Nogomet

Premier League: Chelsea prvak, dva za izpad tudi že znana

London, 04. 05. 2015 14.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
Matjaž Ambrožič
Komentarji
76

Po 35. krogu v angleške Premier League ni več dilem o tekm, kdo bo prvak. Chelsea je premagal Cystal Palace in tri tekme pred koncem že osvojil prvenstvo. Med petimi moštvi, ki se še borijo za obstanek je zdaj razlika komaj dve točki. Poražena QPR in Burnley pa sta skoraj zagotovo že spet drugoligaša.

Chelsea se predčasno veseli naslova angleških prvakov.
Chelsea se predčasno veseli naslova angleških prvakov. FOTO: Reuters

Tekma na Stamford Bridgeu ni bila posebej kakovostna. Gostujoči Crystal Palace je nekajkrat zapretil, toda Chelsea je bil zelo prepričljiv ter sorazmerno lahko ubranil vodstvo še iz prvega dela. Tik pred odmorom je po kombinaciji z Willianom v kazenski prostor prodrl Eden Hazard, ki se je takoj zatem znašel v sendviču med Adrianom Mariappajem in Jamesom McArthurjem. Hazardov jalov strel z bele točke je vratar Julian Speroni ubranil, odbitek pa je nato Belgijec z glavo spravil v mrežo. Po priložnostnem slavju na stadionu je Jose Mourinho na tiskovni konferenci po tekmi poudaril, da morajo kritiki Chelseaja doumeti, da je njegova ekipa od 1. januarja letos, ko je prepričljivo izgubila v gosteh proti Tottenhamu (s 5:3) in je bila tisti večer na vrhu lestvice povsem poravnana z Manchester Cityjem, ni pešala, prav tako ni doživela niti enega poraza, pač pa je nadaljevala z nizom enajstih zmag in štirih remijev.

Frank Lampard
Frank Lampard FOTO: Reuters
Zelo dobra tekma je bila tudi na White Hart Laneu, kjer sta se sestala Tottenham in Manchester City. Gostje so bili boljši, čeprav tudi Tottenham ni ostal brez priložnosti, a so bile te predvsem posledica občasno zelo negotove obrambe nasprotnikov. Strelec edinega zadetka je bil izjemni Sergio Aguero, ki mu je lepo podal David Silva, pri čemer je Španec žogo v nasprotnikovo polje povedel takoj po podaji vratarja Joe Harta in vrhunsko zaposlil Aguera, ki je bliskovito akcijo končal z odliko. Argentinec Federico Fazio je še pred tem svojega rojaka Aguera - to je bila še ena protinapadalska akcija, v kateri se je daleč od svojih vrat presenetljivo in brez razloga znašel domači vratar Hugo Lloris - spotaknil v kazenskem prostoru, tako da je bil Manchester City oškodovan za enajstmetrovko. Manchester City, ki je najbrž pred krepko kadrovsko levitvijo (povprečna starost ekipe, ki je zaigrala včeraj je bila dobrih 29 let), si je s to zmago dokončno zagotovil nastop v Ligi prvakov za prihodnjo sezono. Liverpool je že v soboto doma ugnal QPR. Zmagoviti zadetek je za domače (po treh letih spet s strelom z glavo) dosegel domači kapetan Steven Gerrard, ki je pred tem zapravil kazenski strel. Tekma ni bila posebej zanimiva. QPR se je predstavil kot dostojen nasprotnik, toda po kakovosti seveda ni zmogel doseči Liverpoola. V resnici se je lepo videlo, zakaj bo QPR - zelo verjetno - izpadel iz Premier lige. Na Upton Parku na londonskem vzhodu je istočasno z 1:0 proti West Hamu izgubil Burnley. QPR in Burnley zdaj za Sunderlandom, ki je še vedno na 18.mestu, zaostajata za 6 oziroma 7 točk.

