Nogomet

Festival 11-metrovk na Camp Nouu, Atletico in Real ostala blizu, toda Simeoneju se obeta huda kazen

Madrid, Barcelona, 23. 04. 2016 17.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Barcelona je po zmagah Atletica in Real Madrida v 35. krogu La Lige padla že na tretje mesto in nato odgovorila z novo visoko zmago proti Sportingu (6:0). Če je s štirimi zadetki na Camp Nouu blestel Luis Suarez, pa pri Realu slavijo Garetha Bala, pri Atleticu pa poleg Jana Oblaka tudi Angela Correo.

Nicolas "Miku" Ladislao je ukanil Keylorja Navasa, ki je preprečil še višji zaostanek realovcev v četrti Vallecas.
Nicolas "Miku" Ladislao je ukanil Keylorja Navasa, ki je preprečil še višji zaostanek realovcev v četrti Vallecas. FOTO: AP
Glavni sodnik tekme na stadionu Vicenteja Calderona Mateu Lahoz je v svojem zapisniku priznal, da ni videl, če je žogo na igrišče sredi zadnjega napada Malage v prvem polčasu vrgel trener Diego Simeone. Kljub temu je v skladu s pravilnikom za dogodke na klopi odgovoren prav Argentinec, ki bi ga lahko doletela kazen treh tekem prepovedi opravljanja trenerske funkcije.

Real Madrid je na prvi sobotni tekmi pritisnil na vodilno Barcelono in njenega prvega zasledovalca Atletico Madrid, potem ko se je iz na videz izgubljenega položaja brez poškodovanega Cristiana Ronalda kraljevi klub vrnil za zmago nad mestnim sosedom Rayem Vallecanom. Za nameček je Real že v prvem polčasu ostal brez Karima Benzemaja, ki je odšepal z igrišča z morebitno poškodbo stegenske mišice, v hudem nalivu pa je trener Zinedine Zidane šokirano iskal rešitve za leteči Rayo. Domačini, ki se še vedno krčevito borijo za obstanek, so že po 15 minutah povedli z 2:0, najprej je Adrian Embarba po podaji Bebeja pospravil žogo v Realovo mrežo z neposredne bližine, po kotu in slabem izbijanju Raphaela Varana pa je Miku spet z le nekaj metrov še drugič zatresel mrežo. Domačini bi lahko povedli tudi z višjo razliko, a je bil vedno znova na mestu Keylor Navas, nato pa je Rayo pokazal, zakaj Reala ni premagal še niti enkrat po povratku v prvoligaško druščino. Najprej je Gareth Bale v 35. minuti prekrasno zadel z glavo po podaji iz kota Tonija Kroosa, povratek pa je bil popoln po nekaj minutah drugega polčasa, ko je s še enim lepim strelom z glavo (tokrat je podajal Danilo) pod prečko zadel rezervist Lucas Vazquez. Real je zapravil celo serijo priložnosti za popoln preobrat, na koncu pa je v 81. minuti tekmo odločil Bale, ki je po napaki Rayeve obrambe ukradel žogo in jo v izjemnem sprintu popeljal v kazenski prostor, kjer je sicer meril slabo, a dovolj močno, da je žoga končala v mreži. Domačini so se sicer poskušali vrniti, toda Real je brez večjih težav uspel rešiti zmago, s katero so v že izgubljeni sezoni uspeli vsaj za nekaj ur zavzeti celo vrh lestvice.

