Nogomet

Sevilla zaustavila Oblakov Atletico, Real po zmagi prevzel vrh tabele

Sevilla, 23. 10. 2016 15.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na stadion Ramon Sanchez Pizjuan v Sevilli je v 9. krogu Primere Division gostoval madridski Atletico. Šlo je za dvoboj ekip, ki krojita vrh prvenstvene tabele. Slovenski vratar Jan Oblak po dolgem času svoje mreže ni ohranil nedotaknjene. Andaluzijci so slavili z 1:0. Real je na domačem igrišču ugnal Athletic Bilbao z 2:1 in prevzel vodstvo na tabeli.

Madrid Atletico je med tednom v okviru 3. kroga nogometne Lige prvakov gostoval v Rusiji pri Rostovu in zmagal z 1:0, slovenski vratar Jan Oblak pa je še petdesetič v skupno komaj 82 nastopih za Atletico zaklenil svoja vrata. Samo v tej sezoni 23-letni Škofjeločan na 14 tekmah (za klub ali reprezentanco) kar devetkrat ni prejel zadetka. To je bil za Atlete dober obet pred vselej zahtevnim gostovanjem pri Sevilli. Nasprotnika sta takoj od prve muinute začela z odprtimi kartami in nakazala, da ju na tekjmi zanima le zmaga in da bosta temuz primerno igrala napadalno. In res, že v uvodnih minutah nekaj obetavnih akcij z obeh strani, najizrazitejšo priložnoist pa je imel Francoz v vrstah Atletica, nekdanji član Seville, Kevin Gameiro.

Sevilla je dobila derbi z vrha prvenstvene tabele.
Sevilla je dobila derbi z vrha prvenstvene tabele. FOTO: AP

Andaluzijci gostom iz španske prestolnice niso ostali dolžni in so z nekaterimji akcijami potrdili, da jih zanimajo vse tri točke, ne glede na nesporno kakovost tekmeca. V končnici prvega polčasa so na domača vrata močno pritisnili Atleti, ki so imeli v 38. minuti imenitno priložnost za vodstvo, a je Argentinec Angel Correa iz zares ugodnega položaja, ko je bil povsem sam pred vrati, meril premalo natančno. Gostitelji so vse do konca tega dela "živeli nevarno" in so bili kar zadovoljni, ko je glavni sodnik označil konec prvega polčasa. V nadaljevanju podobna slika na travniku stadiona Ramon Sanchez Pizjuan. Terenska premoč je na strani gostov, vendar so bili nogometaši Seville nekajkrat zelo nevarni za vrata Jana Oblaka. V obdobju prevlade gostov pa hiter protinapad Seville. Hitri Francoz Steven N'Zonzi je sam stekel pred Oblaka in ga tudi premagal. Madridčani so nove težave dočakali v 77. minuti, ko je Koke prejel drugi rumeni karton in varovanci Diega Simeoneja so se v lov za točko podali z igralcem manj. Neuspešno in rdeče-beli so se morali sprijazniti s porazom.

Izida:
Sevilla - Atletico 1:0 (0:0)
N'Zonzi 73.
RK: Koke 77.

Real Madrid - Athletic Bilbao 2:1 (1:1)
Benzema 9., Morata 83.; Sabin Merino 27.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (81)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dany75
25. 10. 2016 17.07
+2
Real nikakor ni igral z polno mocjo .. bili so prevec prepricani v zmago,in so tekmo vzeli prevec zlahka .. Benzema slab,Ronaldo sebicen ker hoce zabijat,vendar mu ne rata ... ne vem zakaj ne zacenja z Morato .. menjat bi moral Kovacica,ne pa Isca ... sem bil na tekmi v Madridu,in sem se preprical na lastne oci,da sta v oceh vseh na stadionu Ico in Morata dalec bolj zazeljena kot Benz in Kovacic .. pa tudi kvaliteta Isca in Morate je nesporna ...Ronaldota so par krat zelo izzvizgali ,in ce ne bo spremenil svojega obnasanja v igri bo naslednje leto ziher odsel ... je pa res lepa izkusnja ko si lahko tekmo ogledas v zivo ...ker je stadion res top ...
coca.eskim
24. 10. 2016 17.29
+0
Danes mineva natanko 32 let odkar je Adriano Fegic, v dresu hrvaške Rijeke, dosegel dva zadetka proti Realu iz Madrida, v takratnem pokalu UEFA.
