Nogomet

Rajčevič v Ljudskem vrtu

Maribor, 26. 04. 2010 08.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo nogometenga kluba NK Maribor je začelo sestavljati kadrovsko križanko za prihodnjo tekmovalno sezono. V svoje vrste so zvabili Aleksandra Rajčeviča.

Nogometaši NK Maribora ne bodo ubranili naslova državnega prvaka, vodstvo kluba pa je medtem že začelo sestavljati igralsko zasedbo za prihodnjo sezono. Športni direktor Zlatko Zahovič je skupaj z najtesnejšimi sodelavci iz moštva novih državnih prvakov zvabil branilca Aleksandra Rajčevića. "Kopru smo čestitali za naslov prvaka, a se delo v klubu nadaljuje v skladu z zastavljeno vizijo. S kadrovskimi zadevami se ne čaka do zadnjega trenutka in lahko že objavimo ime novega obraza v ekipi. Prva okrepitev NK Maribor za novo tekmovalno sezono prihaja prav iz koprskih vrst – triletno pogodbo z vijoličastimi je podpisal Aleksander Rajčevič, steber obrambe novega državnega prvaka," so sporočili iz Ljudskega vrta.

Zlatko Zahovič je v klub zvabil branilca Aleksandra Rajčeviča.
Zlatko Zahovič je v klub zvabil branilca Aleksandra Rajčeviča. FOTO: Damjan Žibert

Rajčevič bo zagotovo velika okrepitev za zadnjo vrsto nekdanjih udeležencev Lige prvakov. 23-letnik je kot edini Koprčan v letošnji sezoni odigral vseh 32 tekem, na igrišču pa je prebil kar 2763 minut. Nekdanji mladi slovenski reprezentant je v elitni slovenski nogometni druščini odigral 114 tekem.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

canelo
27. 04. 2010 08.55
Sicer niti slučajno ne navijam za Maribor ampak moram rečt da kadrovsko dobro poslujejo! Za Koper pa upam da nam ne bo sramote naredil v Evropi pa upam da bo mel kakšnega gledalca več na tekmah!
Spegu
26. 04. 2010 15.28
Ekipa se že prodaja. Prvič je ekipa ostala skupaj - iz prepada oziroma skoraj druge lige do prvaka (z malimi popravki). Sedaj pa osip in konec z Obalnim nogometom, pa ne zaradi Rajčeviča (šli bodo še ostali).
Nejc Novak 1
26. 04. 2010 15.15
fant ostal bi raje v kopru pa bi blo,v mariboru ni kruha za prihodnost..
nikita1970
26. 04. 2010 11.12
''Da ne bo končal kot Volaš?!'' teško, saj Mariboru primanjkuje branilcev....
Chaparral M
26. 04. 2010 10.10
Da ne bo končal kot Volaš?!