Slovenija
Oglas

Sara Isaković: Najprej tekmovala za čokoladne bonbončke

Ljubljana, 20. 06. 2012 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pozor, znani so datumi zaključnih dogodkov akcije Dan z mojim športnim junakom, ki omogočajo vašim malim športnim srcem nepozaben dan v družbi enega od devetih slovenskih nekdanjih in aktivnih vrhunskih športnikov!

Upamo, da ste že začeli razmišljati o tem, kako boste svojemu otroku podarili nekaj, kar lahko za vedno spremeni njegovo življenje. Nagradna akcija, ki jo v sodelovanju z Mercatorjem pripravlja podjetje Orbico, distributer izdelkov Procter&Gamble v Sloveniji, je namenjena dečkom in deklicam med 6. in 15. letom starosti. Več o njej najdete na www.mojsportnijunak.si.

(Foto: arhiv naročnika)
(Foto: arhiv naročnika) FOTO:

Kot prva bo mala športna srca navduševala simpatična in izredno uspešna slovenska plavalka Sara Isaković, ki ji je bil šport položen v zibko; plavala je že njena mama Rebeka. »Vedno sem se rada kopala: v domačem Blejskem jezeru, pa tudi drugje. Mama me je naučila pravilne tehnike in zelo kmalu se je pokazalo, da mi je ta šport pisan na kožo,« je povedala Sara, ki je kot otrok z bratom dvojčkom Galom zelo rada tekmovala. Med seboj sta se v vodi merila za posebno nagrado – čokoladne bonbončke. »Včasih sem ga premagala jaz, včasih on mene,« se v smehu spominja pridna študentka ameriške univerze Berkeley, ki si je zelo dobro zapomnila tudi svoje prve osvojene medalje: »To je bil bron na 50 metrov hrbtno. Nanj sem pazila, kot da bi bil zlat.«

Sara se je morala zaradi športa marsičemu odreči, a tega ne obžaluje. »Vse, kar sem si v življenju zastavila, sem dosegla. Hvaležna sem za vse to, kar imam,« je dejala in pristavila, da je zelo pomembno, da zna uspešen športnik treninge usklajevati tudi s šolo. »Študij je zame izredno pomemben, saj vem, da bo to po končani karieri moja prihodnost. Ni lepšega, kot da je človek razgledan in izobražen,« je povedala nosilka srebrne olimpijske medalje v Pekingu leta 2008.

Devet nepozabnih dogodkov za mala športna srca:


Predvideni termini in lokacije zaključnih dogodkov Dneva z mojim športnim junakom so:

18. avgust: Sara Isaković (Radovljica, plavanje)
19. avgust: Marko Milič (Kranjska Gora, košarka)
25. avgust: Brigita Bukovec (Ljubljana, atletika)
26. avgust: Anže Kopitar (Bled, hokej na ledu)
1. september: Mile Ačimović (Ljubljana, nogomet)
8. september: Blaž Kavčič (Ljubljana, tenis)
15. september: Aljaž Pegan (Ljubljana, gimnastika)
16. september: Dejan Zavec (Ptuj, boks)
22. september: Mateja Pintar (Kamnik, namizni tenis / šport invalidov)

Zaradi neodložljivih obveznosti športnikov lahko pride do spremembe terminov in (ali) lokacij dogodkov. O vseh morebitnih spremembah vas bomo pravočasno obvestili.

Več o akciji si lahko preberete na www.mojsportnijunak.si.

Se vidimo na dogodkih – nepozabno bo!
 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni