Nogomet

Barcelona prvi preizkus brez Messija prestala z odliko, Real na Kanarskih otokih ostal brez zmage z besnim Ronaldom

Gijon, Las Palmas, 24. 09. 2016 16.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min

Branilka naslova Barcelona zaenkrat še ne pogreša prvega zvezdnika Lionela Messija, ki je zaradi poškodbe izpustil prvo od vsaj treh tekem svojega kluba v naslednjih tednih. Blaugrana je pri Sportingu slavila s 5:0 in se vsaj do večera vrnila na vrh lestvice. Real Madrid po remiju v Las Palmasu vodi le še za točko (2:2).

Neymar in Suarez sta se izkazala že v pretekli sezoni, ko je bil Messi odsoten dva meseca in se Argentinčeva odsotnost Barceloni ni preveč poznala.
Neymar in Suarez sta se izkazala že v pretekli sezoni, ko je bil Messi odsoten dva meseca in se Argentinčeva odsotnost Barceloni ni preveč poznala. FOTO: AP

Barcelona je življenje brez Lionela Messija, ki bo odsoten naslednje tri tedne, začela na gostovanju z "domačim" Sportingom iz Gijona v šestem krogu španske Primere. Sporting je seveda domači klub trenerja Luisa Enriqueja, vodi pa ga eden najbolj prepoznavnih branilcev katalonskega velikana iz 90. let prejšnjega stoletja, Abelardo Fernandez. Rdeče-beli so v zadnji sezoni komajda obstali, dogodki s tekme zadnjega kroga proti Villarrealu (trenerja rumene podmornice Marcelina so obtoževali, da je "pustil" tekmo klubu svojega otroštva) pa se še niso povsem polegli. Enrique, ki nikoli ne skriva, da je navijač Sportinga, je na najstarejšem stadionu Primere kljub odsotnosti Messija tvegal z nekaj posegi v prvo postavo. Messijevo vlogo je prevzel Arda Turan, priložnost pa so dobili še Jeremy Mathieu, Lucas Digne, Andre Gomes in Rafinha. Tekma po zaslugi številnih manjših prekrškov na začetku dolgo ni stekla, Digne je že v drugi minuti obležal in se prijel za Ahilovo tetivo, a vseeno nadaljeval z igro. V 20. minuti si je še eno v vedno daljši seriji napak privoščil gostujoči vratar Marc-Andre ter Stegen, ki je z žogo skočil izven svojega kazenskega prostora in kljub trudu (vrgel si jo je nazaj v 16-metrski prostor) ni uspel pretentati glavnega sodnika. Asturijci prostega strela z ugodnega položaja niso izkoristili. Barcelona je odgovorila v 24. minuti, ko je Gomes kombiniral z Luisom Suarezom, podaja slednjega pa je bila prehitra za Sergija Roberta.

Asturijci so imeli kar nekaj priložnosti iz (pol)protinapadov, a so se vedno znova zapletli v ključnih trenutkih akcij. Gomes je za Barcelono zapretil z dvema streloma s precejšnje razdalje, ki sta zletela prek vrat, tik pred iztekom prve pol ure pa so Katalonci povedli. Turan je z lepo žogo prek obrambe našel Suareza, Urugvajec pa je po nekaj kritikah po derbiju z Atleticom (izmenjeval si je žaljivke in zbadljivke s Filipejem Luisom, lotile pa so se ga tudi nekatere španske nogometašice, ker je nogomet označil za "moško igro") lepo preigral vratarja Ivana Cuellarja in zadel v prazna vrata. Hitro je na semaforju pisalo že 0:2, v 32. minuti je Neymar s podajo na desni bok v ogenj poslal Roberta, ta pa je v sredini lepo našel Rafinho za zadetek z glavo. Suarezov pobeg pred vrata se v 36. minuti ni končal z zadetkom, temveč s strelom v zunanji del mreže, Katalonci pa ob zanesljivem vodstvu nato niso blesteli. Sporting je tudi v drugem polčasu poizkušal, Alberto Lora pa je imel v 50. minuti kar nekaj sreče, da po grdem štartu nad Rafinho ni dobil drugega rumenega kartona. Victor Rodriguez je šest minut kasneje potegnil v kazenski prostor in streljal na prvo vratnico, kjer je njegov strel pričakal Ter Stegen. Srečno je hujši kazni ušel tudi Lillo, ki se je s komolcem lotil obraza Arde. Priložnost sta do konca tekme namesto kapetana Sergia Busquetsa in Luisa Suareza dobila še Denis Suarez ter Paco Alcacer, zadetki pa so zares začeli deževati, ko je bil po brutalnem štartu nad Robertom končno izključen Lora. Neymar se je v 81. minuti izvrstno znašel po tem, ko je Alcacer po predložku Roberta zatresel prečko, Brazilec si je mirno pripravil strel pred Cuellarjem in poskrbel za 0:3. Po akciji Suareza in Roberta je prišel tudi četrti zadetek, na drugi vratnici je bil natančen Arda, Neymar pa je po še eni podaji Suareza pobegnil v kazenski prostor in med nogami domačega vratarja zatresel mrežo za "petardo". Južnoameričan je bil blizu tudi hat-tricku, njegov zavit strel je v enem zadnjih napadov zatresel vratnico.

