Nogomet

Belemu baletu na španskem odru po dolgem času zdrsnilo, Valencia pokvarila šampionski večer v Madridu

Madrid, 27. 08. 2017 20.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Valencia jo je kot že nekajkrat v zadnjih sezonah zagodla nogometašem madridskega Reala, ki kljub izvrstni predstavi Marca Asensia niso dočakali odrešitve v zadnjih minutah (2:2). Talentirani Španec je več kot dostojno nadomeščal kaznovanega Cristiana Ronalda in zabil dva gola, toda gostje so tudi po zaslugi vratarja Neta "preživeli" vse nalete.

Asensio je na stadionu Santiaga Bernabeua blestel v vsem sijaju.
Asensio je na stadionu Santiaga Bernabeua blestel v vsem sijaju. FOTO: AP

Real Madrid je tekmo z Valencio začel slavnostno: kaznovani Sergio Ramos in Marcelo sta kot kapetana članskega nogometnega moštva na tribuni stadiona Santiago Bernabeu končno le uspela dvigniti šampionski pokal, ki ga belemu baletu ob koncu minule sezone sploh niso podelili. Toda Valencia je že večkrat znala zagreniti življenje Madridčanom in vsaj v prvem polčasu nikakor ni želela sprejeti vloge "sparing partnerja". Netopirje je hrabrilo tudi dejstvo, da je imel Zinedine Zidane pred prvo domačo prvenstveno tekmo precejšnje težave s sestavo prve postave: tudi verjetno najkakovostnejša klop v evropskem nogometu ni prenesla nedavne izključitve Ramosa, na seznam odsotnih pa je moral francoski trener prišteti še vedno sankcioniranega Cristiana Ronalda (kljub suspenzu je na zelenici paradiral z enim od nazadnje osvojenih pokalov) in branilca Raphaëla Varana. Zato je v konici napada priložnost vnovič dobil vzhajajoči zvezdnik španskega nogometa Marco Asensio, medtem ko se je Casemiro z običajnega položaja zadnjega veznega nogometaša pomaknil v osrčje obrambe. Uvod dvoboja ni obetal presenečenja: že v deseti minuti je Asensio z zdaj že obveznim "evrogolom" načel gostujočo mrežo, ko si je pripravil strel s svojo močnejšo levico in z roba kazenskega prostora poslal neubranljiv projektil mimo vratarja Neta, ki se ni niti premaknil. Toda Valencia je nemudoma odgovorila, Carlos Soler je po podaji z levega boka zaključil lepo moštveno akcijo pred vrati Keylorja Navasa, kjer se na zase neobičajnem položaju ni najbolje znašel Casemiro. Navijači na Bernabeuu so hitro pokazali svoje nezadovoljstvo in se najprej z vedno glasnejšimi žvižgi spravili nad Garetha Bala, nato pa jih je za dve krasni zapravljeni priložnosti v vsega nekaj minutah slišal še Karim Benzema. Neto ga je najprej lepo zaustavil v 37. minuti, nato pa je Benzema po podaji Bala zgrešil z vsega metrov, kasneje pa z glavo zapravil še eno zrelo priložnost. Pred vrati se je po lepi individualni akciji zapletel tudi Isco Alarcon in Valencia je lahko na polčas odšla s točko v žepu, ki jo je držala tudi v drugem delu tekme. Medtem so navijači domačega kluba jezno vzklikali proti sodniku Fernandezu Borbalanu, sploh takrat, ko ni dosodil prekrška nad Tonijem Kroosom.