KardinaIFrancRodeVKristusu2
24. 10. 2016 17.54
+1
mmickica
24. 10. 2016 17.15
+1
Sem upala, da dobi vsak po piko, a se je pač končalo tako, kot se je. Sevila bo letos nevarna !
KardinaIFrancRodeVKristusu2
24. 10. 2016 16.32
+3
Ronaldova statistika letos je porazna..... Od maja letos je na 16 tekmah je dosegel pičlih 7 golov.... Seveda golov proti Ferskimi otoki in Gibraltarju ne štejemo, štejemo samo gole proti ekipam profesionalcev.... Noben od golov ni bil odločilen, filanje statistike proti amaterjem pa je patetično za ˝najboljšega na svetu˝.... KDOR VERJAME, DA SI ZASLUŽI ZLATO ŽOGO, LAŽE SAMEMU SEBI....
apodgraj
24. 10. 2016 16.44
+3
Mene toliko ne skrbi njegova strelska forma , zaskrbljen sem nad njegovo igro , ki je iz tekme v tekmo slabša . Narašča pa njegova nervoza in neprimerno obnašanje na igrišču . Sedaj se že križa in kaj vse še bomo videli .
tedoVV2HCmedo
24. 10. 2016 17.33
+3
Ker dobiva tako plačo, je postal samovšečen in se ima za edinega v Realu z licenco za zabijati gole. Tudi ko/če bo enkrat šel v drug klub, si ne bo mogel pomagati, vedno bo tak, saj se ne rabi sekirati, ker ima dovolj denarja, da preživi brez službe.
KardinaIFrancRodeVKristusu2
24. 10. 2016 16.27
+2
Ronaldo pa spet povsem neučinkovit in neviden.... Kdor meni, da si zasluži zlato žogo, laže samemu sebi...
nogometjemrtev
24. 10. 2016 14.51
+1
dvojec rp (ronaldo perez) je placan ne z strani barce temvec tabloidov da se smesi in unicuje dobro ime reala. zgodba se je z obdobjem guardioline barse ki je bila najboljsa ekipa v zgodovini modernega nogometa real takrat kljub temu da je igral vrhunsko ni mogel do lovorik ker je bila barsa nezemeljska. verjam da ti kot sportniku po takem obdobju pade motiv saj je real ekipa ki je bila prej navajena osvajati lovorike kljub vrhunski igri ostala brez njih (spomnimo se pelegrinija) vedeti moramo tudi da je stil igre "na faul" po katerem danes (delno upraviceno) slovi real izumila prav barsa. perezovi mozji so poiskusali vse in tudi skopirali stil igre " na faul" vendar vse kopije so manj uspesne od orginala. sodniki so piskali. ljudstvo oz navijaci pa vse to za razliko od casa barse videli. je pa perez nekaj drugega ugotovil obirajo te vedno bolj kot hvalijo. in res real je zacel polniti naslovnice finacno pa postal tako uspesen da se perezu ni vec zdelo vredno loviti barse DENAR STEJE VEC KOT LOVORIKE in dokler bo tako real ne bo na nivoju barse tisti ki trpimo pa smo " pravi" navijaci reala
Trend01
24. 10. 2016 13.21
+0
Ljudje - ne sekirajte se za Real. Ali sploh Ronalda. Brez Casemira, Modrića, Ramosa. Z raztreščenim Ronaldom in Benzemajem spredaj. Na sredini s Kovačićem in Iscom ter Kroosom na zadnji vezni poziciji, Real nekako na prvem mestu. S katastrofalno igro. Jaz bi se raje zamislil nad konkurenco (pustimo Sevillo - vsa čast; lepo se je prebudila po katastrofalnem začetku), da ne zna in more tega izkoristiti. Prej ali slej bosta Casemiro in Luka nazaj. Prej ali slej bo Zidane spoznal, da mora Morata več igrati. Prej ali slej bo tudi Ronaldo začel zadevati. In nenazadnje - prej ali slej bo Zidane spoznal, da mora še več uporabljati Asensia ter Vázqueza. Ko se zvezde končno normalno poklopijo, bo šele zanimivo. Zdaj se smejete in posmehujete Ronaldovim kiksom. Upravičeno. A danes smo šele proti koncu oktobra. Forma bo prej ali slej prišla. Sevilla jo ima. Atleti tudi. Barcelona menda igra fantastično (City, Valencia), a še vedno za Realom. Pa sta za Realom že vedno neugodna Villarreal in Bilbao....