Zadetek Marca Asensia ni bil dovolj za Real, ki se je v Las Palmasu že lani izvlekel v zadnjih minutah.
Zadetek Marca Asensia ni bil dovolj za Real, ki se je v Las Palmasu že lani izvlekel v zadnjih minutah. FOTO: AP

Real Madrid je med tednom ostal brez rekordne 17. zaporedne zmage z domačim remijem proti Villarrealu in trener Zinedine Zidane je pričakoval reakcijo varovancev na gostovanju pri Las Palmasu. Kanarčki so Zidanove namučili že v prejšnji sezoni, ko je zmagoviti zadetek v zaključku tekme zabil Casemiro, a se je moral Real tokrat v boj podati brez pomembnega vezista, francoski strateg belega baleta pa je pred težko tekmo Lige prvakov v Dortmundu (prenašali jo bomo na Kanalu A in VOYO) v ogenj od prve minute poslal Marca Asensia in Alvara Morato. Realovci so začeli podjetno in Javi Varas je moral v prvih desetih minutah ustavljati Tonija Kroosa in Morato. Slednji je v 14. minuti pripravil tudi vse potrebno za zadetek Cristianu Ronaldu, ki pa se je odzval zelo slabo in zapravil eno v seriji lepih priložnosti na sobotni večerni tekmi. Tana je imel v 27. minuti najlepšo priložnost za otočane, toda njegov poskus loba je Kiko Casilla zlahka ujel. Kazen je prišla v 33. minuti, ko je Asensio v mrežo pospravil odbitek po strelu Nacha Fernandeza in tako izkoristil veliko napako obrambe rumenih. A domači so hitro izenačilo, potem ko je v sredino podajal Momo, Tana pa je mirno sprejel žogo in jo poslal mimo Casille. Real je silovito začel drugih 45 minut in Gareth Bale je hitro ogrel dlani Varasa po hitrem izvajanju avta in podaji Ronalda. Real ni blestel in Zidane je v igro poslal tudi Karima Benzemaja, ki je imel takoj veliko priložnost po podaji iz kota, a v 64. minuti osamljen na drugi vratnici ni uspel zadeti. Toda štiri minute kasneje Francoz ni grešil, potem ko je Morata z izvrstno podajo pred Varasa poslal Ronalda, Portugalec je sicer slabo streljal, a dovolj dobro, da je domači čuvaj mreže žogo odbil do Benzemaja, ki jo je hladnokrvno pospravil pod prečko.

A težave so se za Real začele v 72. minuti, ko je moral iz igre Ronaldo, kapetan Portugalske pa je s klopi zelo jezno in nemočno spremljal izenačenje Las Palmasa, trenerju Zidanu ni namenil niti pogleda. Tana je ob izenačujočem zadetku podal v sredino, Vicente Gomez pa je odložil žogo Sergiu Arauju, ki je pred Casillo prišel do strela, nato pa klub obrambi madridskega vratarja nekako popeljal žogo do črte gola ter v padcu spretno zatresel mrežo. Real je bil v šoku, a bi lahko še drugo leto zapored v zadnjih minutah zlomil srca domačih navijačev, toda rezervist Isco je po izvrstni akciji in podaji z desne z glavo meril prek vrat. Real je na Kanarskih otokih predal prve točke v novi sezoni in dovolil Barceloni, da se mu približa na vsega točko zaostanka. Nova težka preizkušnja oba španska velikana čaka že naslednji teden v Ligi prvakov, Real bo ob prenosu na Kanalu A in VOYO v torek gostoval v Dortmundu, Barcelona pa dan kasneje le nekaj deset kilometrov zahodneje v Mönchengladbachu. 