Real je imel tudi v drugem polčasu pobudo, toda do pravih priložnosti sprva ni prihajal. V 62. minuti bi bila kmalu celo Valencia tista, ki bi povedla, toda Geoffrey Kondogbia ni izkoristil uigrane akcije s prostim strelom, Neto pa je na drugi strani z izvrstno obrambo ustavil strel Luke Modrića. Isco je moral z igrišča, očitno zaradi prebavnih motenj, še bolj slabo pa bi lahko navijačem Reala postalo, če bi po 70 minutah igre zadela ali Simone Zaza, ki je meril prek vrat z ugodnega položaja, ali stari znanec Dani Parejo, čigar poskus s prostega strela je fantastično preusmeril Navas. Nič pa Kostaričan ni mogel storiti v 78. minuti, ko je znotraj kazenskega prostora izvrstno z žogo barantal Rodrigo, nato pa jo zgolj nastavil za strel Kondogbiaju, nekdanji soigralec Samirja Handanovića pri milanskem Internazionaleju pa ni grešil. Valencia je bila izjemno nevarna pri praktično vseh protinapadih, medtem ko je beli balet mrzlično iskal gol za izenačenje. Spet ga je našel v Asensiu, ki je s prostega strela presenetil Neta ob njegovi bližnji vratnici. Razigrani Asensio je z neverjetnim akrobatskim ustavljanjem žoge začel akcijo, po kateri je v 87. minuti pripravil vse potrebno Benzemaju, ki pa je spet zapravil veliko priložnost. Francoz je piko na i svojemu katastrofalnemu večeru postavil v 88. minuti, ko je po podaji Daniela Carvajala obramba Valencie najprej blokirala poskus Asensia, Benzema pa je nato spet z idealnega položaja meril mimo gola. Marcelo je v zadnjih minutah v iskanju odločilnega gola padel v kazenskem prostoru, a ostal brez najstrožje kazni, Benzema pa je po strelu z glavo močno "raztegnil" Neta, ki pa je žogo nekako še uspel odbiti v vratnico. Zaza bi lahko v zadnjem napadu Valencie gostom celo prinesel zmago, a je v situaciji s številčno premočjo preigraval, nato pa bi Carvajal skorajda podal do Santija Mine, ki bi moral zgolj še potisniti žogo v prazno mrežo. A Valencii ni uspelo, kot tudi ne Realu, ki je po dolgem času ostal brez polnega plena in predal prvo mesto na lestvici, s katerim se je ponašal vse od začetka nove sezone. Na vrhu so še naprej stoodstotni Real Sociedad, Barcelona in Leganes.

Izidi 2. kroga Primere Division:

Real Madrid ‒ Valencia 2:2 (1:1)
Asensio 10., 83.; Soler 18., Kondogbia 77.

Getafe ‒  Sevilla 0:1 (0:0)
Ganso 83.

Eibar ‒ Athletic Bilbao 0:1
Espanyol ‒ Leganes 0:1

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (243)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

RdečiKarton
30. 08. 2017 09.50
-2
Baje bo CR prevzel vlogo devetke, da bodo lahko igrali 4-4-2
bobrock46
29. 08. 2017 15.03
-2
o celo sportko je spet nazaj, ko Real zgubi točke, se pa res vsi hejterji naberejo
TomažNovak
29. 08. 2017 13.48
-1
Prebiram svetovne športne časopise in v oko mi pade novica, da je Neymar na reprezentančnem treningu baje Coutinhu odsvetoval transfer v Barcelono, Paulinho po drugi strani pa ga nagovarja, da se mu pridruži v Kataloniji. Na katero stran se bo nagnil Phillipe? V Liverpoolu so 100% prepričani, da bo ostal, sam pa je prosil, da naj ga ne uvrstijo na seznam za Champions League. Kakorkoli že, ne bi bil rad v njegovi koži....
Trend01
29. 08. 2017 14.02
-3
No, situacija naj bi bila sledeča. Coutinho ostaja v L'poolu še eno sezono. Nato naj bi ga L'pool pustil (če bo seveda še želel). Kot dokaz je pogodba med L'poolom in RB Leipzigom. Naby Keita se namreč naslednje leto za £48m seli v Liverpool. Poleg tega se Liverpoolčani zanimajo še za tri igralce: Lemar, Origi in van Dijk. Kot kaže dela Klopp "hudičevo" močno ekipo. Končno! Če pridejo vsi štrije igralci, bo morda tudi Cooutinho premislil ali ne bi vseeno kar tam ostal.