apodgraj
24. 10. 2016 16.56
+1
Trend 1 - To kar si zapisal je realnost, ampak igralec kova Ronaldo, si pa res ne more privoščiti take igre vse do konca leta . Istočasno pa sam pričakujuje , da si zasluži za svojo sanjsko sezono tudi naslov najboljšega na svetu .Ne vem kaj je v njegovi sezoni 2016//17 bilo tako uspešnega in sanjskega . NIhče se ne bi njemu posmehaval , če bi sodbo o svoji uspešni sezoni in kvaliteti prepustil gledalcem in stroki . Njegovo širokustenje in samohvala je presegla vse meje vedenja vzornega športnika .Lep pregovor - .lastna hvala , cena mala ali kdo visko leta , nizko pade .
-MARIBOR-
24. 10. 2016 10.47
+4
Ronaldo čisto izgubil kompas - ob golu Morate zahteval prepovedan položaj. Tako je pokazal svoj pravi obraz "če ga ne dam jaz ga tudi ti ne boš" - takšen je njegov slogan. Katastrofalen je njegov odnos do soigralcev in upam da so to videli njegovi zvesti navijači.
Trend01
24. 10. 2016 13.12
-5
Ti pa si....... Kdaj pa kdaj kako prosljavlja gol kadar tiste blesave poze ne dela. Roko dvigne. Premalo tekem gledaš ali pač hejtaš. Kar ti je ljubše.
Hachi
24. 10. 2016 14.02
+3
sori Trend, tokrat ga lahko zagovarjas, ampak situacija je bila naravnost bizarna. takoj ob zadetku je dvignil roko in pogledal stranskega sodnika. sele nato mu je bilo jasno, da je Real dosegel gol. poleg tga pa bi lahko s podajo odlocil proti koncu tekme, pa je raje sam streljal v vratarja. in nato, obrat z glavo stran od soigralcev, da ne bi videl, kako se jezijo, ker ni podal. prav smesno je vceraj izgledal, ker je enostavno na vsak nacin zelel zadeti, pa ceprav bi izvajal kot. pa da ne bo pomote, men je Ronaldo res masina, ampak vse ima neke meje in ce poskusam gledati objektivno, se je vseraj kar nekajkrat posteno osmesil!
Trend01
24. 10. 2016 15.07
-2
@Hachi - Ronaldo velikokrat proslavlja gole z dvignjeno roko (kadar seveda ne dela tiste blesarije). Proti sodniku je pa pogledal ali je off-side ali ne. So jim letos že kar nekaj golov takole razveljavili (in enega šenkali). Meni povsem normalna reakcija ob golu Morate. (super! gol. dvignil roko in pogledal ali je ali ni prepovedan položaj). Tisto o nepodaji v zadnji sekundi je pa popolna sramota Ronalda ( posredno tudi kluba) in bi moral biti temu primerno kaznovan s strani trenerja. P.s. - kdor dejansko razmišlja, da je želel Ronaldo gol "razveljaviti" pa ne more biti resen. Se pa strinjam, da je vse skupaj na prvi pogled delovalo bizarno.
prava resni.ca
24. 10. 2016 15.26
+2
Ronaldo se je velikokrat jezil nase ali na kolege, ko ni zadel sam. Tole je cudna reakcija... nevem 'pa ce je iztegnjena roka in odprta dlan ravno znak veselja, to pa dvomim. Prej bi verjel, da je igralcem pokazal da je bil sam v offsideu al pa kej tazga.
Burt
24. 10. 2016 10.19
+5
Ko zmaga atletico piše Oblak ustavil nasprotnika, ko izgubi atletico pa Sevilla zaustavila Oblakov atletico
mmickica
24. 10. 2016 17.13
+1
Po eni strani je celo res! Namreč vratar je tisti, ki hipotetično lahko zaustavi vsak gol, definitivno pa ni on odgovoren, če ga njegova ekipa ne da!
xx234
24. 10. 2016 10.15
+2
Ali mi lahko kdo razloži zakaj je včeraj Ronaldo po golu Morate od stranskega sodnika zahteval offside...ali pa sem samo jaz narobe videl oz razumel dvig njegove roke in pogled stranskemu sodniku???
