Nogomet

Ramos z zadetkom v zadnjih minutah znova posrbel za pomembne tri točke Reala, Barca zlahka prek Osasune

Pamplona, Madrid, 10. 12. 2016 22.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min
Avtor
J.K./N.A./M.G.
Komentarji
224

Nogometaši Real Madrida so v pošteno premešani postavi po pravi drami na Bernabeuu le izvlekli pomembne tri točke na tekmi z Deportivom (3:2) in tako po 15. krogu španske lige ohranili prednost pred glavnim konkurentom za naslov na španskih tleh Barcelono. Ta je z dvema goloma Lea Messija slavila pri Osasuni (3:0).

Morata je priložnost v začetni enajsterici kronal z zadetkom.
Morata je priložnost v začetni enajsterici kronal z zadetkom. FOTO: AP

Galaktiki so svoj položaj na lestvici v tokratnem krogu branili v dvoboju proti Deportivu de La Coruni, ki je na Santiago Bernabeu prišlo po visoki zmagi s 5:1 nad Realom Sociedadom. Po zmagi Barcelone na gostovanju pri Osasuni, so madriškemu Realu ostale še tri točke naskoka pred katalonskim rivalom. Strateg belega baleta Zinedine Zidane je zaradi bližajočega polfinala Svetovnega klubskega prvenstva počitek privoščil Karimu Benzemaju, Cristianu Ronaldu in Luku Modriću, medtem ko zaradi poškodbe ni mogel računati na Garetha Balea. S tem so priložnost dobili nekateri drugi nogometaši v belem dresu, med drugim je namesto Benzemaja zaigral Alvaro Morata, svojo priložnost pa je dobil tudi James Rodriguez, katerega so nekateri mediji že povezovali z angleškimi in italijanskimi nogometnimi velikani. Real je svojo dominanco nad trenutno šestnajsto ekipo španske lige prikazal v prvih minutah prvega polčasa, ko je lepo priložnost zastreljal Nacho. Sredi polčasa je s prostega strela nevarno žogo sprožil Sergio Ramos, vendar pa je žoga za las zgrešila vratnico, še lepšo priložnost pa si je v 29.minuti ustvaril Rodriguez, vendar je bil vratar Galičanov Przemyslaw Tyton na pravem mestu. Nekaj minut kasneje so nevarno zapretili tudi gostje, z glavo je v vratnico nevarno ciljal Celso Borges. Polčas se je vendarle končal z neodločenim rezultatom, posest žoge je pripadla domačim, ki so nadzirali potek igra, medtem ko so se nogometaši Deportiva osredotočili predvsem na dobro organizirano obrambo.

Ronaldo si je takole tekmo ogledal v družbi svojega novega dekleta, ki je v javnosti ne skriva več.
Ronaldo si je takole tekmo ogledal v družbi svojega novega dekleta, ki je v javnosti ne skriva več. FOTO: AP
Drugi del se je pričel obetavno, že nekaj minut po prihodu na zelenico je lepo podajo Iscota izkoristil Morata, ki je s fantastičnim strelom zatresel mrežo Deportiva. Vendar pa je nasmeh na ustnicah navijačev belega baleta kmalu splahnel, zato je v 63. minuti poskrbel Joselu, ki je z evrogolom premagal Keylorja Navasa, tri minute za tem pa je ta isti igralec še enkrat zatresel mrežo Galaktikov. Po natančni podaji Florina Andoneja se je znašel sam pred golom Reala in z natančnim strelom poslal žogo za hrbet Navasa. 26-letni Joselu je sicer nekdanji igralec madridskega Reala, ki je kraljevi klub zapustil pred štirimi leti. Ko je vse že kazalo, da bo niz neporaženosti belega baleta prekinil Deportivo se je vmešal Mariano Diaz, ki je pred tem vstopil v igro namesto Isca. Lucas je s čudovito podajo zaposlil reprezentanta Dominikanske republike, ki je z glavo potisnil žogo v levi del vrat. Zaključek tekme je postregel z veliko vroče krvi pred golom Deportiva in senzacionalno obrambo Tytona, za eksplozijo na Santiagu pa je v zadnjih izdihljajih polčasa poskrbel Ramos, ki je z močnim udarcem z glavo posrbel za končni izzid 3:2. "Konec koncev, ko se boriš do konca se na koncu vse dobro izide. Napake so nas drago stale, toda če delaš do konca, rezultat ne izostane. Veliko stvari imamo za premisliti, saj bi morali imeti precej lažje delo," je ob koncu tekme povedal junak večera na Bernabeuu. Niz neporaženosti Madridčanov se je s tem podaljšal na 35, kar je nov klubski rekord. 
Sergio Ramos je z glavo - tako kot že nekajkrat, nazadnje proti Barceloni - poskrbel za končni rezultat na tekmi.
Sergio Ramos je z glavo - tako kot že nekajkrat, nazadnje proti Barceloni - poskrbel za končni rezultat na tekmi. FOTO: AP

Bočnega branilca Aleixa Vidala, ki je na zadnji tekmi Lige prvakov z Borussio Mönchengladbach po dolgem času dobil priložnost, spet ni bilo niti na klopi, Luis Enrique pa je dvoboj na vedno neugodnem stadionu El Sadar začel z ozdravelim srednjim branilcem Samuelom Umtitijem, namesto kaznovanega Neymarja pa je priložnost dobil Arda Turan, ki je na obračunu z Mönchengladbachom zablestel s hat-trickom. Prednost pred Ivanom Rakitićem je dobil tudi Andre Gomes in Katalonci so od prve minute povsem zasenčili rdeče. Luis Suarez je v osmi minuti po prekrasni podaji Lionela Messija z zunanjim delom stopala prišel pred vratarja Nauzeta Pereza, ki je Urugvajcu lepo "zožil kot" in ga prisilil v slab strel mimo daljše vratnice. Domači čuvaj mreže je tako dobil prvega od mnogih dvobojev z gosti v prvem polčasu, nadaljevalo se je v 13. minuti, ko je Suarez po pobegu Jordija Albe in predložku z leve zatresel vratnico, potem ko se je lepo obrnil ob Ivanu Marquezu. Priložnosti so se kar nizale: v 14. minuti je po prostem strelu Messija Umtiti osamljen v sredini kazenskega prostora po rahlo previsoki podaji meril prek vrat, Messi pa je med 15. in 25. minuto zapravil še dve izjemni situaciji. Obakrat mu je podal Suarez, najprej po osvojeni žogi Sergia Busquetsa in podaji Gomesa, ko je Argentinec sam pred Nauzetom dolgo časa odlašal s strelom in ga že v padcu zadel v nogo, brezidejen pa je bil Messi tudi v 25. minuti, ko ga je spet našel njegov urugvajski soigralec, lob pa je bil lahek plen za igralca tekme Nauzeta.

Suarez je prvič v karieri zabil zadetek Osasuni.
Suarez je prvič v karieri zabil zadetek Osasuni. FOTO: AP

Kazen bi lahko prišla v 30. minuti, ko je produkt Barcine šole Oriol Riera v padcu le za kakšno stotinko zamudil lepo podajo na drugi vratnici, kjer je nanj pozabil Umtiti. Pred polčasom velja omeniti še lep volej kapetana Andresa Inieste, ki je bil prav tako zelo blizu, a hkrati daleč od uspeha. Osasuna bi kmalu udarila takoj na začetku drugega polčasa, ko je obrambi Barcelone pobegnil najnevarnejši član domače vrste Sergio Leon in z lobom izvrstno meril prek nepozornega Marca-Andreja ter Stegna, a zadel le prečko. Barcelona je v 59. minuti le uspela streti trd domači oreh z zadetkom Suareza, ki je po še eni "vizionarski" podaji Messija skozi obrambo izkoristil povratno žogo Albe in mirno zaključil v prazno mrežo. Protesti pamplonskega moštva niso zalegli, čeprav je bil Urugvajec vsaj na robu prepovedanega položaja, a sodeč po počasnem posnetku je bilo vse čisto. Suarez bi lahko tekmo odločil v 65. minuti, ko ga je spet iskal Messi, Urugvajec pa je v padcu lepo meril, a malce nesrečno zadel enega od branilcev, morda celo v roko. Messi je po lepi akciji rezervista Denisa Suareza tudi sam preigraval in prišel do strela, ki ga je zanesljivo ustavil Nauzet. Vsega je bilo praktično že konec, ko je v 72. minuti mrežo domačih zatresel še Messi, spet po podaji Albe (v ogenj ga je poslal Denis Suarez), ko je njegov malce neposrečen volej poletel prek vratarja v njegov daljši kot. Tekma bi se lahko zakuhala, če bi Alex Berenguer zadel s podobno ponesrečenim strelom oziroma predložkom z levega boka, a je Ter Stegen uspel ubraniti s konicami prstov. V zadnjih minutah je imela Barcelona veliko priložnosti za izdatnejšo zmago, v enem zadnjih napadov je za konec Baske osmešil še Messi, ki je prodiral in nato mirno počakal tri branilce pred vrati in nato elegantno zadel. 

