Nogomet

Rojo potrdil: Postal sem igralec Manchester Uniteda!

Lizbona, 19. 08. 2014 17.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda je menedžerju Louisu van Gaalu izpolnilo prvo željo. Dogovorili so se za sodelovanje z Argentincem Marcosom Rojo. Zanj so odšteli 20 milijonov in Nanija, ki se vrača k Sportingu.

Menedžer angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda Louis van Gaal je takoj po uvodnem porazu v novi sezoni, vodilnim sporočil, da za lepše nadaljevanje tekmovalnega leta potrebuje okrepitve. Prva je praktično že pred vrati Old Trafforda, in sicer gre za argentinskega reprezentanta Marcosa Roja, ki je s težkim srcem zapustil lizbonski Sporting. "Počutim se, kot da sanjam. Postal sem igralec Manchester Uniteda," je v pogovoru za Radio Continental povedal Rojo.

Nani
Nani FOTO: Reuters

Pri rdečih vragih so zanj odšteli 20 milijonov evrov, del pogodbe pa predstavlja tudi 1-letna posoja Nanija. Portugalec se tako vrača v klub, za katerega je igral pred selitvijo na Otok. V Sportingu se bo skušal vrniti v formo, s katero si je priigral dolgoročno pogodbo z Unitedom. Ob tem je jasno tudi, da Belgijec Marouane Fellaini za leto dni zapušča Old Trafford in se seli na posojo k Napoliju.

Spomnimo, da van Gaal pričakuje še izpolnitev 'dveh želja'. Prva je Angel di Maria, druga Daley Blind.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Sasda Sadas
19. 08. 2014 20.07
+9
baje naj bi bilo uradno ... Sporting je baje potrdil da je Rojo novi igralec Manchester united-a
SAF1
19. 08. 2014 21.26
+8
RyanGiggs
19. 08. 2014 18.35
+36
Nad čim sem najbolj razočaran? Da nas je Moyes postavil v tak položaj, da je so sedaj malo nadpovprečni igralci (Shaw, Hererra, Rojo) tisti, ki jih izsiljujejo in bodo kljub zelo vprašljivi dolgoročni formi črpali bajne vsote denarja. Če samo pomislimo, kaj vse je SAF lahko kupil za 30M! Ronalda ceneje, Rooneya za nekaj podobnega, Ferdianda(!), pa le za 3M več, pa je bil Rio takrat že preiskušen igralec v Premier League! Sedaj pa ima en Shaw pri 19 letih višjo plačo kot so jo imeli vsi trije prej omenjeni skupaj, ko so prišli na Old Trafford! In kaj nam to pove? Da ima United v vodstvu res nesposobne ljudi. Bolje plačati 90M za zvezdnika preiskušene kvalitete, ki bo že s svojim imenom prinesel strahospoštovanje, kot pa plačati 3X 30m za igralce, ki niso nikoli spadali med samo elito. Da po enem letu posodijo Fellainija je pa tudi polom! Sicer se res ni preveč izkazal, ampak že zaradi cene ki so jo zanj plačali bi ga morali nekako prisiliti da se! Sam bi mu po treningu naložil dodatne kroge za vsakega igralca, ki ga brcne in za vsako podajo, ki jo zaj3b3, pa bi se tip hitro prelevil v nekaj podobnega Carricku.
SAF1
19. 08. 2014 17.59
+22
Škoda Nanija upam da se vrne v formo in spet postane TOP 3 winger v EPL, kot je nekoč bil. Fellaini, pa lahko kar ostane v Italiji, pa tam naj brca nasprotne igralce namest žoge Se pravi trači so resnični. Res potrebujemo okrepitev v obrambi.
the provokator
19. 08. 2014 17.42
+8