Trend01
24. 10. 2016 10.27
-1
Pa kje takšne pobirate? To je bila zahteva, da je bil čisti gol.... in, da ni bilo off-sidea. Od kod jih pobirate? A ga treba vedno podheb.....?
ays1979
24. 10. 2016 10.35
+0
Trend zal se je tud meni tko zdelo, je pa tvoja razlaga kar prava.
265004
24. 10. 2016 11.29
+3
jaz mislim,da bi bilo dobro da naslednjič dvigne obe roki s pestmi skupaj in takoj odšprinta do Morate in mu skoči v objem.Vsaj tako visoko, kot se dvigne ko da on gol.Človek je najbližji igralcu,pride mu pa zadnji čestitat
apodgraj
24. 10. 2016 11.41
+5
In še to stori z veliko prisilo . Prav nič se ne veseli zadetkov drugih. Tudi to je vidno ,da pride k strelcu vedno zadnji in z resnim obrazom , skromno čestita . Kakšno proceduro uprizori pa sam, ko je srečni strelec , je pa unikum , ki je patentiran in zaščiten .
dext32
24. 10. 2016 13.02
+0
koliko sem jaz opazil vedno dvigne roko ob golu. Očitno tako proslavlja gol soigralca
best1
24. 10. 2016 15.02
-1
če bi kdaj spremljal reakcijo Ronalda, ko kdo drug zadane, bi videl, da skoraj vsakič dvigne roko visoko v zrak kot znak proslavljanja....
265004
24. 10. 2016 10.06
+8
zanimiva tekma včeraj-gledljiva z veliko tempa.Bi privoščil Atletom točko ,ampak izteklo se je kot se je.In zopet je prevagal BALE.Poleg tega ,da je cel drugi (in tudi prvi)polčas prebijal bok in pošiljal nevarne žoge,je bil daleč najbolj nevaren.Asistenca Morati je bila pika na i.Ronaldo je pač zgrešil žogo pred golom za sigurni gol.Res je hiter in razliko naredi ponavadi proti koncu tekme,ko drugim zmanjka sape.Za meneglavni kandidat za zlato žogo.Kandidati bi morali biti Messi,Griezman in Bale.drugač pa čestitam Realu za zmago.
grozjak
24. 10. 2016 09.09
+8
Če je kdo mislil, da bodo veliki trije pomedli z malimi in si potem v medsebojnih tekmah potalali prva tri mesta, se je pač uštel. Letos bo napeto, vsaj upam, in prav je tako. Tokrat jo je skupil Atletico, a že naslednji teden jo lahko eden od nedotakljivih....In podobno je na otoku, razen sramotnega uniteda, ki pa smo se ga v zadnjih treh sezonah že navadili....
grozjak
24. 10. 2016 09.09
+4
saturnsky23 saturnsky23
24. 10. 2016 09.05
+3
Skoraj vsi komentarji, se dotikajo Ronalda, malo manj ekipe, ki je dobra. Samaodsebe se povleče paralela- Messi.V primeru Reala je videti izostanek Ronalda, pozitiven za ekipo. Če pri Barceloni nekajkrat manjka Messi, je vse na nogah. Res je to neuničljiv, neponovljiv kreator najzanimivejše, najlepše igre na svetu.
grozjak
24. 10. 2016 09.12
+5
mene osebno žalostijo nizkotne žaljivke, pa naj se gre za Ronalda ali Messija, ni važno. Velikani te igre si ne zaslužijo pljuvanja malih sebičnih in patetičnih riti, pa čeprav nikoli ne bodo slišali zanje........
CURVANORD Zanetti
24. 10. 2016 08.29
+2
Zidane naj pokaze "jajca" nasljedno tekmo naj ne zacne napadalna trojka BBC,ta mladi pritiskajo na prvo enajsterico slej kot prej bodo prevzeli mesta,ce ta stari ne pokazejo zobov
grozjak
24. 10. 2016 09.15
+2
lahko je reči, a če slučajno izgubi, ali remizira, kar je za madrid enako, ga bodo navijači raztrgali. Real in tudi Barca imata ob tem kadru zelo malo prostora za tveganje.....