Naslednji na vrsti je bil v soboto Atletico, ki je imel veliko težav z Malago, a na domačem stadionu Vicenteja Calderona kljub izključitvi trenerja Diega Simeoneja uspel slaviti (1:0). Fernando Torres sredi izvrstne strelske serije tokrat ni zadel, zato pa je rdeče-bele pred prvo tekmo polfinala Lige prvakov z Bayernom (prenos v sredo na Kanalu A in VOYO) rešil rezervist Angel Correa. V izenačenem prvem polčasu brez pravih priložnosti je imel edino pravo Atletico, a jo je zastreljal Antoine Griezmann, Slovenski reprezentant Jan Oblak je moral že prej ustaviti izvrsten strel hrvaškega kolega Dujeta Čopa in se do konca tekme ni dal. V drugi polčas je Atletico krenil brez trenerja Simeoneja, s katerim se je glavni sodnik Mateu Lahoz že pred odhodom v slačilnice pogovarjal v povišanih tonih, potem ko je z domače klopi med protinapadom Andaluzijcev na igrišče priletela žoga. S Simeonejem na tribuni je Atletico začel dobro in po uigrani akciji ter podaji Juanfrana je zgrešil Saul Niguez, nato pa je Correa tudi z dobršno mero sreče (žoga se je po njegovem strelu z roba kazenskega prostora odbila od branilca) premagal junaka zadnjega mundiala Guillerma Ochoo. Mladi Argentinec je na zelenico stopil le pet minut prej in v 78. minuti je z izvrstnim prodorom tudi nanizal več branilcev Malage, nato pa na robu kazenskega prostora udaril čez gol. Oblak večjega dela kljub minimalni prednosti ni imel, Juanpi je sicer za las zgrešil z lepim poskusom v zaključku dvoboja, Correo pa je dobro zaprl Ochoa. Škofjeločan je bil na resni preizkušnji praktično le v 87. minuti, ko je odbil strel Recia, pri izbijanju žoge pred gostujočimi napadalci pa je Slovencu na pomoč priskočil Brazilec Filipe Luis.

Katalonci slavijo po vodilnem zadetku Lea Messija.
Katalonci slavijo po vodilnem zadetku Lea Messija. FOTO: AP

Barcelona je po zmagah Madridčanov padla že do tretjega mesta v Primeri, Katalonci pa so se težje kot se zdi ob pogledu na končni rezultat prebili mimo Sporting Gijona (6:0). Na Camp Nouu je kar štiri zadetke še drugič zapored, tudi po zaslugi dveh enajstmetrovk, zabil Luis Suarez in po kar osmih golih v nekaj dneh na vrhu lestvice strelcev ter lestvice zlatega čevlja zdaj že za tri zadetke prehitel Ronalda. V Barceloni proti ekipi svojega otroštva Luis Enrique od prve minute ni računal na Daniela Alvesa, ki ga je ob manjšem škandalu, ki ga je s šaljivim videom zakuhal Brazilec po slovesu iz Lige prvakov, morda skušal obvarovati pred navijaškim nezadovoljstvom. Claudio Bravo je v deseti minuti po hitrem protinapadu Barcelono rešil pred zaostankom, ko je ustavil strel Alexa Menendeza z neposredne bližine, Katalonci pa so Asturijce takoj kaznovali. Vratar Ivan Cuellar je slabo skakal na visoko žogo, ki jo je v prazno mrežo z glavo poslal Lionel Messi. Argentinec je do konca polčasa soigralcem, predvsem Neymarju, pripravil celo kopico priložnosti, tudi sam pa je bil nenatančen in Sporting bi lahko celo izenačil, a je najprej težko podajo prek gola preusmeril Menendez, Gerard Pique pa je morda celo s pomočjo roke na golovi črti ustavil enega izmed zadnjih strelov polčasa. Ekipi je s tribune spremljal mitski strelec obeh klubov Quini in imel je kaj videti ‒ Sporting je ostajal nevaren, toda v zadnjih 25 minutah dobil kar pet zadetkov. Začelo se je s podajo Andresa Inieste, ki jo je v gol v 64. minuti iz sumljivega položaja preusmeril Suarez, glavni sodnik Clos Gomez pa je nato še kar trikrat pokazal na belo točko, sploh zadnji enajstmetrovki po domnevnih prekrških nad Neymarjem (izključen je bil tudi Ognjen Vranješ) pa sta dodobra razhudili goste. Suarez je bil dvakrat natančen, zadnjo je tudi z nekaj sreče izkoristil Neymar, Urugvajec pa je v 88. minuti zaokrožil večer proti demoraliziranim gostom.   

Izida 35. kroga:

Rayo Vallecano ‒ Real Madrid 2:3 (2:1)
Embarba 7., Miku 14.; Bale 35., 81. Vazquez 52.

Atletico Madrid ‒ Malaga 1:0 (0:0)
Correa 62.
Jan Oblak (Altletico) je odigral celo tekmo.