TomažNovak
29. 08. 2017 14.07
+1
Me zanima, kje naj bi igral Coutinho? Trenutno Liverpool kar dobro funkcionira brez njega, če ga ne bodo registrirali za LP, potem ima malo motiv za ostati v klubu. Celo sezono bo presedel na klopi, prostovoljno ali po odločitvi Kloppa. Naslednje leto pa takega igralca Barcelona prav gotovo ne bo vabila k sebi. Za Liverpool bi bilo bolje, da ga pusti in s tem denarjem kupi naštete igralce.
mmickica
29. 08. 2017 14.50
+2
Tomaz, tudi jaz podobno razmisljam. Zdaj ali nikoli.
Trend01
29. 08. 2017 14.51
-3
Coutinha letos "ne sme" prodati, ker bi izpisnice zahtevala tudi Mané in Firminho. Tudi za ta dva "falota" so namreč prišle ponudbe. Če torej pustijo enega da izsili odhod, bodo to naredili tudi drugi. Če dokažajo, da želijo okrepiti ekipo in tako kmalu kandidirati za naslov v ligi, bodo seveda fantje 2x premislili ali bi sploh odšli. To, da naj bi zahteval neigranje v LP kar ne verjamem. Dvomim. Sem slišal, bral, a ne verjamem. Letos MORA igrati. Upoštevaj, da je naslednje leto SP. Če ne bo igral v klubu, tudi v reprezentanci ne bo mogel.
Trend01
29. 08. 2017 14.54
-2
Pa nakalo sem prej naredil. Origi seveda že igra za L'pool. L'pool ponuja Origija in 80m evrčkov za Lemarja. Se opravičujem za napako.
nikajzadodat
29. 08. 2017 19.14
+2
Lahko se driblamo in preigravamo variante...Dejstvo je, da ima Coutinho zadnjo priložnost, da pride v Barco in on to ve. Naslednje ne bo več. Počakajmo na zadnji dan...;)
nikajzadodat
29. 08. 2017 19.15
RdečiKarton
30. 08. 2017 09.51
-3
Saj mu bo žal (Coutinhu). Če ne danes pa jutri.
selecao
28. 08. 2017 22.03
+9
Ko človek posluša bračo Obrez ima občutek, da bo Real vse po vrsti počedil, petardiral, da je edini klub, ki znajo igrat nogomet. Upam, da jim bo še kdo, oz., da bo čim več takih, ki jim bo odčital lekcijo nogometa tako v Španiji kot v Evropi.
apodgraj
29. 08. 2017 08.45
+1
fihner
29. 08. 2017 13.08
+1
TomažNovak
28. 08. 2017 20.19
+12
Navijači Valencije se pritožujejo nad sojenjem sodnika Borbalana, češ, da je sodil v korist Reala. Lokalni časopis "Superdeporte" navaja celo tri primere, ko naj bi bili gostujoči oškodovani za enajstmetrovko. V 25. minuti naj bi Casemiro z rokoborskim prijemom zrušil Zazaja, v 49. minuti se je podobno primerilo Gayi, v 26. minuti pa naj bi Nacho zrušil Veza. Ker nisem gledal tekme me zanima, kaj menite o teh spornih situacijah. So bili res prekrški ali pa gre za neupravičeno obtoževanje privržencev netopirjev?
sportko47
28. 08. 2017 20.49
+2
Dober večer Tomaž Novak , po prebranem mam občutek da si taprav in se bova dobro razumela... mene sam nogomet ne zanima tolk zlo kot rad spremljam in komentiram ( nagajam ( exstremistom ) na tem portalu k bi se poklal za prav " svojega kluba " Sam pa bolj zagovarjam tezo da težko Slovenec trdi da je navijač , recimo Reala ali Barce !!!
