Sergio Ramos si je zlomil nos, so potrdili iz Reala

Kapetan nogometašev Reala Sergio Ramos si je zlomil nos, so po zdravniških pregledih potrdili iz madridskega velikana. Poškodoval se je na derbiju španskega prvenstva v gosteh z Atleticom (0:0) slovenskega reprezentančnega vratarja Jana Oblaka, ko je igrišče na gostovanju zapustil med polčasom.


Sergio Ramos

Sergio Ramos je predčasno končal madridski derbi. (Foto: AP)

O tem, koliko časa bo Sergio Ramos odsoten, Real ni povedal še nič, verjetno pa ga ne bo na torkovi tekmi Lige prvakov z Apoelom iz Nikozije, s kateri bi si Španci že zagotovili uvrstitev v izločilni del lige.

Real je prvič igral na stadionu Atletica Wanda Metropolitano v bližini svojega centra Valdebebas, ekipi pa sta se v 12. krogu razšli brez zmagovalcev 0:0. Ker je Barcelona v predmestju Madrida premagala Leganes s 3:0 imajo Katalonci na lestvici sedaj pred Realom in Atleticom deset točk prednosti. Barcelona ima 34 točk, drugouvrščena Valencia 27, na naslednjih dveh mestih pa sta s po 24 točkami Real in Atletico.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 45
 
totinori 21.11.2017 18:13:06
Marsikdo, ki mu Ramos ni ravno pri srcu, mu celo privošči, da je končno dobil po nosu, kar bi si sicer včasih zaslužil v kakšni drugi situaciji. Bolj me moti zapis, da SI JE ZLOMIL NOS, čeprav mu ga je igralec Atletika. Ta formulacija je naravnost smešna. Ne vem zakaj potem ne napišeta, da se je direktor Kemijskega inštituta Jamnik ustrelil, ne pa da ga naj bi Nović!? Ta oblika zapisa ugotovitve nekega dogodka je stalno prisotna in je po moji presoji najmanj sporna, ker če je pešca zbil avto mu je zlomil nogo, ne pa da si jo je pešec, kot to vedno zapišete!
Več komentarjev