CURVANORD Zanetti
24. 10. 2016 11.59
To imaš prav, a saj veš kdo raskira profitira=)
apodgraj
24. 10. 2016 12.23
Curvanord- ko se se bo to zgodilo , bo Drava tekle proti Avstriji . Zidan nima jajc , da bi nekoga , ki se imenuje Ronnaldo držal na klopi za rezerve. Na hitro bi moral spakirati kovčke in zapustiti Real. . Status"boga " pripada samo enemu in to je "zvezdnik med zvezdniki" Protugalec Ronaldo . United ima tudi samooklicano portugasko ikono . Izgleda , da je Portugalska edina država , kjer se rojevajo bogovi nogometne igre .
CURVANORD Zanetti
24. 10. 2016 12.59
CURVANORD Zanetti
24. 10. 2016 13.02
Ce si slab je treba se bolj trdo trenirat in si z trdim delom povrniti status prvo kategornika,ne bi pa takoj obupal nad igralci ki so slabi teral bil jim dodatne treninge da pljuvajo kri,saj ves ne mores kar naenkrat pozabit igrati nogometa po tolikih letih a letom nihce ne uide vedno pride novi mlajsi in boljsi nihce ni vecen
CURVANORD Zanetti
24. 10. 2016 13.15
Mnogi ga ne marate a Murinho ga je včasih tudi dal na klopco Ronalda.
Trend01
24. 10. 2016 08.27
+3
Athletic Bilbao! Od tu so doma fantje, ki so ustanovili madridske »atlete« in tako legitimno nosijo naslov »Atleti« tudi sami! So od začetka lige zraven. In zato ne razumem Zidana, da tekmo začne na sredini s Kovačićem in Iscom! Kako za vraga.... Pa kaj, če je toliko atletov manjkalo. Vseeno. Ali tako začneš tudi proti Sevilli, Valenciji, Villarrealu? Ko je Isco odšel na klop in je vstopil Vázquez, se je igra dvignila za »uhuhu« odstotkov. Pa še Mateo zraven..... Štala. Že tako je spredaj razštelani Ronaldo. A za njim še ta dva pajaca. Če bi hlod 2x lepo asistiral (sploh v zadnji sekundi tekme), bi imel solidno tekmo za sabo. Kljub »100« strelom proti golu..... A tako ruši mostove še preden jih zgradi. In dobro mu uspeva. Še Bale je zdaj čisto zmeden. Da o Benzu ne govorim. BBC – bƹbo & bƹbo & cƹpƹc so bili danes. Pa ne prvič in ne zadnjič. Le Bale navadno odstopa. A na klopi v super formi Asensio, Vázquez, Morata. Pa čeprav je Álvaro bolj joker. Vedno bil. Edina sreča, da je na drugi strani več kot »kontriral« 22-letni Iñaki Williams. Mulc je talent. Bo uspel. Ni debate. Glede vseh zamočenih šans, bi lahko bilo izenačeno ali tudi domači poraz. In krivec bi bil poleg Ronalda – Zidane. Athletica se ne podcenjuje!!! Sramotna predstava. P.s. – morda ne bi bilo slabo, če bi CR zaigral v sredo proti Leonesi. Da se malo sprosti..... Je pa res, da se tekme čez teden dni nihče ne bo spomnil.
Trend01
24. 10. 2016 08.30
+2
In potem želi/zahteva Ronaldo 5-letno podaljšanje pogodbe.....
CURVANORD Zanetti
24. 10. 2016 08.37
+1
Za prihodnost se vam ni treba bati,Asensio,Morata,Vazquez bodo pocasi izpodrinili ta stare,a v obrambi se skriva kak talent v klubu?No dominator dokazuje sedaj ko dobiva priloznosti da nic kaj ne doprinese vezni liniji.Stari Tonci se ne da,ded se ni rodil naredili so ga v tovarni mercedes:-D.
Trend01
24. 10. 2016 08.57
+1
Diego Llorente, Jesús Vallejo (oba na posoji), Philipp Lienhart (spodoben, a dvomim, da bo extra klasa). Vsi CBji. Ter Omar Mascarell na DMju.