Izida 15. kroga Primere Division:

Osasuna ‒ Barcelona 0:3 (0:0)
L. Suarez 59., Messi 72., 90.

Malaga ‒ Granada 1:1 (1:0)
Camacho 24.; Kravec 82.
Reneja Krhina (Granada) ni bilo v ekipi.

Real Sociedad ‒ Valencia 3:2 (2:1)

Las Palmas ‒ Leganes 1:1 (1:0)

Real Madrid – Dep. La Coruna 3:2 (0:0)
Morata 50. Diaz 84., Ramos 90.; Joselu 63., 65.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (224)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Jožica2611
11. 12. 2016 16.30
+2
Zlahka je Barca zmagala!!! Pa dajte no, če so se mučili do 59 minute!!!
grozjak
12. 12. 2016 09.05
+2
no ja, tud za zgrešene 100% priložnosti, moraš biti dober. Je blo pa igrišče precej razrito, kar ta boljšim redno povzroča težave....
KardinaIFrancRodeVKristusu2
11. 12. 2016 13.27
+4
Madridisti, ne boste nič komentirali, kako je včeraj vaš Badr Hari spušil proti Ricu Verhaevnu?.....
Chaparral M
11. 12. 2016 20.59
+0
grozjak
12. 12. 2016 08.43
-3
Barbarezo
12. 12. 2016 09.51
+2
širimresnico
11. 12. 2016 12.43
+7
zadnjih petanjst minut smo bili priča nasilju realovih igralcev....dobesedno so pretepali nasprotnika, sodnik pa je nemo opazoval...morata je non stop simuliral in provociral, ramos in vasquez pa sta obračunavala fizično z nasprotniki....s tem, da bi danilo moral biti izključen pred menjavo, saj je podru nasprotnika , ki je šel sam na navasa....žoge se sploh ni dotaknil....ampak tako nasilje se realu dovoli....
RMadridd
11. 12. 2016 13.23
-2
ne bi bil v tvoji kozi.kolk boli.daj napisi se kaj,samo ne bo nehalo boleti.
apodgraj
12. 12. 2016 08.26
+2
Če ne gre z nogami so enemu klubu dovoljene tudi uporaba rok in fizika telesa . Kar smo gledali zadnjih deset minut je bilo prej podobno igri Ragby. Če Suarez samo dvigne opravičeno glas proti sodniku , ga doleti kazen rumeni karton( pet rumenih kartonov) . Ko pa nekateri igralci non-stop protestirajo , ker se nestrinjajo s sodniško odločitvijo , se pa ne zgodi nič Dovoljeno jim je celo fizično obračunajo pred TV kamerami , pa se sodnik s težkim srcem odloči le za rumeni karton . Real ima veliko prednost tudi pred "mačlki" , kjer igra z dvanajstimi igralci .
Trend01
12. 12. 2016 09.00
-2
Hehe. Ragby; pa opravičeno glas.... Daj no daj.... Malo pravilne slovenščine res ne bo škodovalo... In seveda tisti, ki širi resnico: dobesedno pretepali.... Kaj je ljudje z vami? Tako zamorjeni, žalostni, da ne veste kaj pišete?
širimresnico
12. 12. 2016 10.31
+3
o si se javil....kako je z verjetnostnim računom? a si uspel izračunat?
ledr
12. 12. 2016 14.18
+1
To, da je enemu klubu dovoljeno več kot ostalim je v Španiji DEJSTVO!!! In to se ponavlja iz leta v leto...
ddolores
11. 12. 2016 11.19
+15
Ramos zabija pomembne gole za Real v zadnjih minutah, Ronaldo dobiva zato pa zlate žoge! Ramos je zabil izenačujoči gol v 93. minuti tekme CL proti Atleticu 2014, Ramos je dal izenačujoči gol proti Atleticu v Cl 2016, Ramos je dal izenačujoči gol nedavno proti Barceloni v zadnji minuti, Včeraj je dal Ramos spet v zadnjih minutah zmagoviti gol za Real! In kdo dobi Zlato žogo - saj se ve - Ramos, ops sem hotel reči Ronaldo!