Izidi 6. kroga:

Sporting Gijon ‒ Barcelona 0:5 (0:2)
Suarez 29., Rafinha 32., Neymar 81., 88., Arda 85.
RK: Lora 74./Sporting

Las Palmas ‒ Real Madrid 2:2 (1:1)
Tana 38., Araujo 85.; Asensio 33., Benzema 67.

Athletic Bilbao ‒ Sevilla 2:1 (1:0)
San Jose 27., Balenziaga 66., Aduriz 90./11-m; Nasri 55.
RK: Sirigu 90./Sevilla

Real Betis ‒ Malaga 1:0
Eibar ‒ Real Sociedad 2:0

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (151)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Symbolic
26. 09. 2016 21.21
Alaves-Granada... tekma na nivoju 2/3 lige... proti Barci so pa "grizli" kot naviti!
265004
25. 09. 2016 19.28
+3
sportko kje si,?
AS1983
25. 09. 2016 18.42
+4
Real bo izgubil proti Borusiji v torek bom stavil na domače, ker ne maram Reala
KiNgKoNg
25. 09. 2016 20.16
-1
Campeones34
26. 09. 2016 11.44
+2
Se bi kr strinjal. S tako igro ne morejo parirat nobeni močnejši ekipi. Pravzaprav je tale igra na začetku sezone na las podobna Benitezovi, kar pomeni katastrofalna
grozjak
25. 09. 2016 18.20
+3
Ne glede na cepce tu spodaj, ki se prepucavate, kateri je boljši, messi ali ronaldo sem prepričan, da poraz barce proti ekipi kot je alaves in spodrsljaji reala proti podobnim ekipam, lahko samo začinijo la ligo on nam prinesrjo obilo užitkov v spremljanju. Kdo je za fuzbal?
Symbolic
26. 09. 2016 21.37
Mislim, da "smo" na tem forumu vsi za fuzbal, samo eni so manj, drugi pa več! Ta prvi se, v glavnem, spotikajo na zadeve, ki nimajo nobene zveze s fuzbalom (beri: s športom)...
KardinaIFrancRodeVKristusu2
25. 09. 2016 14.37
+11
Ronalda naj Badr malo spedena..... To ni za nikamor!
LaFerrari
25. 09. 2016 14.50
+8
KardinaIFrancRodeVKristusu2
25. 09. 2016 14.51
+6
grozjak
25. 09. 2016 18.13
+3
Spelta se trola . Fuzbal je za odrasle.....navijam za barco, vidva pa sta živa sramota.......
Symbolic
26. 09. 2016 20.37
+2
Daj Franci, nehaj že enkrat s tem tvojim Badrijem... A nisi SAM SEBI "DOSADAN"??? Če nisi, pol si pa dakbe!
LaFerrari
25. 09. 2016 14.25
+6
ternd kje si pa ti da nič ne pametuješ tu gor ????
LaFerrari
25. 09. 2016 14.27
+5
KiNgKoNg
25. 09. 2016 13.41
+17
Real bi si glede na število priložnosti zaslužil zmago, a tudi remi je povsem pravičen rezultat. Igra Reala brez repa in glave, o Jokici pa škoda besed. Vse pove njegova reakcija ob drugem golu reala.
grozjak
25. 09. 2016 18.15
-1
Tip je pač z dušo in telesom v fuzbalu. Zato je tudi dosegel, kar je. Jaz ga spoštujem....
KiNgKoNg
25. 09. 2016 20.17
+3
Ne, to ni opravičilo. Enako bi lahko rekel za marsikaterega nogometaša, le da se drugi ne obnašajo kot razvajen otročaj.
grozjak
25. 09. 2016 21.00
-1
saj pravim, z dušo in telesom je v igri, kot messi, in še kdo.....
KardinaIFrancRodeVKristusu2
25. 09. 2016 13.30
+21
Ronaldo pač.... Zapravi 10 priložnosti, strelja iz nemogočih položajev in samo pred golom čaka na podajo.... Nasprotnika ni predriblal vse od leta 2012, vsi pa morajo igrati samo zanj.... Ob menjavi pa joka in izliva svoja delikatna čustva... PATETIK........ Največ koristi od Ronalda je, če sedi na klopi in kruli z rokami, to je bilo več kot očitno na EP.... NAJ ŠE KDO REČE, DA SI ON ZASLUŽI ZLATO ŽOGO....
mmmmmmmnnnnnnmmm
25. 09. 2016 13.34
+8
za madridiote je to pravi vodja ekipe najboljši igralec vseh časov sam pa izjavlja najboljši zadnjih 20 let..vodja na igrišču ob igrišču pa po moje će ga ni tam je vodja od doma...nasploh najboljši najlepši to je to iz madrida hhahaha