Harry Kane
Harry Kane FOTO: Reuters
Med potniki v nižji rang bi bil že sedaj tudi Sunderland, če v soboto doma ne bi premagal Southampton. Za domače je dvakrat iz enajstmetrovke zadel nekdanji Barcelonin mladinec Jordi Gomez. Sunderland ima po novem točko manj kot sta jih zbrala Leicester in Hull ter dve manj od Newcastlea in Aston Ville. Leicester je v soboto doma spet blestel. Newcastle je odpravil na mah. Bilo je 3:0. Gostje so ponovno igrali obupno. Trener John Carver je svojega branilca Mikea Williamsona celo javno obtožil, da je prekršek za prejetje drugega rumenega kartona ali za izključitev (že na drugi strani roba igrišča nad Jamiejem Vardyjem) storil nalašč, saj si je tako počitnice priskrbel že tri tedne prej. Newcastle je tako vknjižil že osmi zaporedni poraz. V primeru, če bi Sunderland, Leicester in Hull v naslednjih treh tekmah izpraskali vsak še po točko ali dve in bo Newcastle v tem času še naprej tako anemičen in nezbran, ni izključeno, da bodo izpadle prav srake. Newcastleovi nasprotniki v prihodnjih treh tednih sicer niso najboljše ekipe (West Brom, QPR in West Ham). Leicester bo v Sunderlandu gostoval čez dva tedna in najbrž bo to tekma, ki bo odločila, kdo se bo moral posloviti od premierligaškega statusa.

Juan Mata in Robin van Persie
Juan Mata in Robin van Persie FOTO: Reuters
Aston Villa je v soboto v napadalnem slogu porazila Everton, pri čemer je Belgijec Christian Benteke spet zabil dva gola. V osmih tekmah, to je v času, ko je na klopi Aston Ville novi trener Tim Sherwood, je Benteke mrežo zatresel že desetkrat. Z drugo zaporedno zmago na Old Traffordu si je obstanek zagotovil tudi West Bromwich. Manchester United je spet silovito napadal, toda razen treh ali štirih priložnosti si rdeči vragi niso zmogli priigrati. V senci sta bila tudi Wayne Rooney in Juan Mata. Robin Van Persie je zapravil tudi enajstmetrovko, kasneje pa je vratar Boaz Myhill Nizozemcu obranil še oster strel v desni spodnji kot svojih vrat. Kapetan gostov Darren Fletcher, ki je pozimi po dvanajstih sezonah igranja pri Manchester Unitedu prestopil k West Bromwichu je še pred tekmo naredil zabavno napako, ki se pogosto pripeti nogometašem, ko pridejo na gostovanje na svoj nekdanji stadion. Fletcher je ekipo West Bromwicha povedel na koridor, ki je rezerviran za domače moštvo. Po tekmi je Škot povedal: "Zabaven pripetljaj, prav res, ki pa niti ne bi bil zabaven, če bi bil končni izid drugačen. Zdaj smo rešeni in to edino šteje.”

Pasica Premier League
Pasica Premier League FOTO:

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (76)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rambek
05. 05. 2015 15.30
-1
Citiram: Mourinho moral sem oditi v lazjo ligo, da nekaj osvojim.
vr46.
05. 05. 2015 00.54
+3
Kaksni bedaki tukej komentirajo ... za crknit smesno :-)
SAF1
04. 05. 2015 22.24
+4
In zakaj Rooney ni streljal penala. Mah saj je vseeno, samo upam da bodo naslednjo tekmo boljši in se borili za tretje mesto, mogoče drugo mesto tudi še ni čisto zgubljeno.
mufc7 1
05. 05. 2015 22.27
rambek
04. 05. 2015 21.06
-7
Mourniho je rekel.da je anglesko.prvenstvo naljazje osvokijiti. No ima prav kjer mu z najdrazjo ekipo reala tega v spanski ligi ni nikoli uspelo :)
Chelsea1991
04. 05. 2015 21.12
+9
meskic
04. 05. 2015 20.32
-9
Mou pravi, da je postal prvak v najtezji ligi. Malo morgen, da je najtezja. Ce EPL lahko osvoji ekipa (Man City), ki še nikoli ni zaigrala v cetrfinalu LP, potem res lahko trdimo, da EPL ni vec najmocnejsa liga na svetu. Potem, ko je osvojil EPL letos, je posredno zbodel Pep-a, ko je rekel, da je Pep izbral ligo, kjer lahko ekonom osvoji Bundesligo. In kje je nejgov Chelsea letos v Lp pa tudi ostali predstavniki kao "najtezje" lige na svetu?? Že skoraj dva meseca jih ni vec Evropskih tekmovanjih. Naj se še dotaknem Hazarda, za katerega Mou pravi, da je tretji najbolsji nogometas na svetu. Temu lahko recem samo: LOOOOL.