KardinaIFrancRodeVKristusu2
11. 12. 2016 13.18
+1
Trend01
12. 12. 2016 09.01
Ramos. MVP Reala. Ronaldo pa dobitnik "Ballon d'Or". Ni slabo....
JackySparroww
11. 12. 2016 11.09
-8
Kakorkoli, Real je tatamata v fuzbalu, tu igrajo najboljši in najbogatejši, pravi kraljevski beli balet. Barcelona pa kot klub kmetov, ki lahko 500 krat zmagajo, pa niso do kolen Realu.
Symbolic
11. 12. 2016 12.31
+8
A ti sploh veš kaj je balet? Si kdaj bil na kakšno baletno predstavo?
apodgraj
12. 12. 2016 08.35
+1
Jakcky- Zate je Barcelona klub kmetov.!!! Včasih je zdrava kmečka pamet več vredna ,kot so možgani visoko izobraenega "intelektualca ".Če bi imel vsaj malo zdrave kmečke pameti , takšnih neumnosti nebi pisal . Lahko bi bil srečen , če bi nosil čevlje "kmeta".
grozjak
12. 12. 2016 08.52
a tu se skrivaš Slavica iz Čadomelj. Kaj je zdaj, a imaš nov nick, @JAKA VRABEC?
peggi
11. 12. 2016 10.29
+1
Ker nor zaključek tekme na Bernabeu :) Js sm že vohala poraz Reala ,ko je Deportivo povedel z 2:1 ampak ,fantje so pokazali,željo po zmagi in to se jim je obrestovalo,najprej pri izenačujočem golu fantastičnega mladega napadalca Diaza ,ki verjamem,da bo ob takih predstavah kdaj pristal tudi med prvih 11 .Seveda pa na koncu čestitke tudi Kroosu za fantastično podajo in Ramosu za fenomenaln gol spet :) To ,da je Zidane namenil včeraj počitek glavnim akterjem bi se mu lahko še kako maščevalo,amapk na srečo se jim ni.Tako igro kot so pokazali zadnjih nekaj minut bi morali kazati celo tekmo.Me pa zanima zakaj je sodnik Navasu pokazal karton,če je prišel samo umirjat soigralce,ki so se petelinili.Skratka zmaga za konec sezone v letošnjem letu ni bolšga.Zdej pa na Japonsko in potem naslednjo leto naprej proti naslovi državnega prvaka upam :)
Gostujo?iGost
11. 12. 2016 10.42
+7
Nikoli mi ne bo jasno, kako lahko nek osebek navija za dva rivalska kluba. Ti si očitno eden izmed tistih 'gloryhunterjev', ki zamenjujejo strani tako kot jim paše. Moj 5 letni nečak je lansko leto nosil Messijev dres, letos po zmagi Reala v LP pa nosi le še Ronalda, tako kot celotna vrtčeva skupina ... no tako si jaz predstavljam tebe. Daj mi razjasni enkrat za vselej, za koga navijaš na El Classicu? Za lepše? Za boljše? Za tiste, ki zmagajo?
Uporabnik113089
11. 12. 2016 12.07
+1
Precej nejasnosti, gost. Po čem sklepaš da navija za Real in Barco? Kaj če enostavno uživa v dobrih nogometnih predstavah? Sam navijam za NK Britof, a si vzamem čas in pogledam tudi tekme Domžal, Maribora, Barcelone....
peggi
11. 12. 2016 13.11
+0
skladnost,proam imaš uživam v dobrih nogometnih predstavah :) Ne spremljam le igre Reala in Barce ampak tudi ostale klube .Nogomet kot šport pač je zelo zanimiv :) Tale Gostujoči gost ma pa probleme sam sabo in ni zadovoljen s svojim življenjem in potem se spravlja na nekoga,ki nima istih pogledov na nogomet kot on in ne samo to,še žalit se spravlja ah ja tko je ko si zakompleksan :)
Gostujo?iGost
11. 12. 2016 13.20
+1
