Po Coutinhu Barcelona uradno predstavila še Yerrija Mino, prvega Kolumbijca v dresu blaugrane

Nogometni velikan Barcelona se je v zimskem prestopnem roku po Philippu Coutihnu okrepila še z branilcem Yerrijem Mino. 23-letnik je postal prvi Kolumbijec, ki bo zaigral za Barcelono, v blaugrano pa je prestopil iz brazilskega Palmeirasa. Vrednost prestopa znaša 11,8 milijona evrov.

Barcelona je za talentiranega branilca, ki ga zaradi izgleda kličejo tudi 'Nebotičnik', hitro postavila odkupno klavzulo, ki znaša astronomskih 100 milijonov evrov. Mina v višino meri 195 centimetrov, po nekaterih podatkih pa naj bi tehtal zgolj 75 kilogramov. Kolumbijec je z blaugrano podpisal do poletja 2023. 

"Mina prihaja v Barcelono da bo okrepil osrednje mesto v obrambi. S svojo višino, 1,95 metra, bo zelo pomembno vplival na našo igro, obenem pa je hiter, zna igrati z žogo in tudi dajati gole," so še zapisali pri Barceloni.

Po poročanju španskih medijev naj bi veteran Javier Mascherano v prihodnje podpisal pogodbo s kitajsko ekipo Fortune in Barcelona je zato skušala čim prej zapolniti vrzel, ki bi nastala v obrambi.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 48
Symbolic 12.01.2018 10:53:51
No, kot kaže, Valverde uspešno gradi močno Barco... Včeraj, ni bilo slabega igralca! Celo Suarez je prispeval svoj delež! Skrbela me je odsotnost Umtitija, je pa Vermaelen "pošlihtal" še to malo posla kar je imel... BRAVO BARCA! Dodaten +: ni bilo Obreza!
Več komentarjev