TomažNovak
28. 08. 2017 22.18
+1
Pozdravljen "sportko47". sam sem nevtralen navijač in rad spremljam dober nogomet. Nisem obremenjen s pripadnostjo nobenemu klubu, zato lahko z vsakim razpravljam o vsem, seveda pod pogojem, da je debata na civiliziranem nivoju.
idiu3krasne
29. 08. 2017 10.02
+1
Nisi na pravem portalu...no ja ja saj boš sčasoma videl zakaj.
grozjak
29. 08. 2017 12.25
kardinal, ferrari pa kripstelj te bodo pojedli za malico......seveda, če boš vztrajal ostati kulturen in civiliziran..... :))
MM?
29. 08. 2017 13.33
bobrock46
29. 08. 2017 15.05
-1
navijači kot navijači, že v 2. min bi moral biti penal za Real po čisti igri z roko, tega ne omenja nihče. Držanja smo pa navajeni od vseh, bi bilo pa prav da se neha.
nikajzadodat
29. 08. 2017 19.29
+0
Ne vem zakaj g TomažNovak ne dobi verodostojnega odgovora od strokovnjakov (=navijačev) Reala, vsi ostali smo itak hejterji?
Symbolic
29. 08. 2017 20.03
+2
MMČ, ampak vljudnost ima svoje meje... in če jih nekdo permanentno "ruši" (z žaljivkami), jasno, bo dobil to kar si zasluži...
Symbolic
29. 08. 2017 21.01
+2
Strelvpolno, za nekatere "bele primitivce" sem jaz hejter, a ne morejo pokazat niti enega mojega posta s ksterim zaničujem RM! Nikdar nisem pisal o sodniški naklonjenosti Realu, tudi ne o podarjenih 11-metrovk in tudi ne o IGRI CR-a... A velikokrat sem pa napisal, da me IZJEMNO MOTI njegovo pobalinsko egocentrično obnašanje, ne le do sodnikov ampak, tudi do nasprotnikov kar je najbolj žalostno, CELO DO SOIGRALCEV! To mu NAJVEČ ZAMERIM in zato ga ne smatram za športnika... in sem zato "hejter"! ŠPORTNIKA ODLIKUJEJO PRECEJ PLEMENITE LASTNOSTI!
nikajzadodat
30. 08. 2017 09.19
+1
Symbolic: Na žalost se vse meče v isti koš. Komentar je lahko čisto na mestu, vendar če nekaterim to ni po godu si za njih takoj hejter. Me vedno zbode, če me nekdo začne obkladati na tak način brez da bi navedel proti argumente s čim se z mano ne strinja.
Trend01
30. 08. 2017 13.25
strelvpolno 28.08.2017 21:32:01 2 Zidan bo počakal na Pereza, da "opravi svoje" in da lahko spet zaigra s to famozno 2. ekipo (na vseh gostovanjih, pa tudi doma če je treba) ;)
blazter
28. 08. 2017 20.06
+0
Ok. Nakup kvalitetnega branilca. Ua rezervo. In Benz bi moral zadeti vsaj enega.
Natural8
28. 08. 2017 19.03
-1
pride tako leto :)
BBarca
28. 08. 2017 18.46
+1
Hm, bi bilo zanimivo videti tale napad v enem klubu: Asensio (LW) - Mbappe (CF) - Dembele (RW). Rušilni napad (če bi se ujeli) za 10 let.
cripstoned
28. 08. 2017 18.23
-10
hejteri a se bo na koncu sezone omenjala ta tekma z valencio ko boste spet gledali madridiste kako se veselimo po madridu!? ahahahah
idiu3krasne
28. 08. 2017 18.45
+10
Ne jokanje le zeh bo ...po mdridu ...robce nabavi.