@Skladnost, preleti njene poste, povprašaj druge člane foruma, pa ti bo vse jasno. Enkrat piše, da upa da bo Barca prvak, drugič da upa da bo Real prvak in podobne cvetke. @peggi nimam nobenih problemov s sabo, vsaj opazil jih nisem do sedaj, žalil te tudi nisem, razen, če je izraz gloryhunter zate žaljiv, potem se opravičujem, ker to ni bil moj namen. Še vedno pa mi nisi odgovorila na zgornje vprašanje oziroma nam razkrila za koga pravzaprav prvotno navijaš. In ne odgovor za lepo nogometno igro in oh in ah tokrat žal ni pravilen.
Uporabnik113089
11. 12. 2016 14.20
+0
Nič se mi ne bo treba opravičevati. Na portal 24ur zavijem da bom nekaj pametnega prebral, nekaj napisal.... Daleč od tega da si bil žaljiv. Po navadi ne vohunim, ne sprašujem nikogar in ne prebiram starih komentarjev. Danes sem naredil izjemo in vremena so se mi zjasnila....
grozjak
12. 12. 2016 09.00
jaz tudi rad pogledam dobre tekme, tako kot pegi, sicer sem bolj za barco, a od nikogar nimam nobene koristi ali škode, če zmaga ali pač ne, samo dve uri užitka, če je dobra tekma. Tu se pa itak prepirate takšni, ki jih niti za žoge pobirat na stadionu ne bi zaposlili. In če je peggi tudi v resnici ženska, potem vas je nekatere lahko res sram!
peggi
12. 12. 2016 11.27
berglander ,hvala :) Seveda sem ženska,le zakaj bi se pretvarjala ,kot se večina ljudi,nimam razloga ,sm ponosna nase.Želim ti lep dan .
Paštašutar
11. 12. 2016 10.03
-1
Berem spodaj o sreci,raje imam sreco kot sodnike!! Ce ne bi bilo sodnikov bi bila razlika minimalno 12 tock,ne pa samo 6 !!
xxman.y
11. 12. 2016 10.13
+0
Jaja, tipično za zgube. Vedno se izgovarjajo na sodnike...
bizgecc
11. 12. 2016 10.46
+14
Campeones34
11. 12. 2016 12.01
-11
Pa se zmeraj so barco resli na vsaki tretji tekmi letos. Barca bi realno morala bit tam okoli 5. mesta, ce nebi imel ocitne sodniske pomoci
Kollerik
11. 12. 2016 12.13
+5
bizgecc++++, se ve, kje domujejo najtežji denarci....
Kollerik
11. 12. 2016 09.45
+7
....kraljevi pudeljni imajo spet veliko več sreče kot pameti. Serat*orji pač....
Campeones34
11. 12. 2016 12.03
-6
Usere se ti lahko enkrat al dvakrat, tole je pa ze stalna praksa, tako da se temu rece da so velemojstri in doktorji nogometa
bizgecc
11. 12. 2016 09.22
+5
Real madrid ... letos se jim a tako serje .... kr nekaj tekem so dobili ko so bili slabsi na igriscu
JackySparroww
11. 12. 2016 11.11
-6
Kokr je Ronaldo večji od Messija, tok je tud Real večji od Barce. Pa ne samo v cm hehe
bizgecc
11. 12. 2016 18.55
+3
Tudi davkov je vec odtujil kot messi... vsaj nekje je boljsi
Gostujo?iGost
11. 12. 2016 09.11
+2
Neverjetno, spet ena tekma preobratov. Odlična tekma za Joselu-a, ki je uspel zrežirat popoln preobrat v manj kot 10 minutah. Odlična tekma tudi za Broges-a, ki je na žalost enih in na veselje drugih 2x zatresel le okvir gola. Na drugi strani pa pohvala Kroos-u za korektno opravljeno delo, potem Morati, ki pa je vse preveč izgubljal živce, na koncu pa seveda velik priklon Ramosu. Prav njemu se lahko Zidane in cela ekipa zahvali. On je tisti pravi mož odločitve, vodja ekipe, motivator, ki se zaveda, da igra traja do zadnjega sodnikovega