Paštašutar
25. 09. 2016 14.00
+0
Kardi,Ronaldo pociva,ker ga januarja caka tezka nagrada ZLATA ZOGA!!!!
Paštašutar
25. 09. 2016 14.05
+0
Aja,se prej bo pa GLAVNI pri osvojitvi svetovnega klubskega prvenstva!!
fihner
25. 09. 2016 15.09
+3
Glavni ni bil nikoli, to je jasno vsakomur, le.....
grozjak
25. 09. 2016 18.22
mkug5g
25. 09. 2016 12.50
+17
kako je bil cristiana jezen ko je benzema dal gol in ne on,..tu se vidi da se gre njemu samo za osebno statistiko, zato da bi bil bolši od messija
lepinbogat
25. 09. 2016 13.09
+2
dejte že nehat ronalda primerjat z messijam k ni bil pa tudi nikoli nebo bolši je dva razreda zadi
grozjak
25. 09. 2016 18.23
Je vsaj enakovreden, če ne verjameš, vprašaj messija. Isto bo ronaldo odvrnil zanj. A. Se kaj neumno počutita?
majki85
25. 09. 2016 18.32
-1
grozjak
25. 09. 2016 20.55
širimresnico
25. 09. 2016 12.39
+16
če hočete realno o realu je takole: igre real nima odkar je tam ronaldo....ves čas ne glede kdo je trener je zadeva identična....vse gre na ronalda v petmeterski prostor, zelo velikokrat s preskok igro...zato španske lige ne morejo osvojiti, ker to zahteva konstantnost čez celo leto...liga prvakov pa ...raje ne bi o tem nategu ....definitivno je najbolj zaslužen igralec reala zadnjih 7 let Ramos....če realu odstraniš sodnike, nameščene žrebe, srečo in Ramosa dobiš pravo sliko...totalna nula zadnjih 7-8 let...razlog? Ronaldo.....upam da ostane v realu do 40 leta...
grozjak
25. 09. 2016 18.30
-3
Real ima zelo lepo igro. Samo ne izide se vedno. Kdor tega ne vidi......
majki85
25. 09. 2016 18.34
+2
preskok igra z predlozki v kazenski prostor ni noben presezek v igri in lepoti. je pa res da vsake oči po svoje gledajo, mogoče ti je to lepo.
JbmTiMt
25. 09. 2016 12.23
-28
fihner
25. 09. 2016 14.08
+5
mmickica
25. 09. 2016 14.24
+5
Symbolic
25. 09. 2016 15.02
+2
+1
grozjak
25. 09. 2016 18.25
-2
265004
25. 09. 2016 11.31
+9
res mi je smešno da so za slabše rezultate Reala vsi drugi krivi,samo največji.... ne.Jaz pa pravim Ronaldo je tisti....
grozjak
25. 09. 2016 18.26
En neodločen rezultat v nevem koliko tekmah? Saj ne veš kaj lupetaš
Barbarezo
25. 09. 2016 11.19
+4
zidan = benitez
RIPkripelj
25. 09. 2016 12.47
+7
265004
25. 09. 2016 09.20
+24
Sem pričakoval tak izid Barcelone,ker letos imajo pa res širino in lahko igra več igralcev.To je dobro za do konca sezone.Vse gre po planu razen 3 izgubljenih točk,ki jih bomo nadomestil na el classicu.Včerajšna tekma pa je lahko prelomna za Real.Bomo vidli kako bo samovšečnež reagiral po menjavi.Vsaka čast Zidanu da ga je zamenjal.Ni ga bilo v zaključnih bojih lige prvakov,ni ga bilo v zaključnih bojih prvenstva,ni ga bilo v zaključnih bojih evropskega prvenstva in sploh ga ni na začetku nove sezone.Zlata žoga???Ja valjda.Bale drži Real tam kot je in si veliko bolj zasluži.Kot pa vseskozi pišem,me pa veseli da je Ronaldo pri Realu ,upam da še kar nekaj časa bo.Slačilnica Reala je na preizkušnji...
dajno
25. 09. 2016 12.05
+11
+++ Tiste tri točke bo real sam izgubil 😂
CURVANORD Zanetti
25. 09. 2016 13.24
-1
@sempre pretiravaj pa nena kdo jih je resil v ligi prvakov doma proti nemcem kdo jih je resil na zadnjem el kasiku kdo jih je resil na prvi tekmi lige prvakov letos in se kar nekaj tekem si totalno pristranski kot da je enako pomemben kot dominator.Malo resnosti ne skodi