JbmTiMt
28. 08. 2017 18.01
-3
upam da bo atletiko prvak
Natural8
28. 08. 2017 19.01
+1
ehjaehja
28. 08. 2017 17.34
-9
nič hudega spet taktika zidana in ostalih kot na pripravjalnih tekmah,lazko dajo 16 točk prednosti barci pa jih bojo dohiteli
idiu3krasne
28. 08. 2017 18.45
+7
nikajzadodat
28. 08. 2017 21.32
+2
Zidan bo počakal na Pereza, da "opravi svoje" in da lahko spet zaigra s to famozno 2. ekipo (na vseh gostovanjih, pa tudi doma če je treba) ;)
fihner
28. 08. 2017 16.58
+5
Trenutek slabosti in nič drugega. Verjamem, da so daleč najboljši v ligi. Pač žoga noče tja, kot bi morala. Pmojem bodo imeli zelo malo takšnih kiksov, če sploh. Predobra klop, pa šele začelo se je.
idiu3krasne
28. 08. 2017 18.46
+7
Najboljši...napakw na napako...in Modrič ko kura brez glave...
mmickica
28. 08. 2017 16.26
+12
Ja lepo se je zacelo... Bo vsaj malo bolj zanimivo. Pred zacetkom prvenstva smo namrec vsi ze kar "obsodili" Real na osvojitev la.lige, pa bo zgleda kljub vsemu kar napeto.
RdečiKarton
28. 08. 2017 16.45
+3
Predvsem Obrez, še preden se je sploh začela španska liga. Še bo zanimivo, še bo pestro. Predvsem je zdaj sploh kaj na TV čez vikend.
mmickica
28. 08. 2017 16.59
+5
Niti me ne spominjaj na tega Obreza. Tako je ze zoprn, prav posiljuje nas s svojim mnenjem.
Trend01
28. 08. 2017 17.00
-3
A ni Obrez za Seviljo? He, he. Do lani je bil ves čas za Barcelono, a zdaj "pošteni novinar", kar na 1x - totalno za Real. Na polno. No, za Asensia. A tu moram priznati - "star junc", a pametan. On navija za - po vrstnem one: Messi, Ronaldo in zdaj Asensio. Se morda motim?
CURVANORD Zanetti
28. 08. 2017 17.07
+5
Obrez je pac eden tistih ko navija za klub ki je trenutno takrat na vrhu v svetu nogometa,naprimer da bi Astana 2x zaporedoma osvojila LP, bi pa pametoval da je on opozarjal vsaj sedem let na ta klub in da je bilo vprasanje casa kdaj bodo eksplodirali in pokorili evropo in svet.Naj se mu kost od perutnicke v grlu zatakne:-D
BBarca
28. 08. 2017 17.09
+4
Za Ronalda Obrez ni, ga prevečkrat zmerja s penaldom... Ampak, če je prešaltal na Real, mora tudi Ronalda pohvalit. Se pa vidi, da bi dal ledvico, da bi na njegovem mestu gledal Asensia. Edino kar obžaluje je to, da ne komentira franscoske lige, torej vidi Mbappeja le v ligi prvakov.
BBarca
28. 08. 2017 17.13
+2
@trend01 Najbolj se je navijanje za Barco pri njem poznalo v sezoni, ko je bil trener Tata Martino. Je na youtubu video: Obrez in afera Martino. Po tej sezoni je verjetno začel ''iskati'' druge top klube in Real se je lepo sestavljal - dokončno jih hvali od trenutka, ko je trener postal Zidan.
Symbolic
28. 08. 2017 17.34
+2
Eeeh... kdaj je to bilo, ko sem se "spotaknil" ob tega Obreza... Slovnično izraženo je to bil plusquamperfectum... pa so se takrat javljali posamezni replikanti, češ, da je on med boljšimi komentatorji... Zdaj pa... Kaj čemo vse se menja, Obrez pa vztraja na svojem piedestalu...
Campeones34
28. 08. 2017 17.42
-7
Ne sprenevedajte se, Obrez navija samo za Barco. S tem ko povelicuje Real si samo olajsuje duso.
Symbolic
29. 08. 2017 19.53
+2
BBarca
28. 08. 2017 15.32
+14
Malo za šalo. Neymar je šel iz Barcelone, da bi postal prva violiina in imel večje šanse za zlato žogo, a letos je zagotovo ne bo dobil (spomladanski del z Barco je bil zanič), v naslednjih letih bo pa imel hudo hudo konkurenco v soigralcu Mbappeju (če bo nadaljeval razvoj), Asensiu iz Reala in upam da v Dembeleju iz Barce. Ne bo za Neymarja nič samoumevna ta zlata žoga, ki si jo tako želi.