Campeones34
23. 10. 2016 22.51
+8
No ja, Ronalda na stran, 3 tocke so tukaj, igra se zmeraj zaskrbljujoce slaba. Nekakor ne razumem Zidana ki konstantno pricenja z enako napadalno trojko, ko pa je ocitno da sta benzema in ronaldo v katastrofalni formi, vasquez in morata pa v odlicni, se posebej vasquez, povsod ga je dosti in mocno pozivi igro. V obrambi se zmeraj obcutno prevec napak.
idiu3krasne
23. 10. 2016 22.57
+7
no šalo na stran ...pa brez zamere ..močna ekipa jih bo demolirala za naprej in nazaj...
Campeones34
24. 10. 2016 08.20
+2
Se popolnoma strinjam, ker tole je nic od nic, brez repa in glave
idiu3krasne
23. 10. 2016 22.50
+3
hahaha baski bi morali gladko nasipat 3 komade balerinam...in to z rezervno ekipo....real je zrel za petardo ali od seville barce ali od atletov...mogoče tudi od koga drugega
Campeones34
23. 10. 2016 22.52
-5
Samo da se ti ne bo zataknilo. Barca je vceraj tudi bila zrela za petardo
idiu3krasne
23. 10. 2016 22.54
+6
daj nehaj...kupi močnejše tablete...Messi reši hitro ...po drugi strani pa teme
apodgraj
24. 10. 2016 08.21
+9
Real zrel za poraz.: Vsaj točko bi morala dobiti ekipa Atletica , Na dosedanjih šestih odigranih tekmah ocena Ronaldove igre čista ničla . Deset strelov na gol , dve čisti stoostotni priložnosti , ki jih je zaradi sebičnosti in želje po zadetku, hvala bogu ni realiziral . Njegova strelska učinkovitost je najslabša med vsemi igralci španske liige .Mi pa še vedno govorimo o super zvezdniku in o igralcu , brez katerega Real ne more eksistirati , oziroma zmagovati ..Tako lahko razmišljajo samo slepi in gluhonemi ljudje .
Campeones34
24. 10. 2016 09.09
+0
Ne sekiraj se ti za Ronalda, se mu bo ze odprlo, brez skrbi
grevid
24. 10. 2016 10.36
+1
apodgraj
24. 10. 2016 11.57
+3
Minotauer -Če hočeš biti prvi "zvezdnik" in pričakovati "Zlato žogo" , si takšnih nihanj ne moreš privoščiti . Lahko imaš enega , dva zdrsa , nemoreš pa od šetstih letošnjih tekem igrati vse slabo . Problem je v tem , da se mu z eno dobro tekmo ,biršejo vse slabe in titula super zveztnika ostane ne dotaknjena . To je tako , kot bi v šoli v treh simetrih bil med dvojko in trojko , v zadnjem pa bi bila ocena z odliko in bi pričakovbal zaključno oceno odlično . -
+10
in on hoče pogodbo za 5let..namesto 4leta...jst bi mu znižal plačo...da se malo zresni...tako ne gre več naprej..letos ima 2 gola v španskem prvenstvu po 9ih krogih...2gola recimo imajo tudi: arda, pique, rakitič, ramos..da ne naštevam igralcev ki jih imajo že več..
KiNgKoNg
23. 10. 2016 22.41
+7
Prav z užitkom sem gledal predstavo Reala danes.
Paštašutar
23. 10. 2016 22.50
+0
Do 84 minute ti verjamem,naprej pa tezko!?!?!?!?!?
KiNgKoNg
23. 10. 2016 22.50
+7
idiu3krasne
23. 10. 2016 22.58
+2
jaz tudi ...komaj čakam da pride sevilla atleti in nenazadnje barca na obračun z realom...uuuuu to bo masaker
apodgraj
24. 10. 2016 08.33
+6
Sprašujem se , ali Ronaldo . nikdar ne pogleda posnetkov odigranih tekem , da bi videl svojo igro in predvsem,svoje obnašanje na igrišču . Če v teh posnetkih ne vidi , da je njegova igra slaba in obnašanje zvezdniku neprimerno , potem je pa zares potreben pomoči.
CURVANORD Zanetti
24. 10. 2016 08.45
+2
Verjetno mu dol visi,on je naredil svoje,ce ga ne bi poskodovali na evropskem bi sedaj igral pri drugem klubu,tak pa nihce ni hotwl tvegat saj vidis da mu ne gre
terra luna
23. 10. 2016 22.36
+5
analdo v vsem svojem sijaju
grozjak
24. 10. 2016 09.18
+3
best1
24. 10. 2016 15.04
+1