Perez stopil pred novinarje, a o Ronaldu ni spregovoril niti besede

Predsednik madridskega Reala Florentino Perez je po podaljšanju pogodbe z belim baletom, na čelu katerega bo ostal vsaj do leta 2021, stopil pred novinarje, kjer so vsi pričakovali, da bo nekaj besed namenil tudi o trenutno najbolj vroči temi – morebitnemu odhodu Cristiana Ronalda iz Reala. A temu ni bilo tako.

Cristiano Ronaldo - 1

Cristiano Ronaldo in Florentino Perez (Foto: AP)

"Real Madrid je eden največjih simbolov športa. Naš klub je in mora biti tudi v prihodnje najbolj zahteven pri vsaki stvari. Znova imam čast, da sem predsednik. S predanostjo in spoštovanjem smo prišli do podaljšanja sodelovanja. Hvala partnerjem za vso podporo v teh letih. 115 let obstajanja kluba je možnih zahvaljujoč zvestobi naših družabnikov. Neopisljivo je biti na čelu Reala,'' so bile med drugim besede Florentina Pereza na večerni novinarski konferenci, kjer se je veliko pričakovalo, da bo šef Reala spregovoril tudi o Cristianu Ronaldu. Ta naj bi bil po pisanju španskih in angleških medijev zavoljo afere z utajo davkov na izhodnih vratih belega baleta. A Perez tokrat večernega druženja s sedmo silo ni želel pokvariti, tako da jim ni dal možnosti za vprašanja, sam pa o Ronaldu ni spregovoril niti besedice.

To bo tretji mandat sedemdesetletnega Florentina Pereza, gradbenega mogotca, ki je na čelu najuspešnejšega evropskega kluba 15 let, med letoma 2000 in 2006 ter od leta 2009 dalje. Opozicija je v pripravah na volitve opozarjala, da je treba spremeniti statut kluba, ki določa, da je lahko nekdo predsednik le, če je član Reala več kot 20 let, pred leti je bila ta doba 10 let, ter da ima več kot 75 milijonov evrov osebnega premoženja.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 12
 
modelx 20.06.2017 08:19:16
o nepomembnežu pa res ne bo govoril. zakaj pa?
Več komentarjev