Chelsea1991
04. 05. 2015 20.41
+10
A ti si še eden izmed tistih bedakov, ki ne ločijo med najmočnejšo in najtežjo ligo?? Ti boš pametoval s tvojo bundesligico ja, kjer potrebujejo igralci decembra 4 tedne pavzice, medtem ko angleži odigrajo 7 krogov v tem času...tvoj bayern bi v angleški ligi in takem urniku kolapsiral po novem letu in končal nekje 6-7
Sasda Sadas
04. 05. 2015 20.56
+6
a se ti hecas ?? city-a ni blo nikjer predn ga ni kupil bogati šejk ... tko da lepo prosim daj jim čas prej al slej bojo mislm da uni oni osvojili LP
rambek
04. 05. 2015 21.03
-3
Tako je.... Ni reko da je v angliji lazje osvojot naslov kot v spaniji
Felipao
04. 05. 2015 20.16
+1
O Murijevih trenerskih in predvsem osebnostnih "kvalitetah" največ pove to, da je v Španiji ko je vodil eno najdražjih ekip na svetu uspel v štirih sezonah osvojiti zgolj po en naslov državnih prvakov, pokal in superpokal, pa še to je v kraljevem pokalu je Barcelono z za Real Madrid naravnost sramotno bunkeraško predstavo komajda uspel premagati z 1-0. Še najbolj uspešen je bil v kreganju z igralci, da niti ne omenjam dejstva, da bo zaradi enega najvišjih porazov na Camp Nou v zgodovini kluba v Španiji za vedno znan kot "The Special Five".
meskic
04. 05. 2015 20.24
+4
Felipao
05. 05. 2015 20.10
+0
Štiri sezone meskic, v prvi ni osvojil ničesar.
JbmTiMt
04. 05. 2015 19.55
+8
ne vem kaj tile spanski mrhovinarji tle jokajo. barcelonarji se oglasajo k majo negativno bilanco proti chelseju. boli boli
Felipao
04. 05. 2015 20.17
-1
Ko je vodil Real je imela kar pozitivno bilanco, 5-0 na Camp Nou velja za najboljši clasico v zadnjih nekaj desetletjih :)
265004
04. 05. 2015 19.36
-3
me prav veseli da Muri ostaja trener Chelsea.Naj ostane tam kamor sodi-v angleško ligo.V najboljši ligi tako ali tako nič ni mogel osvojiti.Naj se v Angliji igra bunker-fuzbal
rambek
04. 05. 2015 21.04
-3
Iniesta
04. 05. 2015 19.06
+6
Muri je car! Le lovorike na koncu stejejo in tu je Muri svetlobna leta pred ostalimi ...
sportko47
04. 05. 2015 20.15
+1
Zate je car , zame pa en egocentrik ki razmislja samo o sebi in lovorikah! Kako in s kaksno igro do tega pride ga ne zanima vazno je da se ima s cim hvalit! Ti kar uzivaj v naslovih in igrah Chelsea pod Mourinhem jest pa tega kvazi fusbala ne morm gledat! Letos mu je slo na roko da so ostali " Veliki klubi " bli vsi po vrsti neprepoznavni glede na zadnjih nekaj sezon! Kar se Anglije tice zame nekaj velja le Liverpool ki je bil svoje case ko se je se igral nogomet legendarno mostvo! You never walk alone....
rambek
04. 05. 2015 18.44
-7
Kje so je Chelsea v Ligi prvakov? Jaz jih nevidm. Dokaz, da je spanska liga naj najboljsa 3 klubi v cetrtfinalu. 2 v polfinalu. In verjetno tudi 2 v finalu. Ce bi atletico dobil kaksen klub iz drugih lig bi bil spet v polfinalu in na zalost. Ni kot kaze spannci kraljujejo v ligi evropa.
HAKEasd
04. 05. 2015 18.49
+1
ti verjetno gledaš nogomet zadnja 2 leta in kaj tisto ko so imeli angleži 3 klube v polfinalu ne šteje več al kaj ?
