Po Barcini v Sloveniji še nogometna šola madridskega Reala

Pred nekaj meseci je v slovenski prostor vstopila nogometna šola Barcelone. Očitno je slovensko tržišče zanimivo za najbolj ugledne nogometne kolektive v Španiji, saj v Slovenijo v kratkem prihaja tudi mednarodna šola madridskega Reala.

Nogometni klub Real iz Madrida in ljubljanska agencija sta se pred mesecem dni sredi španske prestolnice prav na slovitem stadionu Santiago Bernabeu dogovorila, da bosta začela z organizacijo in trženjem Realove mednarodne nogometne šole za mlade (7 do 17 let), v originalu Fundacion Real Madrid Campus Experience, za Slovenijo in države nekdanje Jugoslavije. Slovenski nosilci licence slavne najstarejše nogometne šole za mlade na svetu bodo tako prihodnje leto začeli s posebnim vadbenim programom, ki ga slavni nogometni klub že desetletja organizira praktično povsod po svetu, saj gre v tem primeru tudi za pojavnost in za trženje ene izmed največjih svetovnih športnih blagovnih znamk v Sloveniji in širši regiji. Sredi januarja prihodnje leto bodo tako Ljubljano in Slovenijo tudi uradno obiskali predstavniki Reala iz Madrida, saj si želijo ogledati lokacije in zmogljivosti ter izpiliti logistiko na objektih, kjer bo njihov slovenski partner konec junija in v začetku julija organiziral področne nogometne šole za mlade navdušence.

Nogometna šola Real Madrida

Nogometna šola Real Madrida v kratkem tudi v Sloveniji.

Ob tej priložnosti lahko v Ljubljani na posebnem dogodku pričakujemo tudi kakšnega slavnega gosta iz Španije ali drugod, ki je nastopal v dresu kraljevega kluba. Ljubljanska agencija bo tako posamezne kampe organizirala v Ljubljani (ŽAK Ljubljana), za območje Štajerske in Pomurja v Kidričevem, v Kranju, Kopru ter v Čatežu (igrišča v Brežicah) za otroke, ki se bodo prvo leto prijavili v državah nekdanje skupne domovine. Prav Čatež naj bi ob Ljubljani sčasoma postal nekakšen Realov regijski nogometni center za mlade nogometaše iz Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije, Črne gore in Makedonije, v katerem bodo Španci nadvse temeljito in profesionalno spremljali nogometne nadarjence iz vseh teh držav. Veliki Real Madrid, španski beli balet, bo prihodnje leto skozi svojo nogometno šolo vstopil tudi v nogometno Slovenijo, ob tem pa bo svoje nogometne in poslovne aktivnosti gradil na slavnem imenu, najvišji strokovni usposobljenosti in svetovno priznanem modelu dela z mladimi nogometaši.

Fundacion Real Madrid Campus Experience

(Foto: Real Madrid)

Kaj je Fundacion Real Madrid Campus Experience?
- Real Madrid Campus Experience je enkratna priložnost, ki jo Fundacija Real Madrid ponuja dečkom in deklicam med 7. in 17. letom starosti, ki si želijo pobliže spoznati najboljši športni klub na svetu.
- Gre za kombinacijo športa in treningov, ki udeležencem kampa predstavlja intenzivno in bogato izobraževalno izkušnjo. Prek treningov nogometa otroci na zabaven in inovativen način spoznavajo ključne vrednote Real Madrida, kot so: vodstvo, samonadzor, skupinsko delo, trud in spoštovanje do drugih.
- Otroci v nogometnih kampih po vsem svetu trenirajo pod budnim očesom izvrstnih in izkušenih trenerjev Real Madrida, ki so tudi odlični pedagogi, usposobljeni za delo z otroki.
- Poleg treningov nogometa urnike v času trajanja kampa zapolnjujejo številne izobraževalne aktivnosti.
- Otroci v nogometnih kampih trenirajo na kakovostnih nogometnih površinah in bivajo v najboljših nastanitvenih objektih, saj jim želi Fundacija Real Madrid omogočiti najboljšo izkušnjo, ki jim bo še dolgo ostala v lepem spominu.
- V januarju je napovedan obisk delegacije FRMCE, ki bo prišla pogledat lokacije, z njimi pa bomo pripravili tudi novinarsko konferenco, kjer bo celoten projekt Real Madrid Campus Experience v Sloveniji podrobneje predstavljen.

Nogometna šola Real Madrida

Nogometna šola Reala, v originalu Fundacion Real Madrid Campus Experience.

Lokacije in termini:
- Ljubljana: Športni park Ljubljana (stadion Žak / Park Šiška), 25.–29. 6. 2013
- Brežice: Zavod za šport Brežice, 25.–29. 6. 2013
- Kidričevo: Nogometni klub Aluminij, 1.–5. 7. 2013
- Kranj: Športni zavod Kranj, 1.–5. 7. 2013
- Koper: Stadion Bonifika, 8.–12. 7. 2013

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 66
Anja Job 17.01.2013 20:04:21
koliko je prijavnina??
ponosenSlovenec 08.02.2013 19:56:48
390 eur, če pa še želiš bivat v hotel
Več komentarjev