CURVANORD Zanetti
28. 08. 2017 16.59
+3
Symbolic
28. 08. 2017 17.02
+0
Jaz ne bi reko, da je to "malo za šalo"... meni zgleda, da bo tako tudi za res... Sicer, mlad je še in lahko počaka kakšno leto...
BBarca
28. 08. 2017 17.05
+3
Je bilo mišljeno bolj resno. Bomo videli kako se bo odpeljalo.
apodgraj
29. 08. 2017 08.55
+3
Neyamar niti v PSG -ju ne bo prva violina , kaj šele najboljši nogometaš na svetu . Glavna violina je zaenkrat Cavani. Neymarjeva stil igranja je nadaljevanka v drugi cirkuški areni Veliko preigravanja s izgubljeno žogo . Veliko prekrškov nad njim , nekaj resničnih veliko tudi odigranih . Tudi sodniki ne nasedajo Neymarju in ne piskajo vsakega valjenja po zemlji. Zanimiva bo njegova zgodba.
TomažNovak
28. 08. 2017 14.40
-5
grozjak
28. 08. 2017 15.13
+2
TomažNovak
28. 08. 2017 15.50
+3
Oprostite, sem samo testiral, če zadeva dela. Sem namreč nov tukaj na forumu pa nisem bil siguren, ali funkcionira prijava.
TomažNovak
28. 08. 2017 15.57
+3
Ne razumem, kako funkcionirajo tile palci gor in dol.Gre za minuse in pluse? Me namreč čudi, da bi mi nekdo dal dva minusa za vljuden pozdrav...
mikica247
28. 08. 2017 16.01
+11
Ljudje niso več navajeni na vljuden pozdrav. Jih zmede in spravi v nelagoden položaj. Bolje bi bilo če bi napisal "je..te se" potem bi se počutili kot riba v vodi. Pa še kakšen plus bi fasal.
TomažNovak
28. 08. 2017 16.03
+8
Aha, razumem. No, tole pa ni moj stil, bom raje ostal pri normalni komunikaciji.
mmickica
28. 08. 2017 16.22
+2
Trend01
28. 08. 2017 16.52
+0
Lepo pozdravljen! Minusa ali plusa pa pri meni ne boš nikoli dobil. Vedno ti bom argumentiral. Si pa dobrodošel. P.s. - upam, da nisi "fake" zadeva
CURVANORD Zanetti
28. 08. 2017 16.58
-1
V kolikor navija recimo za Inter je dobrodosel,no tudi Las Palmas je ok,saj navijacev Reala in Barce je na tem foromu ze prevec,no ce je vas ku.c ga gleda:-D
mmickica
28. 08. 2017 17.02
+3
Trend01, se dobro, da si nas spomnil... Dober dan in dobrodosel, TomazNovak! Zgleda, da nam vcasih zares ze zmanjka manir na tem forumu...
alien8potnik
28. 08. 2017 17.38
+5
CURVANORD Zanetti
28. 08. 2017 17.58
-1
Jaz sem ravno 2x prdnil ni bil nevihta:-),@alien ja res je dan a ne bo dolgo cez svabi dve uri se bo stemnilo,takrat nam pa se nas pozdravi z "Dober vecèr"
idiu3krasne
28. 08. 2017 18.50
+4
Tomaž ...beli tabor je na trnih in razume vsako takšno gesto kot žalitev in zbadljivko...to je to.
apodgraj
29. 08. 2017 09.03
+2
Oglasil se je človek , ki spoštuje samo svoje manire in druge uči spoštljivosti in kulturnih manir. Ta pa je že sarkazem brez primera .Svojih napak ne vidiš zaradi lastnega prepričanja v prav , pri drugih pa okrivaš iste napake .
