Nogomet

FOTO: Pok poskrbel za strelsko eksplozijo Lewandowskega tik pred tekmo s Slovenijo

Bukarešta, 12. 11. 2016 18.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kvalifikacijska tekma za svetovno prvenstvo med Poljsko in Romunijo bo prav zagotovo ostala v spominu Bayernovega zvezdnika Roberta Lewandowskega, pa ne zaradi dveh odličnih zadetkov in izborjene enajstmetrovke, temveč zaradi močne eksplozije, ki ga je pokosila na zelenico.

Tekma v Bukarešti, na kateri je bil delivec pravice slovenski sodnik Damir Skomina, se je pričela obetavno, z zadetkom Kamila Grosickega v 11.minuti, nogometno predstavo pa je 53. minut kasneje prekinil močan pok topovskega udara. Pred golom poljske izbrane vrste ob izvajanju kota je odjeknila eksplozija in sicer v neposredni bližini napadalca Roberta Lewandowskega, ki se je ob tem zrušil na tla. K njemu so takoj zatem prihiteli soigralci, pa tudi zdravniška pomoč, vendar pa je zvezdnik nemškega prvaka že nekaj minut zatem tekmo brez težav nadaljeval.Pa ne le to.

Očitno ga je dogodek le še dodatno motiviral, saj je v naslednjih minutah dvakrat zatresel mrežo domače reprezentance in tako zapečatil Poljsko zmago, s 3:0. S svojimi zadetki je kaznoval romunske navijače, FIFA pa bo prav zagotovo poskrbela za kazen romunske nogometne zveze, saj bi se vse skupaj lahko končalo precej bolj tragično. Poljska se bo sicer naslednji teden na prijateljski tekmi pomerila s Slovenijo, nogometaši pa si želijo, da bi tekmo zaznamovale odlične predstave ne poki eksploziva.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MaunelNeuer
13. 11. 2016 18.39
+1
uf ka dela ta Lewa, mogu bi se potegovat za top 3 napadalev v Evropi
-1
tipa je vrgl na tla..ko je petarda počla 2m stran..in potem so pr barci grdi ker so dobili plastenko na glavo...vsak se ustraši in se hoče zavarovat...tudi lewa..saj imajo kamere pa naj zaprejo tele navijače..pa denarno kaznujejo..če bi bil lewandovski bi tožil navijača......
MaunelNeuer
13. 11. 2016 18.39
peggi
13. 11. 2016 11.05
+2
Upam,da bo ta psihopat plačal za tole,sama sreča ,da je z Lewandovskim vse ok.
TvojPrijatelj
13. 11. 2016 11.14
-3
Model, zakaj si si ti dal gor fotko neke neznanke namesto da bi si svojo fotko dal gor?
peggi
13. 11. 2016 13.18
+3
ti pa nimaš lih vse v glavi poštiman al pa ne vidš dobr,Prvo kot prvo js sm ženska drugo kot drugo sm pa ponosna na svoj izgled in dajem izključno svojo fotko gor nimam razloga,da se predstavlam za nekoga druzga sm ponosna nase ! Se mi pa smiliš ,da mislis ,da sm tip to je zame žaljivka.
mzz66
13. 11. 2016 08.18
-2
Očitno pa le imamo nekaj skupnega z Evropo. To , da smo z Balkana.