Nogomet

Se bo moral Conte znajti brez Coste?

London, 21. 04. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Italijanski nogometni strateg Antonio Conte, bo v prihodnji sezoni sedel na klopi londonskega Chelsea, novim zmagam naproti pa se bo moral morda podati celo brez Diega Coste, čeprav si ga na vsak način želi zadržati na Stamford Bridgeu.

Diego Costa
Diego Costa FOTO: AP

Nogometaši londonskega Chelsea bodo skušali letošnjo sezono kar najhitreje pozabiti. Blues je daleč od želene forme, rezultati so temu primerni, moštvo je zgolj na sredini lestvice Premier League. Do boljših rezultatov jih bo skušal popeljati Antonio Conte, ki bo na klopi zasedbe s Stamford Bridgea sedel v prihodnji sezoni. Italijanski strateg si želi zadržati kar nekaj nosilcev igre, tudi napadalca Diega Costo, a Brazilec s španskim potnim listom ima drugačne načrte. Rad bi zapustil London, španski mediji so ga že preselili k Atletico Madridu, otoški poročevalci pa trdijo, da je aktualni delodajalec zanj prejel nesramno bogati ponudbi s Kitajske.

Neimenovan klub naj bi zanj ponujal kar 94 milijonov evrov odškodnine in igralcu zagotavljal letno plačo v višini 10 milijonov evrov. Zdaj sta na potezi klub in napadalec, a dejstvo je, da je Costa že nekajkrat jasno pokazal, da se na Otoku ne počuti domače, zaradi česar bi se res lahko zgodilo, da po koncu letošnje sezone zamenja delovno okolje.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mpk2
22. 04. 2016 11.36
Če že potem bo šel v PSG v zamenjavo za Ibro!?
Hachi
21. 04. 2016 11.18
+4
94 mio? prodati takoj. ne danes, ne jutri, ampak vceraj. prodati nujno se Mikla, Ivanovica, Oscarja, Remyja, Falcaa, pa se koga bi se naslo in na novo postaviti temelje v ekipi. Tudi Terry lahko gre, ce misli, da je vec od kluba v katerem bi rad bil sam glavni, prav tako Hazard, vendar za pravo ceno, drugace pa naj sedi. pogodbo ima do 2020, ce se ne motim, torej, dovolj casa, da sedi. c bo tako igral kot letos, je vseeno, ce sedi ali pa igra. dolocenim je potrebno porezati krila. Najbolj pomembno pa je pripeljati vsaj se enega kreativnega vezista in enega defenzivnega vezista, ki je tudi kdaj napadalno usmerjen, ki je tudi VEZIST in ne samo destruktor, kot je Obi ali Matic, kjer nikoli ne ves, kaj bosta zastrikala. V obrambi pa morajo graditi okoli Zoumaja, Miazde, Azpija in Babe. Cahill prepocasen, Terry prav tako, da ne govorim o Ivanovicu. skratka, potreben je remont ekipe, ker je tule prevec trenja in prepametnih glav.
akul5
21. 04. 2016 14.28
+8
mkmorfius
21. 04. 2016 08.36
+25
najbolj antipatičen igralec zadnjih nekaj let...
sp9s
21. 04. 2016 09.47
-1