Paulinho tudi uradno član Tottenhama

Brazilski nogometaš Paulinho je novi član Tottenhama, so sporočili iz angleškega kluba. Paulinho, ki je za karioke igral tudi na zadnjem Pokalu konfederacij, je nazadnje igral v svoji domovini za slavni Corinthians.

Paulinho je Corinthiansu pomagal do naslova brazilskega prvaka leta 2011, prav tako pa lani do zmag v pokalu Libertadores in na klubskem svetovnem prvenstvu. 24-letni Paulinho je dobro igral tudi na letošnjem pokalu konfederacij, ki ga je dobila Brazilija. Igralec sredine igrišča je uspešno opravil zdravniški pregled pri Tottenhamu, odškodnina pa je bila malo manj kot 20 milijonov evrov, so poročali angleški časniki. Paulinho je za Corinthians na 167 tekmah dosegel 34 golov, za brazilsko izbrano vrsto pa je zbral 17 nastopov. Tottenham, ki ga vodi trener Andre Villas - Boas, je v minuli sezoni končal na petem mestu lestvice Premier League.

Paulinho

Paulinho (Foto: Reuters)

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 20
 
Prmzy 07.07.2013 09:05:25
Super igralec,Tottenham ima v vezistih Paulinho - Sandro - Dembele - Dempsey in Parker nekaj odličnih igralcev,samo postaviti jih pravilno v trojki ali četvorki pa bi znala biti to ubijalska sredina...
Več komentarjev