Barcelona ‒ Sporting Gijon 6:0 (1:0)
Messi 12., Suarez 64., 74., 77./obe 11-m, 88., Neymar 86./11-m
RK: Vranješ 85./Sporting

Las Palmas ‒ Espanyol 4:0

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (366)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

NeyMessi8
25. 04. 2016 18.46
+4
Barca feni ne navijamo za leicester, jim pa od srca privoscimo osvojitev naslova v ang. ligi! Jaz osebno ne bi imel nic proti ce spursi zmagajo. Sem zelo nevtralen glede ang ekip, ne maram pa chelsea zaradi enih na tem forumu. Gospod Trend nam je ocital tudi da navijamo za Marqueza v MGP. Zakaj pa ne ? Je katalonec in strasten navijac Barce. Oba z Lorenzom navijata za barco in zato smo tudi mi bolj za njiju kokr za rossia recimo. Drugace je rossi car in tud ce postane 10ic sv.prvak bom isto happy kokr ce kdo drug zmaga. Ps. Sem opazil da tudi veliko navijacev reala privosci Leicesterju naslov! Glede njih ni nobenemu za ocitat ker kar pocnejo to sezono je neverjetno.
fihner
25. 04. 2016 21.13
+3
mmickica
25. 04. 2016 21.46
+2
No, očitno za teorija o barcinih navijačih sploh ne drži, ker jaz držim pesti za Arsenal, všeč mi je še City, v GP pa navijam za Rosija. Tako.
fihner
26. 04. 2016 09.42
+2
Ko bo Arsenal menjal trenerja, jih bo več stiskalo pesti zanj, zanesljivo! Za 80% navijačev Rossija vem, zakaj so zanj....tako kot 100% vem, zakaj mene ni zraven.......
Symbolic
26. 04. 2016 10.28
+3
Za koga navijaš, ti ali kdorkoli je čisto osebna opredelitev in pri tem NIHČE NIMA PRAVICE ti to očitat in od tebe zahtevat razlago zakaj navijaš za ta in ta klub! Po drugi strani, kot ljubitelj nogometa, ne gledam samo tekme svojega kluba... Gledam tudi druge klube, druge lige in če gledam tekmo angleške, ali talijanske, ali nemške lige, se med tekmo opredelim za enega... S tem si naredim bolj dinamično, bolj aktivno, bolj zanimivo spremljanje dogodka! Ampak, to je trenutnega pomena in nikakor ne gre na račun navijanja za osnovni klub, ki sem si ga sam izbral... Na primer: navijam za Barcelono vendar, če gledam tekmo angleške lige, "navijam" za Leicester, ali Arsenal, ali MUtd, ali Liverpool, ali... za nekoga od udeležencev... Mogoče se nekdo ne bo strinjal, ampak se meni zdi, da je neangažirano spremljanje tekem, kadar ne igra tvoj klub, izguba časa...
ledr
25. 04. 2016 11.57
+2
Barca je letos zagotovo postavila še en svetovni rekord in to je rekord v številu zgrešenih 100 % priložnosti v sezoni. Toliko 100% priložnosti kot Barca letos, zagotovo ni zapravil še nikoli nihče! Verjetno si jih nikoli nihče sploh še ni toliko ustvaril, kaj šele, da bi jih zapravil. Pri tem vsekakor globoko vodi Suarez. Ta človek je ko ga gledam videti prav "štorast". In kljub temu je najboljši strelec La lige in vseh evropskih lig??? Le kako bi mu Ronaldo gledal v hrbet, če bi bil vsaj maaaaloooo manj "štorast"???
grozjak
25. 04. 2016 14.18
+1
ALEXIS SANCHEZ pred leti, isto, zgrešil vse živo, je pa res, da ni spravil 10 golov skup v celi sezoni......
apodgraj
26. 04. 2016 08.56
+2
Pred kratkim sem zapisal ,da ima Barca zelo slab procent neizkoriščenih danih priložnosti . Na to statistiko s svojo neučinkovitostjo vplivata predvsem Suarez in Neymar, Kljub temu je Suarez še vedno najboljši strelec španke lige . Ta statistika zagotvo pove veliko . Če tudi si najboljši strelec , ne moreš biti avtomatsko tudi najboljši igralec . Zato so primerjave med Ronaldom in Messijem , kdo je boljši oziroma najboljši iz tega zornega kota, ne ustrezne in nerealne