User513426
04. 05. 2015 19.43
+3
rambek
04. 05. 2015 21.04
-1
Bananistan
04. 05. 2015 22.01
lovesosa
04. 05. 2015 17.23
+6
piše da je gerrard zadel z glavo po 3 letih, napaka, lani proti evertonu. ambrožiča se zgleda loteva 24kurni virus
rambek
04. 05. 2015 17.11
-14
Chelsea v spaniji.nebi nikoli bil prvak
fihner
04. 05. 2015 17.19
+6
Kako sramotiš vse, najbolj sebe, kekec! Moderator, daj skini ga, predno preberemo neumnosti. Uvedite že enkrat bonus minusov, ki ne bo dopuščal tega!!!
giovanni2
04. 05. 2015 17.57
+5
Chelsea tudi v Sloveniji nikoli ne bo prvak!
rambek
04. 05. 2015 18.39
-2
Bananistan
04. 05. 2015 22.01
-1
MaunelNeuer
04. 05. 2015 16.29
+3
čestitke, GGMU
fihner
04. 05. 2015 16.48
+5
mmickica
04. 05. 2015 16.20
+9
Najprej čestitke Chelseaju, oziroma njihovim navijačem! Moram priznati, da mi njihova igra ni bila nikoli všeč, ampak se je z lanskim letom to spremenilo in zdelo se mi je, da so začeli igrati bistveno lepše, bolj napadalno, bolj zanimivo... Enako je bilo v letošnji sezoni v jesenskem delu, če ne še boljše, tako da se mi je Chelsea kar malo prikupil in sem jih z veseljem pogledala! Vendar pa kar počnejo v spomladanskem delu, pa je za zjokat..., nič od igre, spet vse po starem...! Če bi bila jaz njihov navijač, bi zahtevala igro, ne glede na vse, saj so dokazali, da znajo!
MaceWindu
04. 05. 2015 16.27
-2
mmickica
04. 05. 2015 16.28
+10
kameltrajbar
04. 05. 2015 16.30
+11
..drži....na štartu so imeli enkratno igro...všečno...:)))...pol pa spet ziheraš muri..ne more iz svoje kože...:))
MaceWindu
04. 05. 2015 16.31
-6
265004
04. 05. 2015 16.33
+6
Seljako1899
04. 05. 2015 17.23
-8
Zato pa tak klub ne bo nikoli med top klubi...Po nobenem kriteriju ne spadajo med top...bunkeraši to je to kelsi k kelsi...
Chelsea1991
04. 05. 2015 17.29
+10
In zakaj bi farsa spadala med top klube? Preden so vas 2009 začeli forsirat sodniki in platini ste bili en seljački klub, ki je v finale lp prišel samo 1x
rambek
04. 05. 2015 18.40
-3
rambek
04. 05. 2015 18.40
-4
Seljako ti si nas. Chelsea bi lahno bil top klub ampak.nikoli nebo
mmickica
04. 05. 2015 19.17
+1
@Chelsea1991, samo v info - Barca je osvojila LP že tudi pred letom 2009, odkar verjetno ti spremljaš nogomet! In ne farsa, ampak Barca!
User513426
04. 05. 2015 19.46
+1
Seljako1899
04. 05. 2015 21.43
-1
Barca ima osvojenih 85 lovorik kelsi jih ima še 30 ne tko da ne prdi...Kelsi pred Abramovichem je izgubil proti Notthingam Forestu 7-0...Danes pa vsi vemo kakšna je zgodba pa še to nebi dosegli danes nič če ne bi igrali bunkra...Barca je bila prvak 4x in 3x runner-up...Kelsi pa 1x prvak 1x runner up s tem da so bili v obeh primerih izključno zaradi bunkra tam kjer so...
kameltrajbar
04. 05. 2015 16.13
+0
..muri je kekec...:))..drgač pa...brawo chelsae za prwo mesto....:)))
CFC1
04. 05. 2015 16.12
+7
Od prvega kroga naprej na vrhu. Nov rekord in še en je padel glede profita konec sezone kot zmagovalci PLja. Hazard daleč najboljši igralec PL trenutno, MUo pa če priznate al pa ne doktor za vse trenerske strokovnjake v PL. Blue is the color!
kameltrajbar
04. 05. 2015 16.15
+2
..ne glumi...rekord rekordov je arsenalov...osvojeno prvenstvo brez poraza....:))))...
lovesosa
04. 05. 2015 17.27
+4
po načrtnem delu mourinhju ni para, ko pa pridejo problemi se mu pa vse podre na prafaktorje(kar velja roko na srce za veliko trenerjev) zaradi njegovega ega. vendar pa je bila ta sezona vsaj kar se tiče lige prfektna. me zanima kaj bo storil celshea v prestopnem roku
donbon
04. 05. 2015 15.57
-5
Muri igra na rezultat in ne na gledljivost nogometa, podobno je bilo z Barco pod Cvetačo. Skradka to ni za gledat. Kar se pa tiće Barce in Reala se ni za bat. Njihov marketing je ziher No1 v nogometu. Love do krova, ne glede na Špansko gospodarstvo..
