Ronaldo o svoji prihodnosti molči, o Mourinhovi pa ugiba

Portugalski nogometni superzvezdnik madridskega Reala Cristiano Ronaldo je prepričan, da bo Jose Mourinho ostal trener galaktikov, o svoji prihodnosti v dresu kraljevega kluba pa ne želi govoriti.

Jose Mourinho

Jose Mourinho (Foto: Reuters)

Nogometaši madridskega Reala se pospešeno pripravljajo na nadaljevanje tekmovalnega leta, ki pa vsaj za zdaj ni pretirano uspešno. To je jasno slehernemu pristašu kraljevega kluba. Veliko bo tudi v prihodnje odvisno od najučinkovitejšega člana moštva Cristiana Ronalda, ki o svoji prihodnosti v dresu galaktikov ne govori. "Ne želim govoriti o svojem podaljšanju pogodbe. To ni najpomembnejše. Pomembno je namreč, da zmagamo na naslednjem obračunu. V dresu Reala se počutim super in dal bom vse od sebe, tako kot sem to počel vedno doslej,'' je na novinarski konferenci dejal Portugalec.

Prepričan je namreč, da bo njegov rojak Jose Mourinho tudi v prihodnje sedel na klopi španskih prvakov: "Želel bi si, da ostane, saj je na pravem mestu – velik trener v velikem klubu. Mislim, da bo ostal. Kljub vsemu – vsak si sam izbira usodo!''

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 84
 
bmwlover 03.01.2013 21:21:06
Mah jaz mislim da Ronaldo in Mourinho resno razmišljata o odhodu iz Reala. Čeprav bi bilo bolje da oba ostaneta v Realu.
Več komentarjev