Nogomet

Rummenigge: Pep k Cityju? Ne znam si predstavljati!

München, 23. 04. 2015 16.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Katalonski strateg münchenskega Bayerna Pep Guardiola bo zasedbo z Allianz Arene vodil tudi prihodnjo sezono. Tako vsaj trdi izvršni predsednik kluba Karl-Heinz Rummenigge.

Nogometaši münchenskega Bayerna bodo težko zapravili naslov nemških državnih prvakov, zelo dobro pa jim gre tudi v letošnji sezoni lige prvakov. Čeprav ima strateg Bavarcev Pep Guardiola kar nekaj mamljivih ponudb – med drugim se omenja tudi bogati Manchester City – naj bi omenjeni tudi v prihodni sezoni sedel na klopi zasedbe z Allianz Arene. S klubom ima pogodbo do junija 2016 in prav nihče izmed vodilnih predstavnikov bavarskega ponosa ne verjame, da jo bo predčasno prekinil.

Pep Guardiola
Pep Guardiola FOTO: Reuters

V angleških medijih so se namreč razširili zapisi, da naj bi nekdanji Pepov sodelavec Txixi Begiristain – sodelovala sta pri Barceloni – s strategom že imel sestanek na temo njegove selitve s Manchester. "Ne obremenjujem se z govoricami. To, da si ga želijo je le dokaz njegove strokovnosti. Ne znam si predstavljati, da bi Guardiola zapustil Bayern in se preselil k Manchester Cityju. Prepričan sem, da bo tudi v prihodnji sezoni naš trener," je za Bild povedal izvršni predsednik kluba Karl-Heinz Rummenigge.

"Naš cilj je podaljšati pogodbo z njim in mislim, da imamo vse pogoje, da nam uspe," je še dodal Rummenigge, ki verjame, da se bodo v drugi polovici leta 2015 začeli pogovarjati s trenerjem o podaljšanju sodelovanja.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DELTA22
24. 04. 2015 10.16
+1
Po končani sezoni 2016 lahko gre kam hoče!
TRUMPP
23. 04. 2015 16.25
-11
V Barcelono naj gre nazaj! Njihovi trenerji so tako ali tako sami Kekci.....vrhunski igralci, pa nikakva igra.