Symbolic
26. 04. 2016 13.41
Apodgraj, "slab procent neizkoriščenih danih priložnosti"? Iz nadaljnega teksta se razume, da si mislil na VISOK procent neizkoriščenih priložnosti, oz. SLAB procent izkoriščenih priložnosti... Drugač, glede primerjave: strinjam se in zato nikdar ne vlečem paralele kdo je boljši in kdo slabši... To je domena nezrelih, da ne rečem še kaj bolj ostrega...
idiu3krasne
25. 04. 2016 10.45
+2
Ej trend....to da vržeš puško v koruzo si pa nisem misli....ce ti pomaga ti plačam pir ...nekateri so pač rojeni id_ioti to je povsod....nekateri so občasni...eni spet spuščajo tu svoje frustracije....nekateri smo tudi včasih nagle jeze....smo pa vsi ljudje.
sportko47
25. 04. 2016 12.51
+6
In kam spadaš ti " idiu3krasne " ? A si ti že od rojstva Idi...ot , al si pol ratu...nč osebnega ta podatek rabm sam za statistiko...no kdaj se ti je to zgodl?
apodgraj
26. 04. 2016 08.45
+4
sportko - Prosto ne razumem človeka , ki s tako lahkoto iz svojega bogatega umazanega reportoarja , stresa vulgarne , prostaške besede , brez občurka krivde in lastne odgovornosti za izrečeno . Najlažje je človeka žaliti in ponižati . Vsak človek ima toliko dostojanstva in vrednega spošotvanja , da si take žalitve ne zasluži. S takim načinom komuniciranja , sam sebe v javnosti prikazije in kaže svoj pravi obraz - obraz velikega primitivneža. Vsak človek ima svoje mišljenje , ki ga lahko izraža le tako, da ne žali ali poniža drugega .
sportko47
26. 04. 2016 15.12
+1
A to si mislu 3 krasneja, jest sm sam njegove besede uporabu...bo ?
apodgraj
25. 04. 2016 09.47
+0
Ko se delijo plusi in minusi, se ne ocenjuje vsebina oziroma kakovost komentarja , ampka je vse odvisno iz katergega tabora prihaja ta komentar . Trend ima to smolo ,da je navijač Reala in ima tudi vso pravico , da najvija za klub , ki si ga pač je izbral . Tudi od mene, ne more nihče zahtevati , za kateri klub bom navijal . So pa njegovi komentari po strokovni in statistčni plati v glavnem zelo dobri in zanimivi . Prepričan sem , če bi bil g. Trend na drugi strani , torej navijač Barcelone , bi med navijači Barcelone užival veliko pozornost in podporo .
SERIOUSLY01
25. 04. 2016 09.25
+5
vidim da je trend spet doživel živčni zlom.že drugič v nekaj mesecih....trend vži računalnik v smeti , odjavi internet, ne hodi več na noben forum.očitno forumsko pisanje škoduje tvojemu zdravju torej se tega izogibaj.pejt v naravo in se pocajtaj...
Klavdij Volk
25. 04. 2016 09.00
-6
In ti barkači blebetajo,da imajo samo realovci 11.m.
FAUSTOS1
24. 04. 2016 21.07
-1
sodnik je sodil barci kot drugi sodijo realu-brez veze
Symbolic
24. 04. 2016 20.48
+4
Začenja se Fiorentina - Juventus na Š1... Komentator Dani Bavec - zame najboljši (škoda, da ga ni na SK-ju)...
7strel
24. 04. 2016 20.01
+12
Se je gospod TREND odločil zapreti vsevedno znanje ki ga je stresal nad nas :) bog nas ma rad :D hahaha
fihner
24. 04. 2016 19.50
+9
Končno.....In kam s tvojimi minusi?
Trend01
24. 04. 2016 18.53
-12
Društvo HINAVCEV in nekaterih poštenih, korektnih ljudi - ZBOGOM. Tega pa ne prenašam. Hinavščine, laži...... O naslovu LaLige sem že povedal. O LP tudi. Tako me ne more nihče obtoževati, da sem hinavec. Škoda je vsake minute tu preživeti. So tu zelo "cool" ljudje, pošteni, so pa hinavci, žaljivci in hiper hinavci. Nekaj zelo korektnih navijačev Barcelone se je že umaknilo, tudi Realovih.... Pač, tako ste naredili. Samo sranje iz foruma. To je pa 24ur naredilo. Žal. Ajd, MMČ (se čujeva) in ostali. Se dobimo v naslednji vojni....