265004
25. 09. 2016 18.29
+1
zanetti ,el classico ni odločal o ničemer,prvqa tekma ne odloča nič,mogoče edino Nemci,ampak a je bil to finale.?Jaz nisem nič pristranski,on je lahko super napadalec,če mu podajajo žogo pred gol,o vsem ostalem(obnašanju,dojemanju igre)pa raje ne bi.
CURVANORD Zanetti
25. 09. 2016 22.03
A torej zmaga na el clasiku nic ne pomeni.Cudno v Italiji ima derby posebno tezo,Inter verjetno ne bo prvak a premagati Juventus in Ac Milano je vedno nekaj posebnega in to so velike tekme
POVEMRESNICO
25. 09. 2016 09.14
+11
Že nekaj časa govorim, da bo največja okrepitev za Real, če prodajo CR7. In to se sedaj vidi. Tudi žoge več ne obvlada kot včasih, da o šprintih ne govorim. Letos bo dosegel dvajset golov samo, če bo imel penale ali pa tap priložnosti. Pa še te je treba zadeti. Se pa še vedno nosi kot " balerinka ". Naj gre k arabcu da ga pomiri.
CURVANORD Zanetti
25. 09. 2016 09.22
-10
Smo videli vceraj kje je Real ce Ronaldu ne gre in tudi z v preteklosti,tak da to kar ti govoris najprej se bo moral v ekipi najti nekdo ki bo zabijal gole kot po tekocem traku,a takega nimajo in lahko samo molijo ce so verni da bo zacel zabijat gole
CURVANORD Zanetti
25. 09. 2016 09.24
-4
Barci pa je tudi brez Messija uspela lepa in visoka zmaga.Sedaj pa malo pomisli komu se bolj pozna ce kdo manjka in ni v formi
265004
25. 09. 2016 09.32
+15
zanetti vidim po izjavah da si poleg Interja malo tudi navijač Reala.Ker pametno razmišljaš me čudi da ne vidiš,kaj dela Ronaldo v Realu.Zakaj drugi ne zabijajo??Samo še enkrat si poglej včerajšno tekmo pa boš vedel.Vse žoge letijo na Ronalda.Poglej si posnetek,vse podaje gredo na njega.Tisto kar ga je zgrešilo, je pa Morata veliko bolj nevarno zaključil.Jaz že vseskozi govorim,Ronaldo naj čim dlje ostane v Realu.Ko ga ne bo se bodo ostali igralci sprostili,trener bo postavil malo drugačen sistem in Real bo veliko bolj nevaren.Sistem vse na Ronalda pa je prinesel to da Barca že 10 let hara po Španiji
ares1976
25. 09. 2016 10.23
+6
Zanetti je bolj za real kot pa inter... :)
NisteResni
25. 09. 2016 11.26
+4
Zanetti ni niti za Inter, niti za Zanettija, ampak je hater Messija, zato pa ima nick Zanetti, ker naj bi bila skregana.
CURVANORD Zanetti
25. 09. 2016 13.07
+0
@nisteResni malo te vozi.Pa da odgovorim zgoraj ker niso nekateri razumeli.Real nima igralca ki bi lahko konstantno in veliko krat zabijal,razen Ronalda.Barca pa kar tri,ce ni Messija sta tu Neymar in Suarez.To je tisti minus Reala niti klop jim ne pomaga ker je premalo kvalitete in nekaterim ni jasno dokler se v Realovih vrstah ne izstreli en gol geter so in bodo odvisni zgolj od njega,saj drugi tudi ko imajo sane jih premalo krat realizirajo.Zoge pa letijo na njega saj drugega nimajo in Lukita je tisti ki bi moral kreirat in pripravljat sanse a mu ne gre.Vi barcini navijaci bi morali biti veseli da ga ne morejo prodat ne pa da ga naganjate iz Reala.
265004
25. 09. 2016 18.31
+1
zanetti a ti res ne razumeš?Kako naj imajo tri napadalce,če je eden tolk sebičen da hoče vse zaključit sam.Messi se je podredil kolektivu in vsi trije super sodelujejo med sabo in so iskreno veseli kdor koli da gol.Si videl grimaso Ronalda včeraj ko je Benzema dal gol??To je razlika in dokler bo egocentričen soler v ekipi bo to tako.
