyjem. Omenjena novica iz tabora Bavarcev ne sodi v rubriko presenetljivo, saj je takoj po finalu Lige prvakov predsednik kluba Uli Hoeness dejal, da želijo v klubu zadržati ekipo skupaj. Kicker je denimo takoj po finalu nemškega pokala poročal o tem, da je nova pogodba stvar tedna, zdaj pa so se napovedi le uresničile.

Franck Ribery

Franck Ribery (Foto: Reuters)

"Srečen sem, ker lahko ostanem član Bayerna. To so si želeli navijači, to sem si želel tudi sam in zdaj sem podpisal novo pogodbo,'' je po sklenitvi dogovora, s katerim bo član bavarskega ponosa vsaj do konca junija 2017, dejal Francoz. Poleg Riberyja je pogodbo s klubom podaljšal še Daniel van Buyten. "Podaljšanje pogodbe z dvojcem je zelo pomembno za naš klub. V naši sredini smo zadržali kakovostna igralca, ki sta v veliki meri pripomogla k lanskim uspehom,'' je dodal izvršni direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 10
JOSEPH HAYDN 06.06.2013 19:49:08
Van Buyto ne igra v 1. postavi.Ampak se mi zdi pametno,da ostane,ker je dobra zamenjava,če se kdo poškoduje
Več komentarjev