sportko47
24. 04. 2016 19.15
+10
Trendi a pa boš zdej res za " zmeri " odsel, al boš spet tko k takrat miroval en mesec in se pol spet vrnu " bruhat podatke " ! Vidm da se ti je res " zmesal do konca " ker tole obljubit ni kr tko" ker dobro veš da športko si pa vse zapomni! Kar se tvojih otrok tiče , nc bat , ce pa slučajno pridejo k men naj sam rečejo , najin oči je Trend in se bom še posebej potrudu , da ne bosta mislila samo na fusbal , tko k fotr...( Trend to je prijazna vrrzija , ker otroci res niso nc krivi da majo tebe za fotra....mogoče je pa mami top...
sportko47
24. 04. 2016 19.43
+8
Ha ha , kva bi dal da bi vidu ta trenutek ko se ti je " utrgalo " , mal zaslug pripisujem celo sebi! Zdej pa terapevstki pristop...a se je res treba tolk živcirat zarad foruma in fusbala, dej se rajš svojim otrokom posvet..pa ne se razburjat če bojo hotl kej drugač narest kot bi fotr...potrplenje je božja mast, ni se vredno razburjat in zato tko nizko past...super za otroke, sprememba , mogoče jima ne bo treba v Realovih majcah na telovadbo hodt...koncno,.oči , sej sva punčke...( predvidevam)
grozjak
24. 04. 2016 19.43
-5
Trend,ne dovol,da ti pridejo do živga. Jest rad preberem kar napišeš
Paštašutar
24. 04. 2016 19.49
-3
Trend,nasledja vojna se zacne v sredo ob 8.01 !!
JJZGEODPRASKAKATJO
24. 04. 2016 19.51
-3
grozjak
24. 04. 2016 19.55
-1
Menopavza, pa ne sovražim drugih, ker majo dnar, slavi...
grozjak
24. 04. 2016 19.58
+1
Sahiba, matr a se j tko težko zapomnt slavi, al kaj?
JJZGEODPRASKAKATJO
24. 04. 2016 19.58
-6
grozjak
24. 04. 2016 20.01
+0
JJZGEODPRASKAKATJO
24. 04. 2016 20.01
-5
grozjak
24. 04. 2016 20.02
+0
Sej, k se gre zares, pa rep med noge......
JJZGEODPRASKAKATJO
24. 04. 2016 18.39
-7
VIDENI PRIZORI TAKO UEFALONA ZMAGUJE PAR LET KAJ CES SLABO ZA SPORT
Trend01
24. 04. 2016 18.30
-12
Neverjetno! Še vedno traparije. K sreči se prijatleji, ki so dejansko pristaši Barcelone, niso javili. To tudi nekaj pomeni. Poštenost na prvem mestu. Se opravičujem 2,3 korektim komentatorejm.
Trend01
24. 04. 2016 17.17
-14
In, najboljše - barcafani; za Leicester!!!! Uh.... Se opravičujem nekaterim poštenim ljudem. Sami ste krivi, ČE se ne javljate. Da človek ne verjame!
KiNgKoNg
24. 04. 2016 18.09
+5
Jaz res da imam težkega mačka od včeraj, ampak... Kaj hudiča si hotel povedati?
Trend01
24. 04. 2016 18.13
-10
Resno???? A še nisi opazil, da povprečni Barcafan navija za Leicester? Da je bila kazen proti Vardyju strateška, nepravična kazen? Resno? Malo preberi izjave "fanov". P.s. - tudi svojih občasnih izjav? Ne?
JJZGEODPRASKAKATJO
24. 04. 2016 18.15
-4
ONI ITAK NAVIJAJO ZA GUNE K MAL ZMAGUJEJO V SERIJAH TAKI SO KAJ CES A JE TKO JELENA
Trend01
24. 04. 2016 18.22
-6
Ne, mene te štosi ne zanimijo "Messi......prvak." Kot tvoje žaljenje. Si enako vreden kot tisti, ki jih žališ. Brez indentitete - ali drugače: ŽLEHT.
JJZGEODPRASKAKATJO
24. 04. 2016 18.48
-6
JZ MAM INDENTITETO SAM DO UEFALONE PA NE PA DA VES DA NAVIJAM ZA MOJ KLUB 27 LET
JJZGEODPRASKAKATJO
24. 04. 2016 18.49
-4
grozjak
24. 04. 2016 19.45
+4
Ofk beograd, kerga to tle zanima, slavica....
Trend01
24. 04. 2016 17.09
-11
