Prva liga Telekom Slovenije

Povratnik Vidmar bo v Celju na zeleno-belem navijaškem sektorju

Ljubljana, 18. 04. 2018 10.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po zahrbtni poškodbi ahilove tetive si je Nejc Vidmar znova nadel rokavice in začel s treningi. Ljubljančan je po mesecih, ki jih je preživel na terapijah in v telovadnici, zdaj končno tudi na igrišču s soigralci, zadovoljstvo na njegovem obrazu pa je vidno že "na kilometer". Olimpija bo do konca sezone za navijače organizirala prevoze na vsa gostovanja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nejc Vidmar
Nejc Vidmar FOTO: Damjan Žibert

Kot Nejc Vidmar za uradno spletno stran kluba pravi, je Olimpijo težko spremljati s tribune, a je v takšnih trenutkih njen največji navijač. Tako bo tudi v nedeljo proti Celju, tekmo bomo od 16.30 prenašali na Kanalu A, in na vseh tekmah, dokler se ne vrne nazaj v kader Igorja Bišćana. Splošno znano je, kaj Vidmarju pomeni Olimpija in tudi to, da je njegovo srce zeleno. Vratar zmajev vse zveste navijače vabi na nedeljsko tekmo v Celju, kjer bo za svoje soigralce navijal s sektorja, na katerem bodo nastanjeni privrženci zeleno-bele barve. "Znova gremo v Celje, kjer bo težko, a naredili bomo vse za zmago. Vesel sem, da med tednom ne bo tekme, kajti fantje so že malce utrujeni. Imamo čas, da se regeneriramo in pripravimo na nasprotnika, ki ga zelo dobro poznamo. Moramo najprej v svojem ritmu," v pripravi na nedeljsko tekmo v Celju za uradno spletno stran ljubljanskega prvoligaša pravi Bišćan.
 

Olimpija ob 1600 evrov

Aljaž Ivačič odlično izkorišča priložnost med vratnicama Olimpije.
Aljaž Ivačič odlično izkorišča priložnost med vratnicama Olimpije. FOTO: Damjan Žibert
Disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj je po tekmah 27. kroga PLTS Olimpiji naložil plačilo 1600 evrov kazni zaradi "žaljivega vzklikanja, prižiganja bakel na tribuni in predkaznovanosti" njenih navijačev na obračunu z Domžalami. Zaradi podobnih prekrškov bodo Novogoričani odšteli 450 evrov, Kranjčani pa bodo zaradi petih rumenih in dveh rdečih kartonov plačali 420 evrov. Nogometaš Triglava Alen Krcić bo zaradi rdečega kartona odsoten dve tekmi, njegov soigralec Momir Bojić pa eno. Prav tako so pri NZS uvedli disciplinski postopek zoper kranjsko moštvo, očitajo mu domnevno nešportno in neprimerno vedenje navijačev ter pomanjkljivo organizacijo tekme.

Prva liga, 28. krog
Prva liga, 28. krog FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

marjank
18. 04. 2018 17.26
+2
Upam,da ti pridejo Rubežniki na/dom in ti vse poberejo!
ivan.z Doba
18. 04. 2018 14.04
+4
Ivačič je boljši golman.
RUBEŽ
18. 04. 2018 12.22
-10
Mandarić - raje prihrani denar za sodnike, da jih lahko podkupiš. Saj to ti gre zelo dobro.
expert100
18. 04. 2018 14.28
+4
DAJ, NEHAJ Z ZGODBICAMI ZA OTROŠKI VRTEC.