žvižga. Res je, da je njegova reakcija proti koncu tekme, ko je prišlo do prerivanja bila neprimerna, sploh zaradi njegove vloge kapetana, ki bi moral miriti situacijo. Ampak v redu, tu so tudi drugi faktorji, glede na to, kakšen rezultat je bil v tistem trenutku. Seveda ne smem pozabiti na Marian-a. Roko na srce, zadetek po sreči, glede na to, da je glava šla v čist drugo smer, žoga pa se je odbila od rame in prevarala vratarja. Kakorkoli pač, tudi sreča je zelo pomemben del športa, kar je najbolj važno so nove tri točke. Čestitke Realu za zmago.
CURVANORD Zanetti
11. 12. 2016 09.53
+2
Pepe se je obnasal edini zelo zrelo Lukas pa mi je prisel naprej kot Neymar dva petelincka ki imate 65 kg z posteljo vred
Gostujo?iGost
11. 12. 2016 10.14
+1
Pepe je očitno imel prebliske samo pod Mourinhom, ko je bilo tisto napeto obdobje, da se je v kratkem času odigralo več ECjev in so bili vsi napaljeni. Tudi Navas se je znašel na drugi strani igrišča, kar nekaj jih je pokasiralo nepotrebne rumene kartone...
Kollerik
11. 12. 2016 08.33
+1
a kriminaldo ni špilal? Mislim, nikjer ga ni bilo opaziti......
CURVANORD Zanetti
11. 12. 2016 08.43
+1
Ded je bil vec v kadru kot pa tisti ki so igrali,tekme sploh niso gledal pac hoces izpasti ohbin ah
notrajnc05
11. 12. 2016 08.17
-9
Real je z več kot pol moštva iz "C" ekipe, odigral lepo in s pol moči do suverene zmage!!
idiu3krasne
11. 12. 2016 08.30
+3
Maddox
11. 12. 2016 08.48
+2
apodgraj
11. 12. 2016 09.19
+4
Veselje po zadetku Ramosa ni kazalo ravno na to ,da so Realovci igrali na pol moči, morali so uporabiti vsa sredstva , noge , roke in fiziko telesa . do so preprečili poraz. Izbruha tako močnega veselja ni sreče pokažeš le , ko osvojiš nekaj pomembnega - naslov lige prvakov Sreča Reala se še kar nadaljuje in čas je že , da se enkrat ustavi .
Campeones34
11. 12. 2016 12.09
-2
Igralci Reala so doktorji nogometa, tle se pokaze velicina kluba, ne pa barca, ki bi brez sodnikov se borila za ligo evropa
KardinaIFrancRodeVKristusu2
10. 12. 2016 22.59
-25
Ronaldo pa spet popolnoma neviden na tekmi proti Deportivu..... Popolnoma neučinkovit, kot je to običaj vse od aprila..... Ronaldo je le še bleda senca samega sebe..... Zlate žoge pa lahko samo kupuje z denarjem, ki ga je skril na Deviških otokih.... Patetik, kriminalec....
Paštašutar
11. 12. 2016 08.10
+4
A Kardi to pa ne drzi,bistveno bolj je bil viden vceraj,kot pa na tekmah v septembru in oktobru.................:):)
idiu3krasne
11. 12. 2016 08.31
+1
bondjanez
11. 12. 2016 09.30
+4
Kardinal ti si pacient. Pa sem navijac Barce.
Kollerik
11. 12. 2016 12.15
+2
resnica boli, in ravno za resnico je kardinal pravi majstor.... bravo kardinal...
grozjak
10. 12. 2016 22.58
+10
Izgleda, da se je real to sezono specializiral za zmage ob zadnjih sekundah......tudi dobro, če se izide. Sicer pa, kapo dol za borbenost, tudi ko izgubljajo. To pri Barci letos pogrešam.......pri zaostanku z enim golom, ne spacajo nič več........
Dany75
10. 12. 2016 22.56
+7