Jp. Težko je priznati. Navijači priznajo, "navijači" pač ne. Zato ni skoraj nobenega pametnega.... Ej, hudiča, še ta je priznal. Al 2,3. Potem so pa ta morda brati....... Škoda besed. Vsa čast!!!! Je morda kdaj od "navijačev" pogledal tuje govoreče medije? Morda zna? Nekateri se boste našli!!! Sramota ali nekaterim v čast! Od danes - in ne zaradi kluba ter Barcelone - bom do konca, vsako kozalaarijo objavil in se smejal. Tudi pozitivne. A "navijači" tega tako ali tako ne boste opazili. Sramota!!!!
CURVANORD Zanetti
24. 04. 2016 17.45
-3
Lej trend toliko krat kot je bil letos Inter okraden ni bil noben.Hebes te sodnike,na Realu je da nadaljuje zmagovalni niz ce bosta Barca in Atletico kiksnila bo super za vas.Real nima kaj zgubiti edini od te trojke lahko igra sprosceno,pritisk se je vedno na Barci.Glede tega da pricakujes s strani barca fanov da bodo priznali katastrofalno sojenje na vcerajsni tekmi se motis
CURVANORD Zanetti
24. 04. 2016 17.53
-4
Ce nisi opazil veliko je danes teh ki zelijo preusmerit pozornost,ker sami pri sebi vedo da je sodnik delo slabo opravljal.
sportko47
24. 04. 2016 17.57
+9
Trend a te spet trga, vreme, glih kar je bla polna luna in si spet vsepovsod....stari a ti brez očal še kej vids k skoz buliš u tisto " škatlo" kjer najdeš vse te zivljensko pomembne podatke...
Trend01
24. 04. 2016 18.11
-10
Takšnega faliranga študenta kot t.i. študenta47 - pa še ne. @Curvanord - pozabi. Ampak toliko sramote kot jo je bilo danes prelite, že dolgo ni bilo.
sportko47
24. 04. 2016 18.52
+8
Ja to je pa res , dons je ful grozn dan , te cist razumem da si iztiru, tm pr Genovi se je nafta razlila , ljudje so obupani, ne bo rib, turizem bo sel v nič, pol te pa še teli , z mano vred " fopajo " tle gor z napačnimi podatki in zaključki! To je za znort...sej bo boljš, mogoče pa docakamo jutr...
Ledo44
24. 04. 2016 16.51
+12
Tretji penal je bil tipičen Realovski oz. Penaldovski..takih je imel Real že nešteto...seveda ko ga dobijo on je čist kot solza, če ga Barca je pa šenkan
Ledo44
24. 04. 2016 16.45
+16
Neprecenljivo Suarez dosegel 8 golov v zadnjih dveh tekmah in prehitel Portugalskega egoista in je blizu zlate kopačke. To je samo dokaz da ni potrebno da si genij da zabiješ toliko golov če cela ekipa igra nate kar je Barca v zadnjih dveh tekmah počela. Seveda če bi tak podvig uspel Portugalskemu egoistu bi na dolgo in široko pisali kako je najboljši na svetu in mora dobiti zlato žogo, pa čeprav oba samo žoge potiskata v gol in zadevata penale....
sportko47
24. 04. 2016 17.55
+16
Sm mislu da ne bom nikol dočakal, no pa sm...bravo Ledo to je text ki vse pove o teh " carjih " ki gole dajejo iz treh metrov in jih potem 99% pacijentov tle gor časti kot bogove! Treba je drugač gledat na nogomet...
User1285812
24. 04. 2016 16.22
-11
Festival 11 metrovk za farso, a je to sploh novica? Dej še napište da je kisik v zraku haha
sportko47
24. 04. 2016 18.00
+12
Ej model in ostali modeli a Vi lahko ločite 2 " šenkani 11 metrovki " pri tezultatu 3:0 za Barco v 75 minuti in 11 m za Real ( prekršek naredi pepe ) pri 2:2 v 95 minuti...a je po vaše kaksna razlika..?
giovanni2
24. 04. 2016 19.41
-8
Do rezultata 3:0 je prišlo tako, da je Pique zelo sumljivo reševal gol (morda z roko) in da je Suarez zabil iz zaledja.
sportko47
24. 04. 2016 20.04
+6
Giovanni a se men sam zdi al res hočš ispast pameten? Za začetek poklič na POP TV in pros da ti izbrišejo ta komentar...reč da ni nobenih zaljivk je pa tolk neumn in da ti je žal , oz si ponesreč prtisnu pošlji...ker k naslednjič pogledam in bo tole še tle bos za razbijanje mojga dolgčasa ker se je poslovil za večno TREND ...slava mu..