grozjak
29. 08. 2017 09.58
ampak, sobota in nedelja, sta bila res dobra dneva :))
idiu3krasne
29. 08. 2017 10.04
fihner
29. 08. 2017 13.13
+1
TomažNovak
28. 08. 2017 14.40
+3
idiu3krasne
28. 08. 2017 18.50
+5
paulista
28. 08. 2017 14.10
+0
Dembele in Paulinho sta tu , sigurno prideta do 1.9. še Coutinho in Seri, pozimi pa še Paulo Dybala
alien8potnik
28. 08. 2017 14.40
+5
vse to je sigurno, ja. pa še dedek mraz tudi pride ;)
paulista
28. 08. 2017 14.43
-1
ja seveda Messiju je prinesel 40 milijonov, ti ki vse veš koliko Ronaldo dobi manj od kluba denarja od argentinca??
brezcasni
28. 08. 2017 15.36
-2
kaj a potrebujete 30 top igralcev da premagujete moštva s 5 top igralci.....to je kot bi v Slovensko košarkarsko reprezentanco prišli Le Bron J, Stephen C., Kewin D., Klay T... pol bi se pa trkal po prsih kolk smo boljši od recimo Hrvaške....
BBarca
28. 08. 2017 15.43
+3
@brezcasni Za moštva s 5 top igralci je več kot dovolj Messi; za kaj več je pa verjetno dobro, če je še kdo, se ti ne zdi?
mmickica
28. 08. 2017 16.24
+10
Alien, ha ha ha..., bravo! Samo dexek mraz se manjka, to drzi kot pribito. Ce bo slo tako naprej, se sama Barce ne bom prepoznala..., ha ha ha...
sportko47
28. 08. 2017 20.44
+0
Ja Mmickica odločt se bo treba... par dni si se znesla nad Bartolomeom češ da je nesposoben... zdej so tu drugi podatki in lahko da so čist realni ti pa spet ni prov... kr heci se z Alienom okrog dedka mraza , mislim da je to tapravo področje zate... kolk si si pa ti letos novih kiklc kupla, a še za vsako veš od kod prihaja??
apodgraj
29. 08. 2017 09.12
+3
Da se Barce ne bo ponovno opekla s temi nakupi in iskala rešitev in svojo udarno moč na teh prišlekih. Vsak igralec ,ki pride v neko drugo okolje se mora temu prilagoditi .Nekateri se lahko hitro asimilirajo , drugi težje , nekateri pa nikoli.Rakitič izvrsten pri Sevili Turan pri Atletico . Oba nista popolnoma izpolnila pričakovanega . Da ne govorimo o prestopu Gomeza in Saureza in drugih. Strel v prazno
alien8potnik
29. 08. 2017 10.30
+2
sportko ima spet svojih seksističnih pet minut.
mmickica
29. 08. 2017 14.56
+3
Alien, eni pac ne morejo iz svoje koze. S tem samo razkrivajo svoje komplekse in zdravijo ego. Poznam se par taksnih in nima smisla sploh debatirati z njimi, ker ce lahko, kar tu na forumu ni mozno na sreco, bi s teboj (beri z menoj) obracunali s pestmi. Naj se vidi kdo je jaci...! Tragikomicno.
šumar
28. 08. 2017 13.53
+0
Ledo44
28. 08. 2017 13.50
+9
Takšne tekme je v prejšnjem prvenstvu Real zmagoval s pomočjo sodnikov kot po pravilu ali so se sodniki izmislili penal ali pa priznali gol iz ofsajda...včeraj sem bil prav začuden da ni ob simuliranju Marcela sodnik pokazal na penal. Kot każe po prvih dveh kolih so sodniki končali z podarjanjem zmag Realu. Bomo videli kako bo v nadaljevanju toda zaenkrat każe da se glede sojenja premika na boljše
rolica
28. 08. 2017 14.07
+1
idiu3krasne
28. 08. 2017 18.52
+3
CURVANORD Zanetti
28. 08. 2017 12.53
+6
Razocaranje tega spanskega kroga je bil Las Palmas, sem vec pricakoval od njih.