Nogomet

Rajčević na operacijo, Škarabot okrepitev Gorice

Maribor, 29. 07. 2015 16.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V moštvih Prve lige Telekom Slovenije prihaja do sprememb. Moštvo Gorice se je okrepilo še z enim povratnikom, v Zavrču pa so se okrepili z enim nogometašem, eden pa je zapustil ekipo. Mariborskega branilca Rajčevića čaka operacija kolena.

Goričani so svoje vrste zvabili že tretjega povratnika. Po Miranu Burgiču in Urošu Celcerju je vrste štirikratnih državnih prvakov okrepil Matija Škarabot, ki je imel za sabo manj uspešno sezono pri ljubljanski Olimpiji. Gre za 27-letnega bočnega branilca, ki se lahko pohvali z bogatimi izkušnjami iz tujine, saj je bil v preteklosti član belgijskega Genta in hrvaške Rijeke. Škarabot je sicer v Prvi ligi Telekom Slovenije doslej odigral 63 tekem, je poročala uradna spletna stran prvoligaškega tekmovanja.

Zavrčani so uspešno registrirali Veljka Batrovića, 21-letnega vezista, ki je s klubom podpisal pogodbo do konca maja 2018. Ofenzivno naravnani Črnogorec ima v svojih nogah že 35 tekem v najmočnejšem poljskem prvenstvu, kjer je v dresu Widzew Lodza dosegel en gol in prispeval še šest asistenc. Trener Zavrča Ivica Solomun pa odslej ne bo več mogel računati na usluge Marka Nuniča, ki je s klubom dosegel sporazum o prekinitvi pogodbe.

Aleksander Rajčević
Aleksander Rajčević FOTO: Miro Majcen

Na spletni strani nogometnega kluba Maribor pa so zapisali, Aleksandra Rajčevića, ki si je poškodoval koleno na tekmi v Domžalah, jutri čaka operacija. Opravil je magnetno resonanco in po posegu bo znano, kako dolg bo premor. Petar Stojanović pa si je, prav tako na tekmi v Domžalah, še poslabšal stanje že poškodovane stegenske mišice in predvidoma ga čakata dva do tri tedne odsotnosti z igrišč.
 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Machoman007
29. 07. 2015 21.15
+0
ko žabari obmolknejo, naše violce zacveto.
šmajser1
29. 07. 2015 19.51
-1
MARIBOR SAMPION!
šmajser1
29. 07. 2015 19.51
+2
MAJO , DA SE IZKAZEJO OSTALI MB IGRALCI!!! ZA MB KLUB SE SPILA S SRCEM IN SE DA 100% VSE OD SEBE!UPAM, DA NE BOJO LAUFALI KO RASTRESENE KURE....