Samir Nasri iz Cityja v Turčijo

Francoski nogometaš Samir Nasri zapušča moštvo Manchester Cityja in se seli v Turčijo, okrepil bo prvoligaša Antalyaspor. Francoz ni bil več v načrtih trenerja Pepa Guardiole, klub pa bo zanj iztržil slabih devet milijonov evrov odškodnine.

Nekdanji francoski nogometni reprezentant bo naslednji dve leti član turškega prvoligaškega moštva Antalyaspor in se bo pridružil Samuelu Eto'oju. Samir Nasri že v minuli sezoni ni igral za Manchester City, temveč je bil posojen v špansko Sevillo, tudi letos nanj trener Cityja Pep Guardiola ni več računal. Angleški klub bo zanj iztržil slabih devet milijonov evrov, ob tem pa bo sprostil kar precej prostora za plače pri tem angleškem klubu. Nasri je že devetnajsti nogometaš, ki je v tem prestopnem roku zapustil ekipo Cityja. Nasri je v City prestopil iz Arsenala leta 2011 in je zbral 176 nastopov. Pred tem je igral za francoski Marseille.

"Hvala navijačem za izjemno podporo v teh letih, veliko poglavje mojega življenja se je zaključilo. Zahvalil bi se vsem, s katerimi sem sodeloval v času mojega igranja pri Manchester Cityju. Hvala tudi mojim soigralcem in vsem, ki so mi pomagali v vseh teh letih," se je Nasri zahvalil na Twitterju.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
MZP 21.08.2017 20:28:46
ampak vsi so francozi. in kaj zdej
Več komentarjev