grozjak
24. 04. 2016 20.57
+1
grozjak
24. 04. 2016 20.59
+1
Ja džovani, morda so te z roko, morda pa si samo zabit.....
medvedJEkriv
24. 04. 2016 15.23
+0
Seveda so se us..l, pa so še sodniki "pravične" enajstmetrovke piskal, Sramota od sojenja, žalostno za nogomet!!!!!!!!!!!!!!!
grozjak
24. 04. 2016 15.38
-1
User1285812
24. 04. 2016 16.23
-3
taft01
24. 04. 2016 14.51
+7
madridski sluzavci so po padcu barcine forme ratali vsi mastni in so mislili da bodo kar tako prevzeli mesto in prisli do (nezasluzenega) naslova... zdaj, ko so spoznali da so to samo mokre sanje jih peče, ker vzburjenje ni ponehalo, a na koncu sezone ne bodo potešeni. barca bi tekmo dobila s penali ali brez, na vašo žalost. pozabili ste na elche, izmisljene penale ki so jih sodniki piskali za vaš klub, gole ki jih je vaš klub dosegel s 5 igralci u prepovedanem položaju in še marsikaj...torej počistite najprej pred svojim pragom ker je tam ogromno izmišljotin in prevar pa lepo nedeljo še naprej.
Dany75
24. 04. 2016 15.20
-8
OBNASAJ SE,kot zrel clovek,in ne kot nezrel najstnik .. da pises take bedarije .... odrasti ze enkrat ,in ne bodi prevec pameten,in si raje to pamet sparaj za svoj lajf , ce ne znas bolj normalno dat komentarja !
grevid
24. 04. 2016 15.20
+7
User1285812
24. 04. 2016 16.23
-4
Koga zanima ta prirejena španska liga. Sprijazni se, kjer šteje vas ni!!
Trend01
24. 04. 2016 16.42
-5
@taft - bil si spoštovan. Napaka - vsaj tako izgleda. Gre lahko nižje?
sportko47
24. 04. 2016 18.02
+6
Ne gre Trend , zdej je tm k jest ,šporko najnižje , zdej začenjava znova plezat proti vrhu kjer je in bo večno ..veliki ON ....TREND ! NAM PRAKTIČNO NEDOSEGLJIV..a se trudmo
Trend01
24. 04. 2016 18.17
-6
Čestitam!!!! Našel si črko X. Si pa gams. Matr! Da bi moji otroci pri tebi trenirali.... Ouauuu. Raje strel v komolec, koleno... Sramota od človeka. Sem zadnjič gledal TVOJE štose. SRAMOTA!!!!!!! In seveda tvoja polpismenost.... Pa pustimo malenkosti. Sramota od človeka in sramota od SLOVENCA. TVOJI TRENINGI?????????????
sportko47
24. 04. 2016 19.02
+5
Si se pa razburu , Trendi, a tko ti moje besede sedejo v srce.. Eni k nekaj vemo o psihologiji, vemo da me očitno ceniš in ti ni vseeno...( sicer bos trdil drugace" odtipkal pa ze po 15 sekundah...te ze vidm kako nervozno cakaš na tole mojo objavo...sramita od cloveka pravš...zanimivo , a zato k te ne maram? Ampak razmisli o sledečem: od nekdaj si se deklariral kot korekten komentator in clovek ki opzarja druge o korektnosti in je pravi nasprotnik žaljenja...Ja? No pa si še enkrat preber kaj si napisal o meni...pa brez izgovorov, lepo prosim.Trendi pa brez skrbi , ti kr piš grdo o meni, to je zame kompliment da me ti žalis, saj to pomeni da povsem drugače razmišljava in da sem na pravi poti,ti pa si zašel oz padel na dno..dna..
sportko47
24. 04. 2016 19.04
+7
Gledal moje štose...ne razumem...sam ne rečt da si šel za nazaj brat moje komentarje??? Pa tipo , ti si psiho , ti ne rabš sam mene ti rabs resno oskrbo...
apodgraj
26. 04. 2016 09.17
+1
sportko - Tvoje pisanje oziroma tvoji komentarji so navadno skropulaco , bez glave in repa . Vsa vsebina je en sam napad in diskvalifikacija na človeka , ki ga preziraš ozirom mrziš . Toliko sovraštva in napadalnost zmore le največji sovražnik , ki mu je povzročena največja krivica .