Se vedno se je izplacalo borit do zadnje sekunde,pa ceprav ni prevec lepo za oko,a vseeno moras biti potrpezljiv do konca ... tega npr pri Barci se nisem videl ... Ramos pa ima itak nos za take stvari ... upam da so si glavni akterji kljub zivcni tekmi fajn odpocili noge ;) Srecno novo leto 2017 ! Hala Madrid
Godyr
10. 12. 2016 22.55
+5
Sergio Ramos Ballon d'or 2016
apodgraj
11. 12. 2016 09.23
+4
Če bo Ronaldo slučajno prejel Ballon d,or 2016 bi bilo dobro , da bi tega brez razmišljanja predal Ramosu . On je tisti , ki Real rešuje v kritičnih situacijah in prinaša dragocene točke . Na dveh tekmah sam zagotovil pet točk .
Maxx365
11. 12. 2016 10.38
sam? a ostalih 10 je pa na klopi sedelo al, kaj?
apodgraj
12. 12. 2016 08.45
Maxx -kako pa si razlagaš , da je Ronaldo osvojil ligo prvakov in naslov evropskega prvaka s Portugalsko ?. Ronaldo pa je v finalni tekmi evropskega prvenstva sedel na klopi, prisvajal si pa je največji delež pri osvojitvi tega naslova . Res je da so igrali tudi drugi . ampak ,da obrambni igralec pogosto rešuje ekipo pred porazom in postavlja napadalce v svojo senco .
KardinaIFrancRodeVKristusu2
10. 12. 2016 22.50
+0
Messi spet dokazuje, da je enostavno nenadomostljiv..... To kar počne v vlogi playmakerja, podajalca in bočnega branilca je bneverjetno, da njegovih dveh zadetkov sploh ne omenjamo.... Prava poezija..... POPOLNA DOMINACIJA MESSIJA, NAJBOLJŠI V ZGODOVINI.....
cr7rma
10. 12. 2016 22.52
+5
Dej pel si ga domov na vrt nm pa pust,da se pogovarjamo odraslo
KardinaIFrancRodeVKristusu2
10. 12. 2016 22.55
+0
Ne gledaš dvoboja med Badrom in Ricom?..... Pojdi gledat in onaniraj na Badra....
krnekilojz
10. 12. 2016 22.56
+3
CURVANORD Zanetti
10. 12. 2016 22.58
-2
A nisi Ronalda obvestil da naj gre gledat borbo,zgleda si nista tak blizu kot ti trdis.Ona na njegovi levi strani z nase strani tv ni svoh zgledala
Kollerik
11. 12. 2016 08.34
+2
Paštašutar
10. 12. 2016 22.46
-1
Trend ne ti meni vec naj pustim Casemira pri miru,49 minuta sramezljivi zvizgi za njegovi dve podaji nazaj,gol itak jao,jao,pred drugim golom je todi prejel zvizge,po drugem golu pa tudi!! Moram se napisati,da je bil tudi proti Borusiji z naskokom najslabsi na igriscu!!! Asensijo,crno crna tema,kaj pisejo Spanci ne vem,definitivno pa ni igralec za veliko sceno!!!
RMadridd
10. 12. 2016 22.52
+2
casemiro dalec najslabsi igralec zadnjih tekem,nima ne tehnike ne pasa ne brzine pa se bu.tas.t.je,z danilotam se lahko za roje primeta in odpleseta v bozjo m.
Bravo7
10. 12. 2016 22.46
+2
Ne da se opisat veselja ki mi ga je povzroču Ramos,spet,ajdeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....HALA MADRID
Bravo7
10. 12. 2016 22.48
-3
Rad bi napisu sm to da js nism še vidu Barce da bi se tako borila do zadnjih sekund,Meni se zdi da ko oni zgubujejo se usi predajo usodi
CURVANORD Zanetti
10. 12. 2016 22.49
+6
Vsaka ekipa bi morala imeti takega kapetana,al ima neverjetno sreco je pa specialist za take situacije kot je bila danes
apodgraj
11. 12. 2016 09.26
+4
Res se je borila , toda ta borba ni več nogomet , prej rokoborba !!!
Maxx365
11. 12. 2016 10.40
+0
dext32
10. 12. 2016 22.44
+2