265004
04. 05. 2015 14.50
-13
kako močna je angleška liga nam pove dejstvo,da je Chelsea s katastrofalno igro osvojil z lahkoto prvenstvo.Takšnega mučenja žoge vrhunskih igralcev ne vidiš vsak dan.Tale Muri je res mojster svojega poklica.
Lion power
04. 05. 2015 14.58
+11
Na začetku sezone ko so rušili vse pred sabo te pa ni blo na plano? Tale dvoličnost vas haterjev je naravnost fascinantna.
Chelsea1991
04. 05. 2015 15.30
+13
In to reče navijač farse o moči lige, kjer prva dva kluba zabijeta skupaj 220 golov hahaha...španska liga (razen top4 ekip) je na ravni slovenske lige, sprijazni se.
Salamandros
04. 05. 2015 15.42
-3
Teli navijači španske lige se ne zavedajo da 80% vsega denarja od prenosov vzameta Barcelona in Real in so zato ostale ekipe prikrajšane. V PL je bolj fer način in zato je liga tudi veliko bolj gledana in obračajo se večji denarci. Sicer pa itak ne moremo primerjati Španije kjer je brezposelnost skoraj 30% z Anglijo, kjer so najnižje plače še enkrat višje kot v v deželi severnih Afričanov.
Salamandros
04. 05. 2015 15.43
+2
Posledično si Barca in Real lahko privoščita najdražje nakupe na svetu, vendar jim v Španiji gospodarstvo propada, tako da to ne bo trajalo dolgo.
GuzutiHrzantes
04. 05. 2015 16.20
+3
kosovelj ti pa si res pameten ....kje spiš da te ne vkradejo....kandidiraj za predsednika sončne uprave....
mmickica
04. 05. 2015 16.27
+3
@kosovelj, kar se tiče televizijskih pravic, je s tem monopolom Reala in Barce končano! Odslej se bodo porazdelile bolj enakomerno. @chelsea1991, kar se tiče pa španske in angleške lige, poglej točke, ki so jih zbrali 2.do 5.uvrščeni v Španiji ( Atleti, Sevila in Valencia), pa boš videl, da so ob enakem številu tekem zbrali toliko točk, kot prvouvrščeni v Angliji, Italiji, Nemčiji...! Torej se lahko primerjajo z njimi, Barca in Real sta pač en kakovostni razred pred ostalim svetom, to vidi vsak slepec in zato imata toliko točk.
265004
04. 05. 2015 16.35
-4
Chelsea,kje pa ste v Evropi oz.kdaj izpadate?????Dej ne govor bedarij k se ti še otroci smejijo
Chelsea1991
04. 05. 2015 16.37
+1
Haha, ironija da je naslov chelseaja v lp mlajši od naslova farse, pametnjakovič en zafustriran.
265004
04. 05. 2015 16.54
-3
raje nisem prvak kot da sem prvi z igro za katero se vsi posmehujejo in jo kritizirajo.In to skoraj z najboljšimi na svetu
LaDecima
04. 05. 2015 17.33
-2
blackwizard
04. 05. 2015 14.39
-16
clelsea osvojil komaj peti naslov v svoji 127 letni zgodovini,malo koliko so pametni plastični navijači tega kluba po portalih
NerdIRL
04. 05. 2015 15.13
+20
Najprej ti lahko čestitam za izjemne matematične sposobnosti. 2015 - 1905 (ustanovitev chelsea) = 110 let in ne 127. Poleg tega pa si omenil plastične navijače, torej namiguješ da je Chelsea umetni klub. Povej mi prosim, kako pa bi lahko Chelsea prišel do zmag 50 let nazaj brez denarne podpore kot so jo imeli Man Utd, L'pool, Arsenal ipd.? Ampak glede na to da so 4 naslove dobil v zadnjih 12 letih po prihodu Abramoviča in da so v tem času postavili tudi največ rekordov v premier ligi, za kar so imeli ostali po tvoje ''pravi klubi'' 70 let časa pa jim ni uspelo, ne bi rekel da je Chelsea umetni klub, pač pa da je pozneje dobil denar kot ''pravi klubi'' ki so takrat zmagovali..
