Predsednik Džajić napoveduje velike spremembe pri Crveni zvezdi

Novi predsednik beograjske Crvene zvezde Dragan Džajić je pojasnil, da je njegov cilj sestava ekipe z značajem, ki bo kmalu spet osvojila naslov srbskega prvaka in redno igrala na evropski sceni.

Ob tem je Dragan Džajić dodal, da četudi zvezdaši v domačem prvenstvu za šest točk zaostajajo za Partizanom, še niso obupali nad naslovom. "Zvezda ta čas nima dovolj finančnih sredstev, da bi sestavila takšno ekipo, kot bi si jo sam želel. Vendar pa bom storil vse, kar je v moji moči, da skupaj s strokovnim štabom ustvarimo ekipo z avtoriteto, ki bo vlivala zaupanje našim navijačem, ki pridejo na Marakano. Takšno zvezdo si želim, takšno, kakršne že dolgo nismo videli," je dejal Džajić na stadionu Crvene zvezde.

Dragan Džajić

Dragan Džajić (v sredini) obljublja velike stvari s Crveno zvezdo. (Foto: Reuters)

Legendarni nogometaš, ki se po dolgem premoru spet vrača k svoji prvi ljubezni, je dodal, da se je v nogometu treba dokazovati dan za dnem. "Kar 42 let sem bil ves čas na stadionih, nato pa sem se odločil za dolg premor. Videli bomo, kako me je to obdobje brez nogometa spremenilo. Za zdaj še ne poznam dobro nogometašev iz naših krajev, tako da se mi zdi v tem trenutku najpomembneje, da si okoli sebe zgradim ekipo ljudi, ki jim zaupam," je dodal 66-letni Džajić, ki je bil predsednik tega beograjskega kluba že v obdobju od 1998 do 2004.

Skoraj vso igralsko kariero je preživel v dresu Crvene zvezde, bil pa je tudi športni direktor kluba, ko je zveza osvojila evropski naslov.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
 
26277 26.12.2012 22:29:39
naj klub v bivši Jugi,ekipa od 1985 do 1990 je bila najboljša v Evropi-primerljiva z Barcelono sedaj 100%.Strinjali ali ne,to so dejstva, za tisti čas,malo pomislite,kako je bilo takrat, Bayern, Real,.....kdo jim je zabil toliko golov-nobeden.Glede na razmere, so bili geniji tistega časa,potem je prišel MILOŠ......,Ceca... in so vse zje......
Več komentarjev