CURVANORD Zanetti
25. 09. 2016 22.01
CURVANORD Zanetti
25. 09. 2016 22.01
mmickica
25. 09. 2016 09.13
+6
Jaz pa vidim vse to nekoliko drugače, kot očitno večina tukaj na forumu. Vsaka čast Zidanu, da si je upal zamenjati Ronalda in to neglede na to, zakaj ga je zamenjal! Upam, da si bo tudi Enrique upal kdaj to narediti z Messijem, ki zares preveč igra in zato ni čudno, da se mu zadnje čase poškodbe kar naprej vračajo! Lansko keto, ko je Messija pustil na klopi, se ni najbolje končalo, ampak zdaj bo moral nekaj ukreniti, sicer se za Messija in za Barco ne bo dobro končalo.
fihner
25. 09. 2016 09.22
+5
Baletka
25. 09. 2016 10.32
+5
so igral brez messija in to celo tekmo, pa so zmagal,. torej si je enrique upal ane..
TheMatrix1
25. 09. 2016 10.37
+9
To pa nimas prav. Barca dozivi sok ko messi igra in se poskoduje na tekmi pa more it ven. Vceri si vidu, ce so gledal barco 5:0 pa ni blo messija, dobro sporting gijon..pravis slabo koncalo lani, messija ni igral 2 meseca zarad poskodbe, pa je brez messija nabutala real madrid 4:0..pa pravis slabo koncalo. Slabo ja v zakljucku sezone
mmickica
25. 09. 2016 13.02
+3
Fenixx, to si ni upal, ni ga imel, ker je poškodovan. To ni isto.
mmickica
25. 09. 2016 13.03
+2
TheMatrix, slabo koncalo sem mislila na kregarijo med Luchom in Messijem.
Godyr
25. 09. 2016 09.12
+3
hja zidane tudi ni tako velikega napredka prinesel k igri, edino kar je je posadil jamesa na klop in pa redno začel igrati casemira, kar je pripomoralo k igri reala,absolutno, vendar se vedno ne igramo bogve kakšnega nogometa. kot je že nekdo omenil, večina zmag je bila rutinskih/plod posameznikov. malce smo bili navijaci reala zaslepljeni z zidanom po undecimi, vključno z mano, ampak očitno še vendarle ni tako dozorel. upam da me sicer demantira,lp
Baletka
25. 09. 2016 10.34
+5
tako govorim že od začetka.. da zidane še vedno ni klasa trenerja, tiste zmage kot si rekel, plod posameznikov.. s takimi igralci bi definitivno lahko kreiral veliko lepši nogomet..
CURVANORD Zanetti
25. 09. 2016 08.56
-2
Lepo se je vceraj videlo Ronaldo po poskodbni se vedno dalec od dobre strelske forme,zato tudi Realu ne gre.No ti mladci pri realu so bolj svohni,tezka bo realovcem ce Ronaldo ne bo zacel zabijat,ker obramba je tak tak .
širimresnico
25. 09. 2016 13.11
+7
katere stare strelske forme...izpred treh let?ronaldo je izven forme že tri leta....umetno ga gor držijo mediji in nameščene tekme ala grenada in espanyol....aja pa malmo sem pozabil...
saturnsky23 saturnsky23
25. 09. 2016 08.52
-12
Rakitić in Modrić sploh ne spadata na Španska igrišča. Isto je veljalo za Ibrota pri Barceloni. V sredinah kot je Barca ali Real igra kot enajsti, lahko celo invalid. Nima se Modričke kaj šopirit. Seveda gdaj pa gdaj Raketa da gol, a ga mora negdo zadeti, ali zadeti v glavo.
CURVANORD Zanetti
25. 09. 2016 08.58
+2
Hrvati so se uteujeni od evropskega "avto put do finala"Pa igre brez meja na Hvaru.
Baletka
25. 09. 2016 10.36
+6
lah človek še tako nemara hrvaške, nemore zanikat kvalitete teh dveh nogometašev, ki jih ti omenjaš,.
dajno
25. 09. 2016 12.18
-1
CURVANORD Zanetti
25. 09. 2016 13.13
+1
Modric je bil med boljsimi a ni vec.Ni v formi in prevec igra toplo hladno
šumar
25. 09. 2016 08.51
+3
hahahaha tolk o najboljsem na svetu ane