Salamandros
04. 05. 2015 15.45
+12
Glory hunterji in plastični navijači so izključno ljudje, ki navijajo za Barcelono, Real Madrid, Man Utd in Bayern, saj za njih navijao zaradi tega, ker vsako leto poberejo neomejeno število lovorik. patetični ste.
Salamandros
04. 05. 2015 15.48
+10
Suarez, Messi in Neymar pa so skupaj vredni toliko kot celotna postava Chelseaja, Tako, da je dejansko Barcelona ena tajkunska ustanova za katero navijajo plastični navijači in Glory hunterji. Večino od 10-15 let stari otroci. Za Real pa 80% navijačov punčk starih 10, ki še ne vejo kaj je pravi moški. Ronaldo 100% ne.
Salamandros
04. 05. 2015 15.51
+12
Aja pa še to. Chelsea je letos prvi klub v zgodovini BPL, ki je zmagal ligo z dohodkom. Tako da po tej statistiki so vsi ostali klubi, ki so skozi zgodovino zmagali premier ligo bili plastični in zapufani.
GuzutiHrzantes
04. 05. 2015 16.19
-7
kosovelj ti zgleda preveč risanke gledaš ....
265004
04. 05. 2015 16.37
+0
ja ceflon Chelsea je totalno umeten klub.Daj mi naštej kolk igralcev prve postave je iz njihove mladinske šole???Dej ne pametujte k so njihovi mladinci komi Maribor nabil pa še to ne s svojimi igralci
Chelsea1991
04. 05. 2015 16.38
+3
Haha, chelseajevi mladinci so prvaki evrope pametnjakovič en, in 90% igralcev je angležev, zdaj pa zgini nazaj v šolo
265004
04. 05. 2015 16.39
-5
navijamo pa za nogomet ne pa za kukavičje branjenje z enimi izmed najboljših igralcev na svetu.Sramota da se v Evropi z igralcem več braniš.Sramota vseh sramot!!!!!!!!
265004
04. 05. 2015 16.52
-3
90% pokupljenih Angležov.Sam majo srečo da jih Muri ne vodi. Kje so bli pa lansko leto oz. kje bodo pa ko bodo prišli med člane????Skupinski del lige prvakov al pa mogoče osmina finala če jo bo Abramovič kupil
NeMiSTakimi
04. 05. 2015 16.53
+0
Zakaj moramo nujno vsi navijači barce, reala, bayerna in mutda biti gloryhunterji? Pač navijamo za svoj klub. Če bi bili gloryhunterji, potem letos ne bi več navijali za MUTD ali barco, ker lani nista osvojila ničesar. Ni mi jasno zakaj ne se ne sme navijati za najboljše ekipe, ne da bi te drugi, ki navijajo za ''prave klube'' zaničevali in ti govorili, da nimaš pojma. Če mi lahko nekdo razloži...
Hachi
04. 05. 2015 18.37
+4
aja, semprebarca, pa mi povej kje je vasa La Masia. Chelsea je osvojil letos youth uefa league. kje je bila tako opevana Barca s svojimi "proizvodi". nikjer, na zemljevidu jih ni bilo. Da ne govorim, da je Chelsea trenutno najbolj postiman klub v Angliji. Da ne govorim, da ni utajevalcev davkov. Roman je svoj denar vlozil v klub. ni zapufal kluba, kot nekateri v Barci. da ne omenjam raznoraznih prestopov, ki so v sodnih postopkih... plastcno je vase misljenje, ker dlje od vasega nosu ne vidi. drugace pa fantje, ne sekriajte se, za dobrim konjem se vedno kadi, eni pa se pocutijo ogrozene.
265004
04. 05. 2015 19.09
-1
barca je pa to osvojila lansko leto znalac,k ste vi komi do četrtfinala prlezl.drugač pa hahahahahahahahahahahahaha ti meni o utajevalcih denarja ,klub pa vodi Abramovič hahahahahahahahaha
User513426
04. 05. 2015 19.52
+1
NeMiSTakimi
04. 05. 2015 21.21
+2